Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Bliv franchisetager hos La Concordia med medicinsk godkendt Cryosauna/Cryoterapi.

Malmøgade, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Bliv en del af Danmarks førende Cryoklinikker, La Concordia
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Vi søger franchisetagere som ønsker at overtage og købe en igangværende og veldreven klinik i følgende områder: Silkeborg og Odense.

Nu har du mulighed for at købe en eksisterende veldreven klinik i Odense eller Silkeborg og blive Franchisepartner i La Concordia´s Cryo-franchisekoncept, hvor vi har opnået stor vækst og succes over de seneste 3 år i Danmark.
Som Franchisetager bliver du en del af et kendt og respekteret, landsdækkende kvalitetsbrand med mere end 40.000 besøgende hver måned på vores hjemmeside, hvilket giver dig et solidt udgangspunkt for at skabe en succesfuld forretning fra første dag.

På grund af stor vækst har vi ikke selv tiden til at drive vores klinikker i Odense og Silkeborg og tilbyder derfor at du kan overtage og videreudvikle klinikken, og vi er sikker på at med den rette engagerede klinikejer vil begge klinikker kunne udvikles endnu mere. For La Concordia er det vigtigst at finde den rette køber, som vi mener, kan bidrage i La Concordia-kæden med både drift, kompetance og målrettethed.

Du bliver selvstændig erhvervsdrivende og har selv ansvar for at drive og udvikle din forretning. Som en del af Danmarks førende koncept for Cryobehandlinger via La Concordia bakkes du op af sparring med os hele vejen fra A til Z. Så selvom du er selvstændig, er du bestemt ikke alene.
I hverdagen har du frie rammer til at udvikle din forretning.
Du vil blive uddannet Certificeret Cryobehandler og modtage rådgivning inden for markedsføring, økonomi, udvikling eller andet i det omfang, du har behov for det.

Vores Cryosauna er et produkt som er blevet testet i mere end 25 år, og inden for de sidste 5 år har fået et eksplosivt marked.

La Concordia´s Cryosauna er godkendt som medicinsk udstyr.

Fordele ved at blive partner med os:

• La Concordia er Danmarks førende og største kæde indenfor Cryobehandling og har gennemført mere end 60.000 behandlinger i vores klinikker siden opstart november 2019.
• Vi er registreret i Lægemiddelstyrelsen
• Vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed
• Vi har sundhedsfagligt personale, som vil hjælpe med råd og vejledning
• Vi har studier og evidens på virkning af din Cryobehandling. Vores Cryosauna er testet som markedets bedste, både på sikkerhed og performance, også godkendt til hospitalsbrug
• Vores Cryosauna er godkendt som Medicinsk udstyr og er repræsenteret i mere end 65 lande
• Vores Cryosauna er gennemtestet og har været på markedet i mere end 25 år. Vi er klima- og miljøbevidste og bruger nitrogen til nedkøling
• Vi har uddannet vores eget tekniske support team, som sørger for alle vores Cryosauna altid er i drift og performer optimalt


Regnskab

Afkastningsgrad
178%
Soliditetsgrad
24%
Likviditetsgrad
112%

Økonomiske nøgletal

En gennemsnitlig behandling tager 3 minutter og koster 499,- kr.

Klargøring til næste klient er minimal, og vil derfor kunne bruges hurtigt igen.

Det betyder der kan være op til ca. 12 klienter i timen.

Med udgangspunkt i bare 3 behandlinger i timen i gennemsnit, og 8 timers åbningstid vil der være indtjeningsmuligheder på:

11.880,- om dagen.
59.400,- om ugen.
3.088.800,- om året.

Derudover er der mulighed for at købe rabatkort til henholdsvis 5,10,15 og 20 behandlinger.

Produktet

Der er mange muligheder og kundesegmenter, som har gavn af denne form for kropsterapi.

Nogle af de mange fordele ved Cryoterapi er blandt andet:
• Smertelindring og forbedret restitution.
• Forbrænding af mellem 400 og 800 kcal pr. behandling.
• Stærk anti-inflammatorisk effekt qua en øget blodgennemstrømning af betændte områder i kroppen, samt stor effekt imod stress, angst og depression.
• Forebyggelse af demens og cancer.
• Forbedre symptomer på eksem, herunder psoriasis.
• Reducering af migræne, ved behandling af nakke.
• Bedre humør, mere energi i hverdagen og hjælper til en bedre søvn.

Herudover en række skønhedsmæssige fordele, såsom reducering af appelsinhud, opstramning, reducering af ar efter operation og karsprægninger m.m.

Markedsføringskanaler

La Concordia har gennem de sidste godt og vel 3 år opbygget en professionel markedsplatform bestående af facebook, instagram, hjemmeside, Tik Tok, SEO, Google Ads og bruger omkring kr. 50.000 pr. måned på markedsføring.

Omkostninger

Omkostninger til vedligeholdelse af en Cryosauna bestående af husleje, forbrug af nitrogen, strøm og rengøring m.m. er gennemsnitlig ca. kr. 25.000 pr. md.

Vi kan hjælpe med at anvise leasing/finansiering gennem Leasingselskab og kan evt. selv være behjælpelig med leasingaftale m.m.

Krav til kapital er ved opstart kr. 250.000 plus moms.

Aktiver

Ved overtagelse får du din helt egen klinik, hvor alt inventar overtages og tillige stort kundekartotek som Cryosauna.

Det betyder at du fra dag 1 har omsætning og en flot nyistandsat klinik at starte i.

Inventar på 50.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

La Concordia har gennem de sidste 3 års oplevet en stor vækst tillige med oprettelse af nye selvstændige franchiseklinikker. Vi vælger at investere alt tiden i at fremdrive konceptet og franchiseklinikkerne og udviklingen af disse og ønsker selv udelukkende at beholde vores egen klinik i København.

La Concordia arbejder endvidere målrettet med at få etableret tilskud til cryobehandlinger gennem den Offentlige Sygesikring, Sygeforsikringen Danmark samt de private sundhedsforsikringer.

Markedet

Markedet for Cryoterapi er stadig stigende, og folk er nysgerrige omkring hvad behandlingen kan afhjælpe. En del nye Cryoklinikker starter, men deres produkt og erfaring er af svingende kvalitet og de lukker forholdsvis hurtigt ned igen.

Fordelen ved at være franchisetager i La Concordia kæden er, at vi er Danmarks største og førende klinik indenfor Cryobehandlinger og er stadig i vækst.

Vision

At tilføre La Concordia kæden professionelle, kompetente og faglige dygtige franchiseklinikker og udbygge konceptet i DK.

Ideel køber

En iværksætter/erhvervsdrivende person, som enten ejer eksisterende klinik, fysioterapeut/massør eller lignende. Det kan også være en erhvervsdrivende, som ser potentiale i markedet og ønsker at være med til at sætte deres præg på dette enorme marked.

Opstartshjælp

Installering, undervisning og support vil være en del af pakken.

Vi sørger for at du kan udnytte produktet til dets fulde potentiale, og vil være behjælpelig så længe der er brug for det.

Du vil blive helt sikker på, hvordan Cryosaunaen fungerer og bliver certificeret Cryobehandler, så du bliver ekspert i at vejlede dine kunder.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
150.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
8 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2870

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
35812

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
17-01-2023
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 295.000 DKK