Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Medejere med it og digitale kompetencer/kapital til drift af webshop kosttilskud - Nordisk koncept

Kildeparken, Seest
Ansatte
Ikke oplyst
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Kom med og vær aktiv og sæt dine kompetencer i spil - rigtig gode muligheder for de rette
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Medejere med digitale, økonomiske og salgskompetencer til Herba Nordic

Herba Nordic ønsker at finde medejere med kompetencer. Måske dig? Det her kan blive det nye NOMA! Så læs lige videre længere nede på siden.
Herba Nordic blev stiftet i 2017, og fik udviklet et flot logo, hjemmeside, Facebook-side, Instagram, samt produceret to egne produkter – Verimmun, der har fokus på immunforsvar og Equitox, der har fokus på udrensning. I 2019 lukkede virksomheden pga ejers ledighed - virksomheden var begyndt på gensalg!

Såvel Herba Nordic som de to produkter blev registreret hos Fødevarestyrelsen.

Der er brugt en del penge på Herba Nordic, men der er desværre ikke råd til den nødvendige markedsføring med Google Ads til webshoppen og spørgsmålet var, om man skulle have fokuseret på salg til detail og andre webshops alene.

Egen webshop var i funktion et år med integration til betalingssystemer – se betalingsikoner på www.herbanordic.dk – og med integration til DAO og PostNord til forsendelser.

Herba Nordic blev pga. ejers arbejdsløshed lukket ned 31.12.2019. Der var begyndt at komme gensalg, men ikke nok til at finansiere en løn. Herba Nordic kan dog hurtigt startes op og blive klar til eksekvering, men ejer er bedst på produktsiden og SEO-tekster (journalist/cand.mag.) og ikke på den del, der vedrører internetsalg.

De forskellige kompetencer, der er behov for:
* Medejere med kapital.
* Personer, der har forstand på Google Ads og som kender begreber som CTR, CPC, CPA, og som kan følge op på annonceringen med Google Analytics. Opfølgning, splittest og optimering af annoncerne ud fra Analytics er afgørende for succes.
* Søgemaskineoptimering med analyser, der kan føre til SEO-tekster, som nuværende ejer kan skrive.
*En anden har måske styr på WordPress og WooCommerce – nuværende ejer kan levere produkttekster til siden og en CMS/Webshop-eksperten kunne lægge dem på.
* Sociale medier og e-mail-markedsføring kan nuværende ejer lave tekst til ud fra ekspertens analyser, så målgruppen bliver ramt rigtigt.
* Personer med ledelses- og strategierfaring vil være meget nyttige.
* Nogle medejere vil måske kun matche en ting –andre have flere af ovenstående kompetencer.
*Både kapital og kompetencer er vigtige, hvordan sammensætningen af ejerkredsen bliver i forhold til dette - er til forhandling.
Venlig hilsen
Louis

Kontakt:


[email protected]

Regnskab

Afkastningsgrad
-160%
Soliditetsgrad
-143%
Likviditetsgrad
41%

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har intet salg pt., da den blev lukket ned alene som følge af ejers ledighed, og man kan ikke drive virksomhed samtidig med. Der var begyndt at komme gensalg.
Heller ingen gæld - der foreligger markedsføringsmateriale, logo, sociale medier osv.

Produktet

To produkter:
Equitox, der har fokus på udrensning med nordiske urter
Verimmun, der har fokus på immunforsvar med nordiske urter
Begge har nordisk som tema.
Men ved en genstart af virksomheden - der jo har logo, flyers og anden markedsføring som Facebook og Instagram - vil private label produkter i Herba Nordics navn være lige til at gå til. Aftaler findes allerede.

Markedsføringskanaler

Kunderne finder Herba Nordic på Instagram, Facebook og på www.herbanordic.dk

Omkostninger

Drift og vedligeholdelse af hjemmeside.
Indkøb af varer.

Shopsystem

Aktiver

Kan placeres hvor som helst.

Virksomhedens historie

Herba Nordic blev stiftet i 2017. Men pga ejers ledighed blev virksomheden lukket 31.12.2019. Der var ellers udviklet et flot logo med afsæt i nordisk mytologi, hjemmeside, Facebook-side, Instagram, samt produceret to egne produkter – Verimmun, der har fokus på immunforsvar og Equitox, der har fokus på udrensning. Begge produkter oplevede gensalg. Hjemmesiden er pt ikke aktiv - men de sociale medier er lige til at bruge igen.

Såvel Herba Nordic som de to produkter blev registreret hos Fødevarestyrelsen i 2018. Er afmeldt igen - men kan let oprettes.

Der er brugt en del penge på Herba Nordic, men der var desværre ikke råd til den nødvendige markedsføring med Google Ads til webshoppen og spørgsmålet var, om man skulle have fokuseret på salg til detail og andre webshops alene. Dette valg kræver en, der har forstand på det - for nuværende ejer er ikke i tvivl om, at der bør satses på enten salg gennem Helsam mv eller direkte som nogle konkurrenter gør. I hvert fald er det et valg, der bør tages.

Egen webshop var i funktion et år med integration til betalingssystemer – men siden er ikke aktiv pt. www.herbanordic.dk – og med integration til DAO og PostNord til forsendelser.

Herba Nordic kan dog hurtigt startes op og blive klar til eksekvering, men ejer er bedst på produktsiden og SEO-tekster (journalist/cand.mag.) og ikke på den del, der vedrører internetsalg eller salg generet. Alligevel lykkedes det ejer - fordi produkter og koncept var let at sælge - at komme ind hos flere store salgskanaler - herunder Danmarks største Helsebixen.dk. Google selv for flere andre.

En ny medejer vil komme direkte ind i en virksomhed, der hurtigt kan opstarttes. Det vigtige er kapital og især kompetencer.

Markedet

Spændende marked, hvor der for en dygtig online manager, salgschef og økonomiansvarlig er store muligheder.

Svagheder/udfordringer

Mangler pt. kapital og kompetencer.

Stærke sider

To gode produkter med nordisk tema - og forberedt til at forhandle andre produkter.

Aftale med nordiske producenter om produkter med nordisk indhold.

Strategi

Her skal nye medejere med ind over. For der bør træffes et valg mellem salg til detail/grossist eller gennem webshop.

Vision

Visionen om nordiske kosttilskud, der hylder princippet om at tænke globalt, men producere lokalt - gennemsyrer alt. Logo mv. tager afsæt i nordisk mytologi, således er logoet træet ydragsil, der har lige så stor rodnet som krone. Altså lige så meget under som over jorden. Kan sammenlignes med ying og yang osv. Kosttilskud skal alene produceres af nordiske råvarer, der indeholder samme aktiv stoffer som de produkter, man i mange år har købt i Asien ex. Ginseng.
Nordisk tema symboliserer også produktrenhed og transparens.

Ideel køber

Den køber, som har både kapital og kompetencer, vil få store muligheder og en god samarbejdspartner i ejer, der har gode kontakter i branchen - også til fagpersonale.

Opstartshjælp

Nuværende ejer vil helst blive i virksomheden. Har skrevet mange SEO-tekster for store, anerkendte virksomheder, som kan oplyses - ved privat henvendelse. De vil kunne bekræfte, at ejer (journalist og cand.mag.) kan skrive fængende og effektive SEO-tekster. Ejer har også nye produktideer.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
8685

Sælger kontaktet:
13

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
32118

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-12-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 200.000 DKK