Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Agenturvirksomhed med attraktive muligheder for skalering - Omsætning 2021: 6.6 mio kr. og overskud på 1.2 mio kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Investering med attraktivt årligt afkast, samt rig mulighed for skalering.

Virksomheden er agent for en af verdens absolut førende producenter af Fototeknologi og Fotostudier. Agenturet gælder på de Nordiske markeder (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Færøerne og Grønland.

Sortimentet består af fysiske fotostudier kombineret med et alt-afgørende software, som gør det muligt brugeren at foretage professionelle 360-graders foto/video, automatisk fritlægning og mm.

Virksomheden er kun få år gammel, startet og udviklet af unge kræfter, som sidenhen har påbegyndt studier, og derfor søger et helt eller delvist salg.

Salget er i HØJ grad digitaliseret og automatiseret. Der er 8 deltidsansatte i virksomheden til at varetage meget af den daglige drift, foruden indehaverne og forskellige eksterne kræfter.

Stort set alle Kunde-leads genereres online, og virksomhedens salgsproces er meget velbeskrevede og LEAN. I sammenhæng hermed er virksomhedens visuelle og online profil flot og veludviklet.

Væksten har i indeværende år været bremset af indehavernes nødvendige fokus på deres studier.

Omsætningen består både af Kontantsalg, Leasing- og Lejeløsninger, Samt serviceaftaler. Dvs. der er en andel af Recurring Revenue - og denne andel er stigende.

Virksomhedens målgruppe er i princippet alle virksomheder og fotografer der foretager produktfotos. Og kunderne er en blanding af både B2C E-commerce virksomheder og B2B virksomheder.

Kunder der har købt produkterne tæller bla. Boozt, Flying Tiger, Mikkeller, VOLVO og mange flere. 36% af omsætningen er på Danske kunder og de resterende 64% er i Norge, Sverige og Finland.

Aftalen for agenturet er netop fornyet for en 5-årig periode og selskabet er uden forpligtelser eller rentebærende gæld.

Økonomiske nøgletal

Omsætningen nåede i 2021 6,6 mDkk. med et EBITDA-resultat på 1,2 mDkk. - og der forventes at nå tilsvarende resultater i 2022.

Overskud før skat: 1.200.000 DKK

Markedsføringskanaler

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1661

Sælger kontaktet:
9

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
35673

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
30-11-2022
Udbudspris Ikke angivet