Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 895.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Klinik med +3000 kunder i Kbh. (kan flyttes) kan blive din- nedsat 100.000

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
DK´s første og mest anerkendte klinik

Danmarks første klinik med som dagligt udfører behandlinger af: Sportsskader, komplikationer efter operation, efter kræftforløb, stress, depression, angst, søvn og det gør vi med Cryosauna, Kompressionsmassage, Infrarød Sauna, Lokal Cryo terapi, Rødt-lysbehandling og hammermassage.

Klinikken ligger centralt placeret ved Enghave Plads i København. Klinikken kan fint flyttes til anden lokation i landet. Vælger du den eksisterende adresse, får du en lokation, som er spot on, med parkering og bus lige uden for døren og kun 100 m til tog og Metro. Du får også en fuldstændig istandsat klinik og lav husleje.

Klinikken får flotte anmeldelser på Trustpilot og klienter kommer på anbefaling og via en velfungerende hjemmeside, Facebook & Instagram.

Det er op til dig som køber, om du ønsker at fortsætte med virksomhedens navn, web, instagram, nyhedsbreve osv. Lokalerne er lejet og der er en afståelse på Kr. 230.000 med i købsprisen
Lokaler overtages på eksisterende lejekontrakt. Der er for mere end kr. 750.000 i inventar og maskiner. Alt er betalt og gældfrit.

Økonomiske nøgletal

Selskabet kører med pæne lønninger og fint overskud på trods af Covid-19 og inflation
Likviditetsgrad 77%
Soliditetsgrad 59%

Produktet

Du får nu muligheden for at overtage den første klink i danmarkshistorien, som arbejder med professionelt og veldokumenterede "biohacking" -udstyr. Vi hjælper folk, som ofte har givet op med det "etableret system" og som søger behandlinger for alt, fra depression, stress, dårlig søvn, gigtsmerter, psoriasis, sportsskader, mommy makeover efterbehandling, migræne, performance, wellness, til vægttab og meget mere. Behandlingerne er blevet benyttet gennem de sidste 50 år uden for Danmark og bliver nu mere og mere anerkendt her hjemme. Vi forventer, at det inden for kort tid vil være muligt at få disse behandlinger gennem sundhedsforsikringerne, fordi det afkorter mange sygdomsforløb og kan især øge effektiviteten gennem øget velvære.

Markedsføringskanaler

Virksomheden er meget synlig på: Hjemmeside, Trustpilot, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, bus-reklame, Google SEO, Downtown, anbefalinger, nyhedsbreve og mail-kampagner

Omkostninger

OBS! Husleje kun 7.600 pr mdr. + skatter og varme
Varme 1.100 acconto
Vedligeholdelse 1.000
Annoncering SoMe 10.000


Aktiver

Goodwill for lejemålet, Værdi: 230.000
Istandsættelse: Nyt bad, toilet, nyt klik-trægulv i hele klinikken, nye vintage lamper, facade, Værdi: 175.000
Hjemmeside, Google ads og tagmanager, Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, Værdi: 130.000
Klienter: +3000
1 stk Hybrid cryosauna, Værdi: 350.000
2 stk kompressionsmassage, Værdi: 80.000
1 stk lokal cryo-device, Værdi: 65.000
1 stk 6o L nitrogenbeholder, Værdi: 8.000
1. stk Sunlighten NIR & FAR Infrared sauna, Værdi: 82.000
1 stk vaskemaskine, Værdi: 3.000
1 stk tørretumbler, Værdi: 1.500
1 stk kummefryser, Værdi: 1.500
1 stk køleskab, Værdi: 1.000
Dekoration og beplantning, Værdi: 1.500
Stor receptionsdisk, stole og borde, reoler, håndklæder og badekåber, Værdi: 15.000
Store vintage-lamper i loft fra skøjtehal i Århus, Værdi: 18.000
Samlet værdi, Kr. 1.159.000 + moms

Tilstødende lokale på 30 m2 fremlejes til 7.500 pr. med 3 mdr's opsigelse, så klinikken kan udvides efter ønske.

