Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 28.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Tandkassen.dk - Abonnementløsning til sund mundhygiejne - 40 abonnementer har prøvet produktet

Glumsøvej, Brønshøj
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Wordpress løsning alt opsat og klar til skalering

Tandkassen.dk blev skabt med visionen om at hjælpe danskerne til bedre mundhygiejne. Danmark er et af de dårligste lande til at udskifte tandbørste og det koster mange menneskeliv, indlæggelser og penge for staten. Med Tandkassen.dk kan folk, for en lille pris, automatisk få tilsendt en frisk tandbørste, eller børstehoved, hver 3. måned. Det har senere vist sig at muligheden i det offentlige også klart er tilstede, da over 150 ældre hvert år dør, grundet dårlig mundhygiejne. Overtandlægen i Kbh Kommune er fortaler for Tandkassen.dk

Økonomiske nøgletal

Grundet fokus på andre virksomheder så kom virksomheden aldrig rigtig i gang, eller fik den opmærksomhed det fortjente. Vi har haft cirka 40 abonnementer, men vi har opsagt alle da fokus måtte rykkes.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Tandkassen.dk tilbyder pt. 3 pakker, startende fra 9 kr. / md. Vi har pakke med tandbørster til børn, en pakke til voksne og en pakke til børstehoveder.
Fælles for alle er at det ikke koster noget i oprettelse og 1 md. er til 0 kr.

Derfra køre det automatisk - hver 3. måned vil kunden modtage en ny tandbørste eller børstehoved.
Vi har fået produceret special-lavet kasser, med logo, som kundens første pakke sendes i. Udover de modtager den valgte tandbørste eller børstehoved, så får de også 1 pakke tandtråd med gratis.

Markedsføringskanaler

Vi har udelukkende brugt sociale medier til markedsføring. Vi har derudover også udelukkende haft fokus på privatkunder, men vi har haft møde med Overtandlægen i Københavns Kommune som er stor "fan" af Tandkassens koncept. Vi har via ham, fået fat i en indkøber i Kommunen og i 2020 kommer der udbud igen indenfor denne branche, og der vil det være en god mulighed for Tandkassen.dk at få ind på de danske plejehjem.

Omkostninger

Hele virksomheden er digital og der er varelager til den første lange stykke tid. Derudover har vi kontakt til Danmarks billigste og bedste leverandør af alt fra tandtråd, tandstikker, tandpasta, tandbørster (voksne og børn) og børstehoveder.

De eneste udgifter der vil være er domæne/webhotel og betalingløsning.
Der medfølger WooCommerce Subscription plugin som normalt koster 199$

Shopsystem

Aktiver

Virksomheden har et varelager som består af æsker med indlæg (som passer til en tandbørste og tandtråd, tandbørster, børstehoveder og tandtråd. Det fylder 2 papkasser, og resten er jo digitalt.

Varelager på 11.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Martin (den ene grundlægger) har en mor der i mange år har arbejdet på plejehjem. Derfra kom flere historier om dårlig pleje af tænder og en yderligere søgning på nettet afslørede hurtigt hvor slemt det faktisk står til. Danskere udskifter i gennemsnit tandbørste hver 5. måned, selvom det anbefales at den udskifter mindst hver 3. måned.

Det er blevet videnskabeligt bevist at dårlig mundhygiejne har en direkte sammenhæng med hjerte-karsygdomme og andre livsfarlige sygdomme. Derfor mente grundlæggerne at der manglede en ordentlig løsning der fjerne "huske-byrden" fra danskerne. Det kom der Tandkassen.dk ud af. Kunden vil automatisk hver 3. måned få en ny pakke med frisk en tandbørste.

Markedet

Markedet er utrolig stort. Det er et produkt som størstedelen af danskerne har brug for, og med vores pakker til både børn og voksne, så inkludere vi mange. Udover det private marked, så vil det være oplagt at opsøge institutioner (børnehaver f.eks.) og plejehjem.

Vi har lavet hele modellen med tanke på en så billigt månedlig pris som muligt, og derfor have fokus på volume. Det er koncept der nemt kan kopieres til andre lande.

Svagheder/udfordringer

Det er selvfølgelig et svært at område at oplyse danskerne om. Det er et lidt ømt område for mange, og det er svært at lave det interessant nok til at folk vil se det på facebook. Derfor mener vi at der skal afsøges andre markedsførings-kanaler.

Stærke sider

Virksomheden har et utrolig godt look, navn og priser. Vi har den bedste leverandør, der udover at levere utrolige billige produkter, samtidigt har ufattelig høj kvalitet (de har ligget nummer 1 flere gange i test). De levere til Normal og laver Dansk Supermarkeds "Budget"-varer i den kategori.

Ideel køber

Vi ønsker det er nogen med drive som overtager virksomheden. Det skal måske være nogen der har interesse i online forretning og som selv kan se idéen, og værdien, af en løsning som den Tandkassen levere.

Opstartshjælp

Martin vil være til rådighed under indkørsel-fasen og vil stå klar med råd, kontakt deling og sparring.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1990

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
31244

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
10-04-2019
Udbudspris 28.000 DKK