Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Spændende Take Away forretning i Aalborg

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Udbetaling: Kun 60.000 for den rette
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Take Away mad er en branche i vækst og med denne forretning er du en del af noget større.
Chicago Roasthouse er en lille kæde der sælger "Steakhouse Kvalitet" til fornuftige priser og med levering til døren eller klar til afhentning helt ned til 2 kuverter. Vores produkter kan bestilles med få minutters varsel og er dermed et fantastisk alternativ til Pizza, Sushi, Burgers osv. Forretningen har for nyligt fået installeret Drive In og der er flere muligheder for at udvide forretningsområdet, alt efter dit ambitionsniveau.

Virksomheden
Chicago Roasthouse har eksisteret i over 20 år i Danmark. Chicago Roasthouse er etableret med solide forretninger i Århus, Aalborg, Randers og Herlev og står overfor en yderligere konsolidering i Danmark og international ekspansion.
Der er altså muligheder for at være en del af en franchise på et globalt plan.

De enkelte forretninger dækker et geografisk afgrænset område og opnår dermed en nærhed til kunderne som gør, at disse bliver betjent hurtigt og med en ensartet kvalitet. Variations-mulighederne i menuerne gør, at du kan henvende dig til kunder som ønsker en festbuffet med flere hundrede kuverter, som take away eller blot 2 kuverter bragt til døren.

Som selvstændig franchisetager varetager og udvikler du din egen forretning. Chicago Roasthouse Danmark understøtter dig med et gennemprøvet forretningskoncept som indeholder alle væsentlige elementer for at etablere, drive og udvikle en succesrig forretning.

Forretningen kan overtages på meget favorable vilkår og Chicago Roasthouse Danmark medvirker til en fokuseret igangsætning, som baseret på den nuværende kundekreds, vurderes risikofri for den rette person, have en positiv driftslikviditet og med et stort uudnyttet potentiale.

Der er gode åbningstider
Åbningstider
Mandag 15.30 - 20.00
Tirsdag 15.30 - 20.00
Onsdag 15.30 - 20.00
Torsdag 15.30 - 20.00
Fredag 15.30 - 20.00
Lørdag 11:00 - 20:00
Søndag 11:00 - 20:00
(her kan man selvfølgelig udvide hvis man ønsker det)

Og vi har en meget konkurrencedygtig leveringspris på 45 kr.
Buffeter leveres alle dage efter kundes ønske om tidspunkt

Her er en oversigt hvor vi ofte får bestillinger, og vores udvalg giver jeres gæster en god smagsoplevelse.

Barnedåb
Studenterfest
Mad til konfirmation
Julefrokost
Nytårsmenu
Fødselsdage
Påskefrokost

Økonomiske nøgletal

Kan du overholde konceptets mål for kvalitet og service kan du, afhængig af din indsats, forvente en god løn og forrentning af din kapital.

Konceptet danner grundlag for en rigtig fin indtjening, men du skal være opmærksom på, at resultaterne afhænger rigtig meget af din indsats. Du kan fra dag 1 opretholde en meget favorabel løn, som kan vokse i trit med at du udvikler forretningen efter konceptet beskrivelser.

Vi vil meget gerne uddybe nærmere økonomi ved seriøs henvendelse.

Forventelige årlige resultater:
Omsætning: +2.000.000 kr.
Løn til ejer: mellem 300.000 - 500.000 kr.

Produktet

Steakhouse retter så som: Rosastegte Stege, Helstegte Kalkun stege, Originale Spareribs etc

Markedsføringskanaler

Omkostninger

Forretningen har lave faste omkostninger

Aktiver

Alt nødvendigt udstyr er tilstede

Varelager på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Markedet

Corona pandemien har betydet yderligere stigning i take away mad (som i forvejen er et vækstmarked) og rigtig mange nye kunder har lært at lækker mad sagtens kan spises derhjemme.

Vores koncept er ”Steakhouse Kvalitet” leveret lige til døren eller som afhentning, og vi sælger det under sloganet: ”Eat Out At Home”

Vision

Vi har store planer med vores afdeling i Aalborg og søger en dygtig franchisetager til at fortsætte den positive udvikling. Til den rette tilbyder vi financering af købet, så dit kapitalbehov er kun kr 60.000

Chicago Roasthouse har igangsat en ambitiøs plan for udvidelser, både i Danmark og i udlandet, så du bliver en del af et spændende koncept, hvor kvalitet og service er helt i top. Du støttes i alle opgaver af et dygtigt og kompetent ”bagland” og du får den nødvendige træning i konceptet så vejen til din succes afhænger kun at din indsats.

Du er typen der kan holde flere bolde i luften, har det store overblik, og får tingene gjort – hellere i dag end i morgen. Forretningen har fornyligt fået etableret Drive In, og der er flere muligheder for at udvide aktiviteterne.

Ideel køber

Du er typen der kan holde flere bolde i luften, har det store overblik, og får tingene gjort – hellere i dag end i morgen. Forretningen har fornyligt fået etableret Drive In, og der er flere muligheder for at udvide aktiviteterne.

Opstartshjælp

Du støttes i alle opgaver af et dygtigt og kompetent ”bagland” og du får den nødvendige træning i konceptet så vejen til din succes afhænger kun at din indsats.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
60.000 DKK
Finansiering løbetid:
24 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1926

Sælger kontaktet:
6

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33819

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
02-06-2021
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 300.000 DKK