Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 175.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Professionel dropshipping webshop med Parfume, Makeup og hudpleje

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
morecosmetics.dk - 1.150.000 oms.

Professionel webshop indenfor parfume, kosmetik og hudpleje til dig som ønsker en køreklar webshop fra start, eller en shop ved siden af din salon eller fysiske butik. Alt er klar til at du ved få timer om dagen kan drive en professionel online forretning.

Med dropshipping skal du udelukkende bekymre dig om salg og markedsføring, da lageret ligger hos leverandørerne og sendes direkte til kunden. Alt kan automatiseres. Attraktive indkøbsmuligheder og mulighed for private label produkter - Har til dagligt 600-1000 besøgende.
• Attraktive indkøbsmuligheder, dropshipping og ingen lagerbinding.
• 9000 produkter til levering
• Brands som Abercrombie & Fitch, American Crew, Elizabeth Arden, Biotherm, Calvin Klein, Giorgio Armani, Hugo Boss, Stella McCartney + 350 andre brands.
• Mere end 3200 glade kunder
• Gennemsnitlig ordreværdi: 365 kr.

Siden er bygget i Shopify og er let at navigere og ændre i. Shopify integreres nemt med både Facebook, Google, Pricerunner og PartnerAds m.fl.
Svensk domæne og hjemmeside medfølger, så en ekspansion ligger lige til højrebenet.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

• Antal besøg: 75.000 besøgende
• Omsætning 2018-19: 1.150.000 kr.
• Antal ordre 2018-19: 3200
• Konvertingsrate: 4 %
• DB1: 37 %
• Genkøbs %: 4,98%

Produktet

Morecosmetics er en online parfume og kosmetik webshop med fokus på kendte brands inden for dufte, skønhed og selvpleje.

Vi markedsfører os på sociale platforme og diverse pris sammenligningssider. Vi har til dagligt 600-1000 besøge, og vi har de sidste fire måneder trimmet shoppen 100%, givet helt nyt responsivt design og lagt over 4000 nye vare online. Mulighed for op til 9000 varer hos leverandører.

Vores leverandøraftale gør, at vi kan konkurrere med de allerstørste spillere på markedet, og med minimal markedsførings indsats, har vi omsat godt 1.150.000. Leverandøren kommer hele tiden med flere nye brands, der er aftale om min 5000 flere produkter inden for 2020. Vi ønsker at sælge, da vi har fokus på anden branche som og vil gerne fokusere 100% på den.

Markedsføringskanaler

Vores primære markedsførings kanal er uden tvivl organiske søgeresultater på Google. Vi har udarbejdet utrolig meget med relevant content det seneste år og derfor i dag primært kan skaffe kunder gratis via vores placeringer på Google og Prissammenligningstjenester (Primært pricerunner)
• E-mail marketing platform, hvor vi har over 1900 modtagere
• Derudover er vi tilstede på de største prissammenligningssider i Danmark.
• facebook.com/Morecosmetics.dk med mere end 11.000 følgere
• Løbende facebook annoncering med retargeting.
• Instagram med mere end 2500 følgere
• SEO optimeret.
• Webshoppen har også benyttet sig af Google Ads.

Omkostninger

• Virksomheden kan drives meget omkostningsvenligt.
• Kan drives fra mindre lokale, med mindre køber ønsker at købe større partier hjem og opbygge varelager.
• Faste omkostninger: 1500 kr. eks. moms (Kan laves mindre da dette er Shopify Apps)
• Gebyr pr. salg til ordresystem og kreditkortindløser: 1,6%

Shopsystem

Aktiver

Webshoppen kan drives hjemme fra eller kontorhotel for at holde omkostningerne nede, da vi benytter Dropshipping og derved ikke stiller krav til dyre lagerlokaler.

