Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Helt ny juicebar til salg - Ligger centralt i Søborg - Husleje 7.916 kr.- eksklusiv moms.

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Alle maskiner og inventar kun brugt 4 måneder.

Hvis du søger en helt ny og etableret juicebar på 76 m2, hvor der ikke er gået på kompromis med maskiner og indretning, så får du chancen lige nu!

Du kan drive den videre som juicebar, eller starte et andet madkoncept op, herunder varm mad som der er tilladelse til at drive. Fundamentet er allerede sat, så du kan i princippet tage alle maskiner og inventar med og åbne et andet sted, hvis du ønsker det.

Alle maskiner og inventar står spritnye, som kun er blevet brugt i 4 måneder, og alt dokumentation følger naturligvis med.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har kun været i gang i 4 måneder, så der har ikke været noget seriøst økonomisk tal for omsætningen jeg kan skrive.

Det er heller ikke omsætningen man skal vælge at investere i virksomheden, da det vil være urealistisk.

Hvis du tror på dig selv, og har mod på at forsætte som juicebar hvor fundamentet er sat til yderste detalje, eller ønsker kun at købe maskiner og inventar, så er du den rette person!

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Jeg udviklede ''Toast Time'' som et helt nyt madkoncept baseret på helt nye smagsoplevelser og sammensætninger i vores toasts, shake, juice og kaffevarianter.

Vi vægtede meget at være unikke med vores koncept, som også kan ses i vores indretning, og det gik selvfølgelig igen på vores menukort.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Husleje 7.916 kr.- eksklusiv moms.
A conto vand. 1.000 kr.- eksklusiv moms.
A conto varme. 800 kr.- eksklusiv moms.

Inventar på 400.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Ideel køber

Her får du en fuld etableret forretning fra en whitebox tilstand til en gennemført juicebar, hvor du spare alt hovedpine væk og er klar på at give den gas fra dag 1.

Eller hvis du er på udkig efter helt nye maskiner og inventar til din forretning eller til et andet lejemål, så får du chancen for at kunne investere til under nye købspriser. Og alt dokumentation følger naturligvis med.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1477

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35563

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
20-10-2022
Udbudspris 200.000 DKK