Bliv franchisetager hos La Concordia med medicinsk godkendt Cryosauna/Cryoterapi

Malmøgade, København Ø
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Midtjylland
Gem annonce
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Her har du mulighed for at blive Franchisepartner i vores Cryo-franchisekoncept, hvor vi har opnået stor vækst og succes over de seneste 4 år i Danmark.
Som Franchisetager bliver du en del af et kendt og respekteret, landsdækkende kvalitetsbrand med mere end 30.000 besøgende hver måned på vores hjemmeside, hvilket giver dig et solidt udgangspunkt for at skabe en succesfuld forretning fra første dag.

Du bliver selvstændig erhvervsdrivende og har selv ansvar for at drive og udvikle din forretning. Men som en del af La Concordia bakkes du op af sparring med os hele vejen fra A til Z. Så selvom du er selvstændig, er du bestemt ikke alene.
I hverdagen har du frie rammer til at udvikle din forretning, så længe du følger de rammer, som er udstukket for vores koncept.
Du vil modtage rådgivning inden for markedsføring, økonomi, udvikling eller andet i det omfang, du har behov for det.

Vores Cryosauna er et produkt som er blevet testet i mere end 20 år, og inden for de sidste 5 år har fået et eksplosivt marked. Vi er også eksklusiv distributør af af godkendte maskiner, som vi også kan hjælpe med at få integreret i din klinik til fordelagtige priser.

Der er mange muligheder og kundesegmenter, som har gavn af denne form for kropsterapi.

Nogle af de mange fordele er blandt andet:
• Smertelindring og forbedret restitution.
• Forbrænding af kcal pr. behandling.
• Stærk anti-inflammatorisk effekt qua en øget blodgennemstrømning af betændte områder i kroppen, samt stor effekt imod stress, angst og depression.
• Forebyggelse af demens og cancer.
• Forbedre symptomer på eksem, herunder psoriasis.
• Reducering af migræne, ved behandling af nakke.
• Bedre humør, mere energi i hverdagen og hjælper til en bedre søvn.

Vi søger franchisetagere i følgende områder: Aabenraa/Sønderborg,/Herning, Esbjerg, Aalborg, Århus, Holbæk.

Den øgede popularitet skyldes bl.a. indflydelse fra celeberties.
Cryosauna anvendes af superstjerner så som Christiano Ronaldo, Tiger Woods, Will Smith, Kevin Hart, Demi Lovato, Lebron James, Mark Wahlberg, Mandy Moore og mange flere.

Vores Cryosauna er godkendt som medicinsk udstyr.

Fordele ved at blive partner med os:

• Vi er registreret i Lægemiddelstyrelsen
• Vi er godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed
• Vi har sundhedsfagligt personale, som vil hjælpe med råd og vejledning
• Vi har studier og evidens på virkning af din Cryobehandling. Vores Cryosauna er testet som markedets bedste, både på sikkerhed og performance
• Vores Cryosauna er godkendt som Medicinsk udstyr og er repræsenteret i mere end 65 lande
• Vores Cryosauna er gennemtestet og har været på markedet i mere end 20 år. Vi er klima- og miljøbevidste og bruger nitrogen til nedkøling
• Vi har uddannet vores eget tekniske support team, som sørger for alle vores Cryosauna altid er i drift og performer optimalt

Regnskab

Afkastningsgrad
-123%
Soliditetsgrad
-96%
Likviditetsgrad
83%

Økonomiske nøgletal

En gennemsnitlig behandling tager ca. 3 minutter og koster 549 kr.

Klargøring til næste patient er minimal, og vil derfor kunne bruges hurtigt igen.

Det betyder der kan være op til ca. 12 klienter i timen.

Med udgangspunkt i bare 3 behandlinger i timen i gennemsnit, og 8 timers åbningstid vil der være indtjeningsmuligheder på:

11.880,- om dagen.
59.400,- om ugen.
3.088.800,- om året.

Derudover er der mulighed for at købe rabatkort til henholdsvis 5, 10, 15 og 20 behandlinger.

Produktet

Cryosauna fungerer modsat af en "traditionel" sauna. Det er en mindre beholder, som har plads til én person ad gangen. I denne beholder vil personen blive udsat for temperature ned til ca. -140°, i en kort periode. (3 minutter)

Mens man er inde i Cryosaunaen, "snydes" hjernen til at påbegynde en proces, der fokusere på at overleve de ekstreme temperaturer. På den måde begynder kroppen lynhurtigt at beslutte sig for hvilke processer der skal startes.

