Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 200.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Forpagtning af Sund og Travl Sandwich og Salat Bar: En Mulighed for Vækst og Succes!

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Kom og erobr sandwich- og salatmarkedet!

Vi er glade for at præsentere dig for vores unikke sandwich- og salatbar, der allerede har erobret markedet! Med en beliggenhed uden stor konkurrence har vi etableret en stor og loyale kundekreds. Men det stopper ikke der.

Hvad adskiller os fra resten? Vi har perfektioneret kunsten at tilberede friske, sunde og uimodståelige sandwich og salater, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg. Vores menu er sammensat med omhu for at imødekomme enhver smag og kostpræference. Det, der virkelig differentierer os fra den typiske sandwich- og salatbar, er vores unikke produktkoncept.

Denne differentiering er nøglen til vores succes og sikrer, at vi forbliver foran i branchen. Ved at tilbyde noget unikt og anderledes har vi skabt en dedikeret kundebase, der vender tilbage igen og igen. Det sikrer os ikke kun mod nye aktører på markedet, men også en høj grad af kundefastholdelse.

Sidste måned (Juni) opnåede virksomheden dens højeste månedlige omsætning til dato, med en omsætning på over 200.000,- ex moms (250.000,- inkl. moms). Dette bekræfter vores fortsatte vækst og stærke markedstilstedeværelse.

Vi har erobret onlineverdenen med vores stærke tilstedeværelse på onlinesalgskanaler! Ikke kun i Bagsværd, men også i områder som Lyngby, Søborg, Farum, Herlev, Virum, Ballerup, Værløse, Hellerup, Holte, Gentofte samt dele af Rødovre, Nørrebro og Østerbro, sammen med andre områder inden for en 10 km radius af vores butik. Dette åbner op for en bred kundekreds og endnu større salgsmuligheder.

I løbet af de sidste 12 måneder har vi nået ud til over 1.400 nye kunder alene gennem vores onlinesalgskanaler. Denne imponerende tilstrømning af kunder viser vores evne til at nå ud til et bredt publikum og fastholde vores position som en populær destination for sandwich- og salatelskere. Vores online succes har skabt en solid platform for vækst og tiltrækning af potentielle nye kunder.

Som forpagter af vores sandwich- og salatbar vil du ikke kun drage fordel af den stærke position, vi allerede har opbygget, men også af det enorme vækstpotentiale i de nærliggende områder med stor efterspørgsel. Du får muligheden for at være en del af vores succesfulde rejse og udvide en allerede blomstrende virksomhed.

Vent ikke længere! Kontakt os i dag for at lære mere om denne enestående mulighed for at overtage vores unikke sandwich- og salatbar. Tag springet og bliv en del af vores succesfulde historie!

Økonomiske nøgletal

ALLE TAL ER EX. MOMS OG FRA REGNSKABET 2022

Omsætning:
1.730.907,-

Variable omkostninger:
860.840,-

Dækningsbidrag (DB): (Omsætning - variable omkostninger):
870.067,-

Faste omkostninger:
258.539,-

Nettooverskud:
611.528,-

Dækningsgrad:
50,2%

Overskud før skat: 600.000 DKK

Produktet

Vi er en sandwich- og salatbar, der specialiserer os i at tilbyde friske, sunde og velsmagende måltider til vores kunder. Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af lækre sandwiches og salater, der er nøje sammensat for at imødekomme forskellige smagsløg og kostpræferencer.

Vores produkter er fremstillet med omhu og opmærksomhed på detaljer. Vi bruger kun de bedste ingredienser, herunder friske råvarer og lokale leverandører, for at sikre den højeste kvalitet i vores måltider. Vi kombinerer unikke smagskombinationer, spændende toppings og saucer for at skabe en uovertruffen smagsoplevelse.

Vores mål er at imødekomme behovet for sunde og velsmagende alternativer til travle kunder, der ønsker et hurtigt, men nærende måltid. Vi forstår, at mange mennesker har travlt i deres hverdag, men stadig ønsker at spise sundt og nyde et lækkert måltid. Derfor tilbyder vi bekvemmelighed, friskhed og kvalitet i vores produkter, så vores kunder kan få en ernæringsrigtig og tilfredsstillende spiseoplevelse.

