Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Grossist virksomhed søger en partner med erfaring indenfor salg

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Nordjylland
Gem annonce
Salg af agentur produkter til fødevarevirksomheder
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Virksomhed med over 2500 varenumre søger en partner, som har erfaring indenfor salg. Virksomheden er allerede igang og har en fin kundegruppe. Der er lavet faste aftaler med de store kunder på minimum 2 år. Virksomhedens omsætning er steget med 500% det sidste år, men det kunne have været bedre, hvis man var flere om arbejdet. Virksomheden har agentur på alle produkter, herunder rengøringsartikler, udstyr til central rengøringssystemer, kemikalier og alt andet som en fødevarevirksomhed kunne have brug for. Fokuset ligger nemlig ved fødevarevirksomheder. Dækningsbidraget ligger på 40-66%. Virksomheden har stort potentiale, som kun kan opnåes hvis jeg finder en stabil partner.

Økonomiske nøgletal

Der bliver omsat for lidt under 1 mio i år. Planen er at omsætte for 2,5 i 2020. Dækningsgraden vil fortsat ligge på 50%

Overskud før skat: 400.000 DKK

Produktet

Virksomheden hjælper fødevarevirksomheder med at optimere deres hygiejne samt sørge for at de spare penge på deres driftmidler. Vi har fået stor ros fra alle vores kunder, så et eller andet må vi gøre rigtigt. Vores leverandører hjælper rigtig meget til, og de er rigtig velkendte i europa, hvilket har gjort det til en fornøjelse at arbejde med dette. Fødevarevirksomheder er afhængig af god hygiejne (ellers må de ikke producere fødevarer), så vi oplever aldrig at kunderne prøver at spare på udstyret.

Markedsføringskanaler

Vi laver meget opsøgende salg igennem telefonen. Ellers foregår det over linkedin og netværket.

Omkostninger

Der er blevet betalt 500.000 i kemicertifikater i år, men det betyder, at vi får alvor kan sælge kemi nu, hvilket også er den største indtjeningskilde.

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden startede som en hobby, men jeg endte med at blive bidt at følelsen af at hjælpe andre. Fødevarebranchen er utrolig interessant, da du har at gøre med det mad, som hr og fru Danmark spiser til dagligt. Det første år sov jeg 4 timer i snit om natten for at bygge hele virksomheden op. Jeg rejste rundt i europa med mine leverandører og lærte omkring hygiejne og selve branchen, og min motivation vokser for hver dag der går. Det hele startede med et enkelt produkt, som jeg endte med at sælge til mange kommuner og virksomheder. Herefter spurgte min første leverandør, om jeg ville repræsentere dem i Danmark med alle deres produkter. Den første virksomhed anbefalede mig til en anden virksomhed, og sådan er jeg endt her. Det har været en vild rejse indtil nu, og vedkommende som ønsker at komme ombord skal glæde sig.

Markedet

Markedet er rigtig stort. Potentielt kan der omsættes for flere mia. 2-3 kunder giver en omsætning på ca 600.000, så regnestykket er lige til. Der er få udbydere, og ingen kan tilbyde hvad jeg kan tilbyde, hvilket giver os en fordel. Da der har været få udbydere, så har de gamle aldrig været innovative. Det vi bringer er nyt og banebrydende.

Svagheder/udfordringer

Likviditet og personale

Stærke sider

Innovative og unikke i vores fremgangsmåde.

Strategi

At få kunder igenne netværket har vist sig at være godt.

Vision

At hjælpe så mange som muligt med at optimere hygiejnen, så alle kan få sundt og godt mad.

Ideel køber

Personen som jeg søger skal være god til at sælge. Han/Hun skal have let ved at lære omkring produkterne og hvad de gør. Jeg sælger ikke virksomheden, men jeg sælger en andel af den. Vedkommende skal være klar til at arbejde 10-12 timer om dagen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
9571

Sælger kontaktet:
56

Følger annoncen:
19

Annonce id-nummer:
32123

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
03-12-2019
Søger en medejer

Ejer ønsker at finde en potientiel medejer til virksomheden ved salg af ejerandele.

Udbudspris 250.000 DKK