Blandt andet vil kroppen begynde et forsvar af de vitale organer. Det gør den ved at fokusere på blodforsyningen dertil, og forøge ilt-tilførslen, som gør at giftstoffer og mælkesyre vil blive "skyllet ud". Og i stedet begynde at optage mange vitaminer og næringsstoffer til organerne for at holde dem i gang.

Når man så træder ud af cryosaunaen, vil kroppen igen begynde at slappe af. Her skal alt det ny-oksiderede blod fordeles ud til resten af kroppen. Blodkarerne vil blive udvidet for at fordele varmen. Her vil kroppen begynde at absorbere blodet som er forriget med vitaminer og næringstoffer.

Markedsføringskanaler

Markedet for Cryoterapi er stigende, og folk er nysgerrige omkring processen. Du vil tillige have mulighed for at reklamere med at have en Cryosauna, som vil tiltrække folk til din klinik. Derudover vil vi referere til din klinik fra vores egen hjemmeside, facebooksider, instagram og you tube.
La Concordia er desuden eksklusiv distributør af maskiner m.m. fra CryoSkin Paris, hvor du har mulighed for at supplere med flere andre forskellige markedsførende behandlinger. CryoSkin muligheder: https://cryoskin-international.com/

Omkostninger

Omkostninger til vedligeholdelse af en Cryosauna bestående af nitrogen, strøm og rengøring er gennemsnitlig ca 10.000,- pr. md.

Vi kan hjælpe med at anvise leasing/finansiering gennem Leasingselskab.

Krav til kapital er ved opstart kr. 300.000 plus moms. Vi kan evt. være behjælpelig med leasingaftale m.m.

Aktiver

Hvis du ønsker at gribe denne unikke mulighed, og være en del af vores team, kontakt os gerne så vi kan få en indledende dialog om en løsning.

Du vil løbende modtage emner/leads via hjemmeside, og evt. være en del af fælles markedsføringsplan.

For interesserede franchisetagere anbefaler vi det første møde i vores klinik, for at gennemgå set-up, Cryosauna m.m

Inventar på 100.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit inventar men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

La Concordia startede for mere end 4 år siden på Østerbro med den første klinik med cryoterapi i Danmark. Siden er antallet af La Concordia Cryoklinikker vokset til i alt 8. For 6 måneder siden er La Concordia desuden blevet eksklusiv distributør af kvalitetsmaskiner med allernyeste banebrydende teknologi på skønhedsbehandlinger, såsom Slim, Tone, Lift, Cellulite/opstramning af hud, ansigtsbehandlinger m.m. Også den nyeste teknologi indenfor opbygning af muskler og forbrænding af fedt, som tillige anvendes med stor succes i forbindelse med genoptræning efter skader og operationer.

Markedet

Det er stadig de færreste steder i landet, hvor det er muligt at få Cryobehandling.
Vi tilbyder et fuldt og køreklart koncept med mange andre revolutionerende og nyeste teknologi maskiner, som giver lukrative indtjeningsmuligheder.

Ideelt har du allerede en eksisterende klinik og ønsker at tilbyde endnu flere luksuriøse produkter til dine kunder.

Strategi

Vores ambition er at fortsætte væksten og fortsætte med at være Danmarks største og mest profesionelle udbyder bredt af cryobehandlinger/skønhedsmaskiner, lokal cryo og ansigtscryo. Herudover alle mulighederne fra CryoSkin nyeste og revolutionerende maskiner, som allerede er bestseller på det amerikanske marked indenfor "den naturlige" til behandling af fedt, cellulite, lift og toning samt den nyeste træningsteknologi NMS (afløser for EMS - NMS meget mere effekt og resultatskabende træning).

Ideel køber

En erhvervsdrivende person, som enten ejer eksisterende skønhedsklinik, fysioterapeut/massør eller lignende. Det kan også være en erhvervsdrivende, som ser potentiale i markedet og ønsker at blive en del af et allerede velkørende forretningskoncept og få andel og indtjening på dette enorme marked.

Opstartshjælp

Installering, undervisning og support vil være en del af pakken.

Vi sørger for at du kan udnytte produktet til dets fulde potentiale, og vil være behjælpelig så længe der er brug for det.

Du vil blive helt sikker på, hvordan vores maskiner fungerer og bliver certificeret Cryobehandler, så du bliver ekspert i at vejlede dine kunder. Dette gælder selvfølgelig for alle vores produkter/maskiner.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
150.000 DKK
Finansiering løbetid:
18 måneder
Finansiering renter:
10 %

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3894

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
34818

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-03-2022
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 300.000 DKK