Uanset om vores kunder har særlige kostbehov, foretrækker vegetariske valgmuligheder, eller bare ønsker at forkæle deres smagsløg med en smagfuld sandwich eller salat, er vores sortiment designet til at imødekomme deres behov.

Med vores produkter kan vores kunder nyde en sund og velsmagende madoplevelse uden at gå på kompromis med kvalitet eller smag. Vi hjælper dem med at opfylde deres ernæringsmæssige behov og tilbyder en bekvem løsning til deres travle livsstil.

Markedsføringskanaler

Vores kunder finder os primært gennem organisk vækst og positiv omtale. Vi har hidtil ikke aktivt investeret i markedsføring, bortset fra nogle få forsøg med at poste på sociale medier. Det er denne organisk opståede vækst, der har bidraget til vores succes hidtil.

Vi er imidlertid bevidste om det enorme potentiale, der ligger i at markedsføre os, især online. Ved at udnytte digitale markedsføringsstrategier kan vi nå ud til en bredere kundeskare og accelerere den allerede imponerende vækst, vi har oplevet indtil nu.

Vi har allerede etableret en hjemmeside med en tilhørende bestillingsportal, som vi har haft stor succes med. Vores kunder kan nemt få adgang til information om vores produkter, placering og åbningstider via hjemmesiden. Den tilhørende bestillingsportal giver vores kunder bekvemmeligheden ved at bestille deres foretrukne sandwich og salater online til både afhentning og levering.

Ved at markedsføre vores forretning og trække flere kunder til vores hjemmeside kan vi yderligere øge vores synlighed og tiltrække en større kundebase. Vi erkender, at ved at udnytte digitale markedsføringsmetoder som søgemaskineoptimering, social medie markedsføring og pay-per-click annoncering, kan vi effektivt nå ud til potentielle kunder og øge vores salg.

Vi er begejstrede for at udforske disse muligheder for at fremskynde vores allerede positive vækst. Ved at markedsføre vores virksomhed og trække flere kunder ind på vores hjemmeside kan vi maksimere vores potentiale og fortsætte vores succesfulde vækstrejse.

Omkostninger

Faste omkostninger årligt Ex. moms:
258.539,-

Dette inkludere:
Lokaleleje, el, hjemmeside, telefon, internet, forsikringer, POS-System og Koda

Varelager på 20.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 85.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Historien om vores virksomhed begynder som en simpel bagel bar med mange af de velkendte varer, som man kan finde i lignende butikker. Men vi følte, at vi ønskede at skille os ud fra mængden og tilbyde noget unikt til vores kunder. Det var her vores rejse mod differentiering begyndte.

Vi indgik et samarbejde med en lokal bager, der laver et unikt brød specielt til os. Vi fokuserede også på at bruge friske råvarer og hjemmelavede ingredienser for at skabe lækre og velsmagende sandwiches og salater. Denne satsning viste sig hurtigt at være en succes, og vi oplevede en vækst i både vores kundebase og omsætning.

Motiveret af vores succes og ønsket om at nå ud til endnu flere kunder, trådte vi ind på det digitale marked. Vi etablerede samarbejder med JustEat og Wolt og oprettede vores egen hjemmeside og bestillingsportal med udbringningsservice. Denne digitale tilstedeværelse åbnede op for en helt ny verden af muligheder, og vi nåede dagligt ud til nye kunder. Vi kunne også mærke, at vi fastholdt langt de fleste af de kunder, vi formåede at nå ud til.

Efter fem år med vækst og succes har vi dog truffet beslutningen om at tage skridtet videre til nye eventyr. Vores forening har været drevet af en søn og hans mor, men nu ønsker sønnen at vende tilbage til sin uddannelse, og moren står over for en kommende operation på grund af en gigtsygdom, der kræver en knæudskiftning. Derfor ønsker hun ikke at fortsætte driften af butikken alene.

Nu leder vi efter en ny forpagter, der kan overtage denne velkørende virksomhed og fortsætte den fine vækstrejse, vi har været på i de sidste fem år. Det har krævet blod, sved, tårer og dyb tankevirksomhed at udvikle vores produkter og virksomhed til det, det er i dag. Vi er stolte af, hvad vi har opnået, og vi håber, at nye forpagtere kan fortsætte med at bringe virksomhed til nye højder og skabe videre succes.

