Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 50.000 DKK

Søg lignende virksomheder

etgodthelbred.dk - Sundhedsudstyr til at checke helbredet med dropshipping & eget lager

Industrivej, Slagelse
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Webshop med gode leverandøraftaler og dropshipping/eget lager. Klar til drift, så du får julehandlen med

Moderne webshop med god service og glade kunder
Lækker opdateret webshop fra Dandomain med et godt og positivt domænenavn. Der er også et mindre varelager, som følger med i prisen, så det er let at komme igang.

Shoppen sælger udstyr indenfor sundhedsområdet til private, og det er et marked med kæmpe potentiale.

Denne webshop er etableret i 2011 og har siden levet stille og roligt i skyggen af vore andre webbutikker, men nu skal den frem i lyset.
Webshoppen er e-handelsmærket og har e-mærkets kundeanmeldelser og fragtstatistik, så det er let at se, at det er et trygt sted at handle.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Dækningsbidragsprocent: 25%
Omkostnings% til drift af webshop og e-mærket: 13%
Ordrer pr uge: 5
Da vi har drevet webshoppen sammen med andre webshops er øvrige KPI'er influeret af det

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Etgodthelbred sælger udstyr til at checke kundens helbredstilstand f.eks. blodtryksmålere, kolesterolmålere, urinsyremålere, kropsanalysevægte mv.

Etgodthelbred har også udvalgt gode produkter til at opbygge eller vedligeholde kroppens formen. Vi sælger træningsudstyr til hjemmet som figur trimmere, balance board, skridttællere, pulsure, og vi har gode samarbejdsaftaler, så det er let at udvide til meget mere.

Til at forkæle eller lindre smerter har vi udvalgt udstyr, som giver et større velvære som varmepuder, muskelstimulatorer, bækkenbundstrænere.

Markedsføringskanaler

Webshoppens produkter markedsføres på Facebook, i nyhedsbreve og i Google Adwords, og der er potentiale for at gøre mere på disse områder. Ligeledes er webshoppen oprettet i hjælpemiddelbasen, så de varer, som er hjælpemidler for brugeren, markedsføres der og kan vælges til borgerne i kommunerne.

Webshoppen er søgemaskineoptimeret for et år siden, så den ranker fint.

En del af salget er B2C, men en del salg kommer også fra det offentlige og fra virksomheden, selvom shoppen ikke er målrettet disse

Omkostninger

Omkostninger pr år:
Dankortaftale og hosting og drift af webshoppen: 13.000
E-mærket: 7.000
Fragt: 9.000

Aktiver

Webshoppen sælges uden lokaler og uden inventar.

Varelageret, som følger med i handlen er nogle af de varer, som ikke er på dropshipping. Her er varer, som der er mulighed for at lave gode tilbud på, fordi kostprisen er lav.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Markedet

Markedet er stigende og der er god købekraft i øjeblikket, hvor der er en tendens til, at man måler sin sundhed. Samtidig er der en stigende erkendelse af, at det er nødvendigt selv at tage ansvar for sin sundhed, og derfor bruger en del mennesker penge på deres sundhed.

Svagheder/udfordringer

Vi driver en meget større webshop med salg til det professionelle sundhedsmarked, og det er de kunder, vi har langt mest kendskab til. Det er ikke lykkedes os at ramme den private bruger helt præcist. En køber med kendskab til privates brug af sundhedstilbud eller en egen interesse i sundhed vil kunne gøre en stor forskel.

Stærke sider

Kunderne har stor tillid til os. Vi får tilbagemeldinger om at webshoppen er tillidsvækkende, og at vi yder en god service og har gode produkter.

Strategi

Vores fokus har været at være en målrettet online butik for private kunder, som gerne vil have muligheden for at kontrollere og forbedre deres helbredstilstand.
Det har vi gjort ved at have:
Kvalitetsprodukter
Relevant og bredt sortiment med gode beskrivelser
Let og hurtig bestilling
Hurtig levering
God service
Hurtige svar på henvendelser

Ideel køber

Det er en stor fordel, hvis du er engageret i sundhed og helse. Enten er du fagperson, eller også er du engageret forbruger. Det gør det lettere at beskrive produkterne på en fængende måde og at skrive opslag til facebook og nyhedsbreve.

Lige nu kan du sagtens køre webshoppen ved siden af andet job eller ved siden af andre webshops, men hvis den skal vækste, skal den have tid og fokus - og kunderne skal kunne få fat i dig.

Opstartshjælp

Webshoppen skilles ud fra de øvrige webshops, og disse driver vi videre. Vi hjælper køberen igang med shoppen både ved at introducere til produkterne og til webshoppen, men ingen medarbejdere forbliver i webshoppen.

I købsaftalen lægger vi os fast på, hvormeget vi skal hjælpe uden at det koster køber noget. Du skal nok komme godt igang.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2262

Sælger kontaktet:
15

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
31886

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-09-2019
Udbudspris 50.000 DKK