Revolutionerende anti-age agentur solgt ind til Matas og de nordiske lande

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Årlig omsætning: 1.500 tkr. og inkluderet varelager på 460.000 kr.

Revolutionerende SEO optimeret anti-age webshop, med automatiserede processer og integration til lagerhotel og E-conomic. Handlen inkluderer agentur med eneret til salg i de Nordiske lande, med mulighed for udvidelse af territorium og produktsortiment. Alle produkter er solgt ind til Matas og apotekerne, og kan i dag bl.a. findes på alle online apoteker portaler og Matas.dk.

Produkterne er tilgængelige i udvalgte Matas butikker og apotekere og findes tillige på online portaler som; Pricerunner, Shopsaver, Hairboost.dk m.fl. Kæmpe potentiale for dem som vil i gang med websalg eller mangler adgang til de største salgskanaler i Danmark.

Økonomiske nøgletal

Ordre pr. mnd: 250-320
Årlig omsætning: 1.500 tkr.
DG gns: 60%
Google Adwords ROAS: 650%
Besøgende i webshop pr. mnd: 9.000

Instagram, Facebook og brand domain: 1571 likes
Emailliste: 2.840
Brand Testimonials på Instagram 10.000+

Regnskab

  • Omsætning:1.500.000 DKK
  • Ebitda: 320.000 DKK
  • Resultat før skat: 310.000 DKK
  • Balancesum: 460.000 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

SEO optimeret webshop indenfor anti-aging, som sælger højeffektive kosmetiske produkter som indeholder naturlige aktive ingredienser, hvis effekt og virkning kan erstatte kosmetiske invasive behandlinger.

Alle produkter har gennemgået omfattende test på anderkendte europæiske laboratorier, hvor produktets effektivitet og kompatibilitet er blevet testet og påvist i velrenommerede, langsigtede studier. Produkterne er udviklet og særligt egnet til sensible hud og personer med hudallergier og indeholder ingen parabener eller mikroplasktik og er ikke testet på dyr. Alle produkt claims og test er dokumenteret og tilgængelig på Laboratoriets website, hvilket gør det muligt at anvende claims i Google shopping og Adwords.

Alle produkter er solgt ind til Matas og apotekerne, og kan i dag findes på alle online apoteker portaler og Matas.dk. Produkterne findes tillige på online portaler som; Miinto.dk, Pricerunner, Shopsaver, Hairboost.dk mm. Rabat kuponer er postet på CupoConcept.dk, Saver.seoghoer.dk, Rabatkodeautomaten.dk, E-rabatkoder.dk, Isaver.dk m.fl.

Webshoppen er programmeret i Wordpress og Woocommerce, og 100% automatiseret. Der fuld integration til E-conomic, webshipper og lagerhotel med batchstyring. Der er indgået aftale med lagerhotel som forstår forsendelse af alle varer. Alle processer er fuldt automatiseret.

Vi har agentur og eneret til salg og distribution af produkterne i de nordiske lande. Rette køber kan evt. forhandle et større marked eller en udvidelse af produktsortimentet med producenten.

En af brandserierne er nomineret med flere produkter ved 2016 Prix de Beaute Cosmopolitan.

Markedsføringskanaler

Webshop
Eksterne salgskanaler: Matas og apotekerne
Salgsportaler: Miinto.dk, Pricerunner, shopsaver, Hairboost.dk m.fl.
Rabat kupon-portaler: CupoConcept.dk, Saver.seoghoer.dk, Rabatkodeautomaten.dk, E-rabatkoder.dk, Isaver.dk m.fl.

SEO optimeret website; 61% af trafik kommer fra "direct search".
Der anvendes Adwords, Google shopping og direct mail.

September nøgletal m.m.;
9.000 besøgende
5,224 backlinks
182 referring domains
54 Google rankings
Emailliste: 2.840
FB (brand sider samt webshop): 1571 følgere
Brand Testimonials på Instagram +10.000
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Omkostninger

Aktiviteterne sælges ud, og der medfølger derfor ingen faste omkostninger. Der skal påregnes omkostninger til drift og markedsføring af webshop, som i dag er forhandlet på favorable vilkår.

Lagerhotel afregnes pr. solgte enhed med 4,75 kr. samt et mindre beløb til lager og hyldeplads. Betalings provider afregnes med 1,35% med udbetaling efter 5 dage. Der er en aftale med websiteprogrammørerne som vedligeholder siden og står for opgradering og hosting. Dette afregnes med ca. 500 kr/mrd.

Størstedelen af vores markedsføring foregår online med ROAS på omkring 650%. Offline markedsføring har været minimal og fortrinsvis under "Nyheder", "køb det på Apoteket" eller lignende i sundheds- og helse magasiner.

Shopsystem

Aktiver

Varelager: 460.000 kr.

Agentur (eneret): DK, SE, NO, FI
Rette køber kan evt. forhandle et større marked eller en udvidelse af produktsortimentet med producenten.

Salgkanaler: Matas, Apotekerne, webshop og diverse onlineportaler og rabatkupon portaler

SEO optimeret website, samt brand domains
Instagram, Facebook inkl. Brand pages medfølger

En af brandsene er nomineret med flere produkter ved 2016 Prix de Beaute Cosmopolitan.

Varelager på 260.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Strategi

Fokus idag er online salg via direct search, adwords, google shopping og direct mail. Vi har ikke haft tid til at fokuserer på eksterne salgskanaler og SoMe, hvor der på begge områder er et uendelig stort uopdyrket potentiale.

En udvidelse af produktsortiment og markeder vil give et markant løft i indtjeningspotentialet. Henvisning til grossist led for apotekerne kan formidles i SE og NO.

Ideel køber

Dette er en fantastisk mulighed for personer eller fysiske butikker som ønsker at starte med webbaseret salg og overtage en SEO optimeret og fuldautomatisk webshop. Det kan også være interessant for allerede etablerede webshops som en udvidelse af eksisterende sortimentet. Du får adgang til de største salgskanaler i Danmark, Matas og de 2 apoteker grossist led; TMJ og Nomeco.

Drift af webshoppen kræver ingen særlige kompetencer da alt er automatiseret. Køber med kompetencer indenfor online markedsføring, særligt indenfor SoMe vil kunne booste salget markant. Såfremt køber samtidig giver sig tid til at pleje salg via eksterne kanaler vil der være uendelige muligheder her for at booste salget yderligere.

Opstartshjælp

Vi assisterer køber efter behov, på stedet, via mail, telefon eller på skype. Vi sikrer introduktion til vores kontaktpersoner hos vores salgskanaler, herunder Matas, apotekerne, apoteker kæderne, Nomeco og TMJ.

Vi sikre behørig overdragelse og introduktion til alle systemer, interfaces og systemintegratoner.

Eventuel kan suppleres med uddannelse i anvendelse og opsætning af vores webshop og SEO systemer.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4888

Sælger kontaktet:
19

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
31918

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
07-10-2019
Udbudspris 2.000.000 DKK