Svagheder/udfordringer

En af udfordringerne ved vores virksomhed er den travlhed, der kan forekomme på grund af vores lækre og unikke produkter samt den store kundetilstrømning. Det kræver en konstant indsats at følge med både i betjeningen af kunderne og i forberedelsen af ingredienserne inden åbningstid. Det er vigtigt for forpagter at være opmærksom på denne udfordring og finde måder at optimere arbejdsprocesserne på for at effektivisere driften og sikre en gnidningsfri kundeoplevelse.

En anden udfordring, som vi for nylig har oplevet, er afslutningen af et samarbejde med en større erhvervskunde. Selvom ophøret af dette samarbejde har medført en mindre nedgang i omsætningen, har det ikke haft en betydelig indvirkning på vores bundlinje, da denne kunde fik maden til en yderst fordelagtig pris på grund af bestillingsvolumen. Nu, hvor denne kunde ikke længere er en del af vores kundebase, har vi bemærket en mere fordelagtig arbejdstidsplan. Tidligere skulle vi møde meget tidligt for at imødekomme denne kundes behov for tidlig morgenlevering, hvilket krævede ekstra indsats og ressourcer. Uden denne kunde forventes vores dækningsgrad at blive endnu bedre end den er i dag.

Forpagter kan sætte ind ved at implementere effektive arbejdsprocesser og optimere ressourcestyringen for at håndtere den travlhed, vi oplever. Det kan inkludere at investere i bedre udstyr eller teknologi, optimere arbejdsplanlægning og eventuelt ansætte ekstra personale til at håndtere spidsbelastningstider.

Ved at være opmærksom på disse udfordringer og trusler kan forpagter proaktivt handle for at eliminere eller minimere deres påvirkning og sikre en vellykket videreførelse af virksomheden.

Stærke sider

Virksomheden er stærk og veletableret med en stor og tilfreds kundebase. Den har et solidt fundament og en sund økonomi, hvilket er afgørende for dens succes. Virksomheden har formået at tiltrække og fastholde mange tilfredse kunder, der er loyale over for dens produkter og tjenester.

En af virksomhedens konkurrencefordel er dens evne til at nå ud til kunderne gennem forskellige salgskanaler, både fysisk og online. Den fysiske butik giver mulighed for en autentisk og personlig oplevelse for kunderne, mens de online salgskanaler som virksomhedens egen hjemmeside og samarbejde med leveringsplatforme som Wolt og JustEat udvider dens rækkevidde og tilgængelighed. Denne diversitet i salgskanaler giver virksomheden en fordel i markedet og mulighed for at nå forskellige kundesegmenter.

Selvom virksomheden allerede er sund og velkonsolideret, er der stadig mange muligheder for yderligere vækst og succes.

Her er nogle af de tiltag vi ville have gjort, hvis vi fortsat stod for driften:

1. Markedsføring: Virksomheden har store muligheder for at øge omsætningen yderligere ved at benytte sig af online markedsføring. Gennem undersøgelser af lignende virksomheder har det vist sig, at kompetent markedsføring online kan resultere i stigninger mellem 80% og 150% på online salg. Der er potentiale for at samarbejde med et markedsføringsbureau og udnytte deres ekspertise til at maksimere virksomhedens synlighed og tiltrække flere kunder.

2. Prisstigning: Virksomheden har også mulighed for at hæve priserne. I øjeblikket er priserne yderst fordelagtige, og kunderne kommenterer ofte, at vores produkter er meget prisvenlige. Det ser ud til, at der er rig mulighed for at hæve priserne uden at miste kunder til andre aktører på markedet. Dette skyldes dels, at vores produkter er unikke og værdsatte af vores kunder, som ikke kan finde noget tilsvarende på markedet. Derudover er vores kundesegment villige til at betale for kvalitet. Tidligere prisstigninger har faktisk resulteret i øget travlhed uden væsentlig negativ feedback fra vores kunder.

