Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

rosengruppen.dk - Entreprenørfirma og vejfirma med stor kundekreds

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Dygtige folk til diverse bane arbejde, vej arbejde, beton og anlægs branchen.

Efter 4 års rejse, er det på tide og overdrage vores forretning til andre, jeg startet selv med anden makker, hvorfor CVR først er oprettet i år.
Vi har en bred kundekreds med store firmaer i danmark, og udlejer dygtige folk til diverse bane arbejde, vej arbejde, beton og anlægs branchen.

Modsat mange andre, har vi formået og få korte betalingsfrister hos flere af kunderne, firmaet har brug for en der kan lægge kræfterne og økonomien i og få en bedre markedsføring.
Nøgletal fra tidligere selskab jeg blev købt ud af, var 3.6 millioner på et år.

Dette selskab har været i drift siden Maj og har omsat for ca 1.5 millioner, grundet nogle uheldige sager har der ikke været større overskud end ca 200.000kr i år. Dette er vendt nu og grønne tal er igang igen.

Økonomiske nøgletal

Vi har pt overskud hver måned, men dette kan forbedres væsentligt, med mere markedsføring, og omstrukturering af medarbejderne, vores regnskab kan fremvises i Dinero.

Overskud før skat: 200.000 DKK

Produktet

Vores virksomhed dækker over både mandskabs udlejning og egne entrepriser, vi har pt 2 kassebiler, leaset. En golf 7 der er købt, samt en maskin trailer fra 2019, der knap er brugt, men har en del friværdi allerede.

Markedsføringskanaler

Vi har en hjemmeside uden Google Ads, eller nærmere søge optimering. Samt en Facebook og Instagram side, Facebook har vi brugt jævnligt alt andet har ikke været markedsført korrekt.
Vi har en bred kundekreds, med diverse driftsledere mm. Som jævnligt kontaktes om de mangler hjælp.

Omkostninger

Der er et lager beliggende i Slagelse, der koster 1500kr ex moms om måneden, deri er alt vores hånd værktøj, samt diverse som medfølger i handlen.
Der er ligeledes en leje leaset Ford Costum og en finansielt leaset maskin trailer.

Ford koster 5000kr ex moms pr måned, inkl alt dvs. Forsikring service osv.
Maskiner trailer koster 1400kr ex moms pr måned og har ca 2 år tilbage til frikøb.

Hertil kommer diverse små beløb på telefoner, forsikringer mm.
Samlet set er der faste udgifter for ca 15.000kr

Aktiver

Der medfølger aktiver i form af friværdi i trailer, samt alt vores håndværktøj, til en ca værdi på 45.000 kr.
Hertil skal påregnes af traileren fortsat skal leases eller købes ud, vi gav 45.000 kr. ex moms, med 7000 kr. ud, og har betalt 1400 kr. månedligt i 9 måneder.

Der medfølger en Golf 7 1.4. Diesel med DSG og alt i blink og loger på. Den har kørt 230.000 km køre perfekt uden fejl, og har en værdi på ca 120.000 kr. Den har pt en lille restgæld som indfries ved salg, den er inkluderet i prisen.

Udover det medfølger macbook, med firmaets dokumenter mm. Regnskab og selvskabet ( Hvis ønskes) Det er klar til og blive omdannet fra IvS til ApS. Hertil kommer den kapital og udestående der er, som medfølger.

Varelager på 145.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 45.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Firmaet er skabt udfra en vision om, at det er medarbejderen der skaber resultatet, derfor er alle de nuværende folk på 5-6 personer + Bogholder. Alle udstyret med korrekt arbejdes tøj, blink på bilerne, kurser til bane og vej samt diverse sikkerhedsudstyr.

Markedet

Markedet er i stigende vækst ,og med vores Ry, og logoer, samt dygtige folk, har man en rigtig god start case, med mulighed for voldsom vækst, på meget kort tid.

Svagheder/udfordringer

Udfordringen kan være at nogle af de store, kræver løbende måned plus 30 dage betaling, derfor vil jeg anbefale man har en vis økonomi i ryggen.

Stærke sider

Markedet er bredt og stort, og vi har vundet på vores profesionelle look, både i form af beklædning, og køretøjer. Alle biler er udstyret med godkendt blink til arbejde på vejene.

Strategi

Nuværende strategi, har været og blot holde de folk igang der er her, da vi ikke har overskuddet til større udvidelse grundet fokus på vores værksted.

Vision

Udsigterne for virksomheden er rigtig gode, næste år forventet en omsætning på 2-3 millioner, hvorfor der kræves en stærkere økonomisk ledelse.

Ideel køber

Den ideelle køber, har baglandet iorden, kender markedet og er klar til og lede de nuværende medarbejdere videre, under ordnede forhold.

Opstartshjælp

Jeg står gerne til rådighed den første måned med hjælp i overgangen, herefter kan aftales pris pr måned der ønskes hjælp, vores bogholder ønsker ligeledes og flytte med over hvis det har interesse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1737

Sælger kontaktet:
3

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
32025

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
06-11-2019
Udbudspris 525.000 DKK