Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 67.800 DKK

Søg lignende virksomheder

Nord-Byg ApS - Aktivt byggefirma sælges, 332.000 kr. omsat ultimo 2019

Mjølnersvej, Helsingør
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
Søger du et veletableret byggefirma?

Er du tømrer eller har du bare hænderne skruet godt på? Kan du godt lide at bestemme selv, gå udendørs - og ikke mindst arbejde for en høj timeløn? Så er dette projekt måske noget for dig.
Der er ekstremt travlt i håndværkerbranchen, og her har du muligheden for at få din bid af kagen!

Med i købet får du adgang til en stor mængde opgaver, så du skal bare igang med at arbejde. Desuden medfølger en stor del af det nødvendige værktøj, og de nuværende medarbejdere har mulighed for at følge med i overgangen.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har i sidste halvår af 2019 omsat for 332.000 kr. Det er et anseligt beløb, taget i betragtning at selskabet blev stiftet i sommeren 2019 samtidig med at der ikke blev arbejdet fuld tid.
Der er budgetteret med en årlig omsætning på ca. 1.600.000 kr. ved fuld drift og en bemanding på to personer. Dette vel og mærke en omsætning på selve arbejdet. Materialer kommer i tillæg. Overskud før skat er ikke opgjort, da vi stadig er i indeværende regnskabsår. Kontakt os for mere info.

Produktet

Nord-Byg ApS leverer forskellige ydelser i byggebranchen. Hovedfokus har indtilvidere været tømrerarbejde, men du har mulighed for at sætte dit eget præg.

Markedsføringskanaler

Omkostninger

- Virksomhenden har en aftale med revisor som betales 6.000 kr pr år. Dette inkluderer både bogføring, momsafstemning og årsregnskab. Denne aftale kan afmeldes om ønskeligt.

- Ud over de kunder vi har i vores system, henter vi jævnligt opgaver fra opgavedatabasen byggetilbud.dk - Her har virksomheden en god profil med gode anmeldelser. Tilgang til hjemmesiden koster 995 kr pr måned. Aftalen har ingen binding og kan afmeldes umiddelbart. I tillæg har vi i perioder ca samme aftale med en norsk tilbudsportal.

Aktiver

Virksomheden har bl.a. følgende værktøj:

- Dewalt årgang 2019: 2 stk skruemaskiner, 1 stk slagskruemaskine, 1 stk stiksav, 1 stk rundsav, 1 stk arbejdslampe, 1 stk kap-sav med stativ, 7 stk 4-5 amp batterier.

- Stillads

- Multistige

- Diverse værktøj


Det hele har en kostpris på ca. 25.000. Den nuværende markedspris er anslået til ca. 15-20.000 kr.

Inventar på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Efter længere tids arbejde med ejendomsprojekter, blev Nord-Byg ApS stiftet for at fokusere på private håndværkeropgaver. Virksomheden har udført ca. 15-20 opgaver i størrelsen 20-100.000 kr. Virksomheden har desuden haft en del opgaver i Norge, hvor der med en 14/14 - arbejds/fridage kan tjenes gode penge.

Grundet andre karriereveje har vi valgt at sætte virksomheden til salg. Vi er åbne over for foreslag omkring finansiering eller delvis overdragelse.

Opstartshjælp

Opstartshjælp for en ny køber er fuldt ud muligt. Vi bliver gerne og arbejder med i længere tid, og giver gode fif.

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
4576

Sælger kontaktet:
20

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
32523

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
19-04-2020
Udbudspris 67.800 DKK