3. Billigere leverandører: Der er mulighed for at søge efter konkurrerende leverandører, der kan tilbyde mere fordelagtige priser. Da vores oprindelige leverandøraftale blev indgået, var vores indkøb betydeligt lavere end i dag. Ved at udforske alternativer kan vi muligvis opnå bedre betingelser og mere konkurrencedygtige priser for vores råvarer.

4. Konvertering af kunder fra Wolt og JustEat til egen hjemmeside: Vi oplever en stor vækst i antallet af kunder, der vælger at bestille levering gennem tredjepartsplatforme som Wolt og JustEat. For at undgå de kommissionsomkostninger, der er forbundet med disse platforme, har vi oprettet vores egen hjemmeside med en bestillingsportal, der tilbyder levering uden nogen kommission. Ved at flytte eksisterende kunder fra Wolt og JustEat over til vores egen hjemmeside kan vi realisere en betydelig besparelse på årsbasis.

5. Aftaler med erhvervskunder: Vi har oplevet, at virksomheder finder os og flittigt benytter vores tjenester til frokostlevering. Dog har vi hidtil ikke gjort noget for at fastholde eller skabe kontakt til disse erhvervskunder ud over at yde vores sædvanlige service og kvalitet. Ved at aktivt skabe kontakt og indgå aftaler med disse erhvervskunder kan vi sikre os faste og stabile indtægtskilder og etablerede forretningsrelationer.

Forpagter har mulighed for at fokusere på disse stærke sider og muligheder for at forbedre virksomhedens position på markedet. Ved at implementere en effektiv markedsføringsstrategi, hæve priserne, søge efter billigere leverandører og konvertere kunder fra tredjepartsplatforme til virksomhedens egen hjemmeside kan forpagter bidrage til at fjerne de største svagheder og udnytte de muligheder, der er til stede.

Ideel køber

Den ideelle forpagter til vores virksomhed ville være en passioneret og ambitiøs person der kan se sig selv arbejde inden for mad- og restaurationsbranchen. De skal være klar til at tage udfordringen med at drive en travl og sund forretning, samtidig med at de kan se potentialet for at fortsætte virksomhedens vækstrejse.

Opstartshjælp

Vi vil give fuld støtte til den kommende forpagter, både i opstartsfasen og i tiden efter overdragelsen. Butikken har været vores hjertebarn i de sidste 5 år, og vi ønsker at sikre, at den nye forpagter får de bedste muligheder for at fortsætte den nuværende succes og drive virksomheden videre i dens vækstrejse.

Som en del af vores støtte vil vi være tilgængelige for oplæring, sparring og rådgivning. Vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige start som forpagter, og derfor er du mere end velkommen til at komme og blive lært op i alle aspekter af virksomhedens drift. Vi ønsker at skabe en glat overgang, og derfor vil vi træne dig i alle aspekter af driften, herunder produkttilberedning, kundeservice, bestillingshåndtering og andre vigtige opgaver.

Vi vil være der ved din side for at sikre, at du får den nødvendige viden og færdigheder til at drive virksomheden effektivt og succesfuldt. Du vil få praktisk erfaring og indgående kendskab til vores arbejdsprocesser og rutiner. Vores mål er at skabe et trygt læringsmiljø, hvor du kan føle dig godt rustet til at tage over og fortsætte virksomhedens succesfulde rejse.

Selv efter overdragelsen vil vi være tilgængelige for fortsat rådgivning. Vi vil være der på telefon og e-mail for at besvare spørgsmål, give vejledning og hjælpe med at træffe vigtige beslutninger i forbindelse med virksomhedsdriften.

Vi ser dette som en investering i den nye forpagters succes og fortsatte vækst af virksomheden. Oplæringen og den efterfølgende rådgivning vil være en del af købesummen og vil ikke kræve yderligere betaling.

Vores mål er at sikre, at den kommende forpagter får det nødvendige fundament og den viden, der kræves for at drive virksomheden effektivt og sikre en fortsat succes. Vi er dedikerede til at støtte og vejlede dem i hele opstartsfasen og videre.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
50.000 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
10 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2501

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
36415

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
06-07-2023
Søger en forpagter

Sælger giver rådighed over virksomheden
i en aftalt periode.

Udbudspris 200.000 DKK