Virksomhedens historie

Webshopen er skabt for at skabe et prisvenligt alternativ til de etablerede beauty butikker som man i mange år har kendt til på strøget samt i stormagasiner. Generelt så har branchen tjent mange mange penge på forbrugerne igennem tiden. Dette har vi sat os for at ændre på, og nu er shoppen tunet 110% og klar til at tilbyde forbrugerne de bedste priser på alle de brands som kunderne allerede kender.

Følgende brands er allerede i shoppen:
Abercrombie & Fitch
Acqua di Parma
Adidas
Agent Provocateur
American Crew
Aramis
Balmain
Benetton
Bentley
Beyoncé
Biotherm
Burberry
Bvlgari
Calvin Klein
Cerruti
Chanel
Chloé
Christian Dior
Clinique
CND
Diesel
DKNY
Dolce & Gabbana
Giorgio Armani
Hugo Boss
Jean Paul Gaultier
Karl Lagerfeld
Kérastase
L'Occitane en Provence
L'Oréal
Max Factor
Maybelline
Paco Rabanne
Tommy Hilfiger
Versace
Wella

Markedet

Milliarderne ruller i den danske kosmetikbranche. Hvert år spenderer danskerne godt 9 mia. kr. på kosmetik og personlig pleje. Salget er stigende igennem tiden, og kosmetik branchen mærker at danskerne altid bruger penge på sig selv lige gyldigt om det er op eller nedgangs tider så ønsker forbrugerne at være god ved sig selv.

Svagheder/udfordringer

Hvis vi skal være ærlig og finde en svaghed så er det at vi ikke har 100% fokus på at drive shoppen videre da vi har fokus på andre brancher ved siden af. Kunderne forventer professionel feedback og med et kvindeligt touch, derfor vil den fremtidige ejer være at foretrække er en kvinde som går op i skønhed og beauty.

Stærke sider

Vi fokuserer mest på alle de styrker der er ved at være online, samt med det setup more cosmetics er bygget op omkring med dropshipping med lager/distribution direkte til kunden gør at vi kan tilbyde stort udvalg til meget prisvenligt prisniveau.

Der er flere tusinde produkter i shoppen lige nu og vi har allerede nu tilsagn om yderligere 6000 produkter over det næste års tid kan komme på shoppen.

Strategi

Vi har altid haft fokus på at shoppen skulle være udviklet med den nyeste teknologi og med de systemer som er mest muligt automatiseret for at mindske dagligt trivielt gentagende processer. Derfor er der sat flere systemer op som opdaterer og holder shoppen ajour samt sender ordre direkte til leverandøren kort efter kunden har lagt sin ordre.

Systemet et kodet op i mod regnskabs programmet Dinero som henter alle transektioner automatisk og letter bogføringe, så dette kræver ikke den store oplæring før du kan overtage dette.

Vision

Visionen har altid været at leverer den bedste service til prisvenlige priser til købelystne Danskere. Men vi er ikke stoppet her, vi har allerede købt udenlandsk domæne så det vil være let at oprette salg eks. i Sverige som ligner danskerne købsvaner meget. Dette domæne følger naturligvis med i handlen.

Ideel køber

Virksomheden kan kræve så meget tid af køber, som der er til rådighed. Men det er klart at hvis du brænder for skønhed og velvære så kan du leverer kundeservice lige gyldigt hvor du er, da du kan styre kundeservice fra din mobiltelefon via intelligent chat system. Den kan driftes med meget lidt tid dagligt og der er masser af ting som kan laves, hvis køber ønsker at sætte gearet op og investere mere tid.

Opstartshjælp

Vi guider dig igennem opstarten, så vi sikre at du ikke står alene med shoopen fra dag et. Vi gennemgår alle forretningsgange samt hjælper dig i dialog med leverandører samt sikre at du for samme gode rabat aftaler efter et køb.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4278

Sælger kontaktet:
34

Følger annoncen:
13

Annonce id-nummer:
32151

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
16-12-2019
Udbudspris 175.000 DKK