Inventar på 750.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden blev etableret i 2019 og måske du mindes "Covid-19", så timingen med opstart i september 2019 kunne naturligvis have været bedre. På trods af Covid, delvis nedlukning og begrænsninger på alle tænkelige måder, formådede vi at lave en super opstart og fortsatte succesen med en rigtig fin og stigende omsætning. Efter Covid, kom krisen så i Danmark, men det ændrer ikke på, at når folk har et problem, som de ikke kan få løst gennem det etablerede sundhedssystem, så er de villige til selv at betale. Derfor ser vi kun endnu flere klienter kommer til behandlinger.

Markedet

Markedet er stødt stigende - dette især set i lyset af det offentlige sundhedssystem, hvor operationer udsættes, smerter behandles med "symptom medicin" fordi der generelt mangler ressourcer til behandling. Vi ser hver dag klienter i klinikken, som efter få behandlinger skruer ned eller helt stopper med smertelindrende medicin. Vi ser folk, som aldrig før har kunne gå på arbejde når migræne eller menstruationssmerter melder deres ankomst. I 99% af tilfældene fjerner vi smerter på 10 minutter. Folk har ikke den samme tillid til læger og hospitaler, som man havde tidligere. Mange googler deres symptomer og problemstillinger og finder hurtigt ud af, at netop det som de døjer med, kan løse med andet end binyrebark hormon mv. Mange ser, at de behandlinger som vi udfører, bliver brugt af Caroline Wozniacki, Ronaldo og andre professionelle sportsudøvere, de største fodboldklubber i verden, Tout de France og mange andre.

Svagheder/udfordringer

Svagheden med denne type klinik og de behandlinger vi tilbyder er, at det endnu ikke anerkendt af forsikringsselskaberne, men den dag det sker (for det gør det) vil kurven gå stejlt opad. Vi kan, med de behandlinger vi tilbyder, få folk markant hurtigere tilbage til hverdagen efter en skiskade, operation, kræftforløb, stress og meget mere og derfor kigger sundhedsforsikringerne på denne niche-behandling.

Stærke sider

Trustpilot og udtalelser på Instagram og Facebook virker rigtig stærkt. Det gør det fordi, at udtalelserne som kommer fra hjertet, er så oprigtige fordi behandlingerne virker. Det er i dag nærmest umuligt at få andet end medicin til eksempelvis depression, stress og angst og med vores behandlinger oplever klienter fremgang inden for ekstrem kort tid og helt uden medicin og bivirkninger. Konceptet er stærkt og kæmpe stort i udlandet og i Danmark bliver det mere og mere anerkendt.

Strategi

SoMe er vigtige kanaler, når klienter ønsker at fremvise og dokumentere progression med deres udfordring, så derfor bruger vi tid på interview og anbefalinger som kan postes. Vores styrke er, at vi har akuttider og folk kan derfor komme lige efter eksempelvis en sportsskade er opstået. Vi ser dagligt personer som skulle have været opereret, men nu kan undgå operation pga. vores behandlinger. Vi er de første i DK som tilbyder disse kombinationsbehandlinger med stor succes

Vision

Virksomheden egner sig rigtig godt til et franchisekoncept og der ligger allerede en færdig rapport som dokumenterer strategien fra virksomheden PS4

Ideel køber

Den ideelle køber kan være:
*Par eller enkelt person, som for længst har set, at vores sundhedssystem ikke længere er som det var engang
*Allerede etableret virksomhed, inden for alternativ behandling
*Personer, som gennem oplæring, ønsker at tilegne sig kompetencer inden for biohacking
*Eksisterende fysioterapi, som ønsker alternativer til de forholdsvis snævre rammer, som mange fys'er har
*Dig som selv har været ramt af sygdom og nu vil hjælpe andreOpstartshjælp

Der er flere muligheder for "opstartshjælp"
1) Du kan fortsætte driften som den er nu og benytte dig af den mulighed, at vores ansvarlige klinkassistent kører videre på fuld tid, som hun gør nu og du kan være med på sidelinjen
2) Du/I kan overtage klinikken og vores daglige leder vil stå for oplæring i 14 dage - gratis
3) Du vil blive sat ind i bookingssystem, SoMe, behandlinger og meget mere
4) Du kan, ud over de 14 dage, købe ligeså meget sparring som du har lyst til

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
500.000 DKK
Finansiering løbetid:
6 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2977

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
35473

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
20-09-2022
Udbudspris 895.000 DKK