Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

17 års historisk velkendt pizzaria i Fredericia til salg i attraktivt område

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Et velkendt pizzaria med fornuftig omsætning og kundebase til salg i hjertet af Fredericia med endnu mere potentiel trafik på vej

Velkendt pizzeria i Fredericia sælges, i et yderst attraktivt område tæt på det nybyggede Fredericia C og masser af organisk trafik. Området er især attraktivt fordi flere byggerier er i gang, og byens gågade er blevet forlænget. Dette er en fantastisk mulighed for at overtage en veldrevet forretning, med masser af muligheder for vækst.

Der er både gode muligheder for take-away samt spisning inde i huset, med i alt over +50 pladser. (37 integreret pladser) Lige pt. kommer salget fra Just-eat, Hungry og Eatmore. Det er selvfølgelig udover de faste kunder der kommer ind for at spise eller ringer ind for at bestille.

I restauranten er der mulighed for at lave lidt af hvert, og med god plads til ekstra ting. Der forefindes både muligheder for at lave klassiske pizza retter, men også til alt det andet som, pastaretter, burgere, pomfritter og mange andre ting. Kort fortalt, er der alt det der skal bruges for at man direkte kan begynde at sælge mad i butikken fra dag 1. Alt inventar er inkluderet i prisen.

Økonomiske nøgletal

omsætning mellem 800k-1m årligt
Stigende omkostninger uden at have afspejlet det i menukortet endnu
Der er mulighed for at opnå højere dækningsbidrag

Overskud før skat: 10.000 DKK

Produktet

Virksomheden sælger pizzaer, durum, burgere, grillkylling, sandwich, pita, indbagt, risretter og pastaretter, har førhen haft open by-night i weekenderne, da nattelivet også er forholdsvis tæt på butikken. Området har høj organisk trafik især sommermånederne og det kan mærkes på omsætningen i perioden. Derudover ligger butikken i hjertet af Fredericia hvor alting sker, og der er vist stor interesse for butikkens lokation.

Markedsføringskanaler

Der bliver pt. ikke gjort brug af nogen form for markedsføringskanaler eller lignende. Omsætningen for 2022 er derfor mere eller mindre organisk på de forskellige platforme.

Omkostninger

Husleje 8000
Aconto varme 1000
El gennemsnitligt 6-8k

Aktiver

Gaskomfur
Gas grill
Friture
Køledisk med 3 kølere under disk
gas kebabsteger
Pizza ovn (pizza master)
dejmaskine
industri fryser
industri køler (køleskab
Pizza presser
Opvaskemaskine
Grøntsagsskærer

Inventar på 210.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Blev etableret i 2006 og har været en fornuftig forretning siden etableringen, og der har været gode muligheder. Det hele blev startet med en passion for at lave pizza'er og döner kebabs for vores kunder, der sidenhen er blevet udvidet med bl.a. friture og grill.

Restauranten har haft open by-night da den ligger tæt på nattelivet. Forretningen har levet af dette i mange år, hvor det ved generationsskiftet kom nogle ændringer. Efter generationsskiftet og ændringen i åbningstiderne fra 16-21(22 weekender), har det gået godt i den første periode. Men med corona og energikrise efter hinanden, har motivationen og lysten været dalende i hele familien. Især i en tid, hvor alle også har en primær beskæftigelse ved siden af restauranten, og det er derfor med stor sorg i hjertet at vi føler os nødsaget til at sælge vores elskede forretning.

Ideel køber

En der passioneret vil gå ind i restaurationsbranchen som kan tilsidesætte den nødvendige mængde tid det kræver for at få sat ordentligt gang i salget

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
969

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
35858

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
26-01-2023
Udbudspris 350.000 DKK