Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Sushi restaurant i hjertet af Struer - Daglig omsætning på 5000 kr.

Fiskergade, Struer
Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce

Maya Sushi er en restaurant, som dedikeret og gør en dyd ud af at lave smagfuld sushi, der overrasker og beriger dem, der spiser den. Restauranten meget vellidt og populære i byen og har allerede en del faste og trofaste kunder.
På menukortet finder man både traditionelle maki- og nigiriruller, samt mere eksperimenterende typer af sushi. Begge kokke og ekspedienter har givet udtryk for at ville arbejde videre under de nye ejere. Kokkene er utroligt dygtige og har lang erfaring og uddannelse inden for sushi bag sig. De laver kvalitets-sushi, som er elsket i hele byen og omegn.

De er kommet fra udlandet med det mål at starte denne butik op, og ønsker derfor at fortsætte med dette arbejde – såvidt de nye ejere ønsker det.

Maya Sushi er en pæn og nydeligt indrettet sushi restaurant med rigtig mange muligheder. Forretningen har et stort, lyst serveringsareal, pæne gæstetoiletter og en hyggelig terrasse foran forretningen. Derudover er der et stort køkken, samt masser af lagerplads og rigtig meget produktionsplads til take-away, selskaber mm.

Der er gode parkerings og tilkørselsforhold og en meget lav husleje, for de mange kvadratmeter der hører til.

Økonomiske nøgletal

Der er mulighed for mange koncepter med fuldt udstyret køkken til varm mad og kold.
Der er en gennemsnitlige daglige omsætning på kr. 5000 + kr.

Ring på 26789818 eller 42160058 hvis du er interesseret.

Produktet

Hos Maya Sushi er der stor respekt for det klassiske japanske køkken, samtidig med at restaurantens kokke ikke er bange for at udfordre traditionerne. Menukortet byder på en lang række klassiske sushifavoritter som sashimi, nigiri og uramaki, men med Maya Sushi’s helt særlige touch i form af utraditionelle kombinationer og deres egne hjemmelavede saucer. Stedet tilbyder både takeaway og restaurantbesøg på gågaden i Struer.

Restauration
Bryllupper & familie fester.
Koncerter
Events
Konferencer
Gruppe ophold

Markedsføringskanaler

Vi har været gode til at digitalisere vores madoplevelse og har gjort det sociale samvær nemmere via sociale medier. Vi har de sociale medier til at lægge nyheder op såsom nye retter, nye menuer eller tidsbegrænsede kampagnetilbud. Dette har skabt mersalg!

Omkostninger

Husleje: 6660, 00 kr.
Kassesystem (med selvbetjening): 1860, 00 kr.

Inventar på 250.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Læs her:

https://ugeavisen.dk/ugeavisenstruer/artikel/stor-rift-om-cafelokale-her-er-de-udvalgte-og-hvad-de-%C3%A5bner

Markedet

Maya Sushi er den eneste sushi restaurant i Struer. Dette er en kæmpe fordel, da de fleste som bor i byen plejer at skulle køre helt til Holstebro for at få sushi. Derfor er kunderne i Struer og omegn meget glade for restauranten, som både laver bedre sushi og til bedre pris end konkurrenterne som ligger udenfor byen.

Der er mange virksomheder og kommunale institutioner som ønsker at lave frokostordninger.
Dette, koblet med beliggenheden, og afstanden til den nærmeste direkte konkurrent, gør at potentialet til at få denne restaurant til at vokse er stort!

Stærke sider

Maya Sushi er en velkendt og vellidt restaurant. Maya Sushi er et godt brand, som står for: høj kvalitet, bæredygtighed, friske råvarer, god service og hyggelig atmosfære.

Se anmeldelserne på vores Facebook side: https://www.facebook.com/MayaSushi.DK

Vision

Filosofien i forbindelse med Maya Sushi er at være et alternativ til det usunde samt at gøre vores gæster en oplevelse rigere. Målsætningen er, at Maya Sushi bliver landsdækkende og er tilstedeværende i alle større danske byer for senere også at åbne ude i Europa.

Opstartshjælp

Vi hjælper med alt.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2531

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
34638

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
31-01-2022
Udbudspris 300.000 DKK