Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Service virksomhed for større danske brands

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Høj grad af selvkørende medarbejder med høj ekspertise, med meget stærkt brand og store forventninger til de kommende år

Velrenommerede og HØJT respekteret service virksomhed for en sammenslutning af større danske brand. De nuværende kapacitet er fuldt udnyttet og derfor stort potientale for videre udvikling både ind og udlands.
Den nuværende kapacitet er en 80 % ejet og 20 procent lejet med forkøbsret. Der er mulighed for at bygge ekstra 20 % på nuværende ejendom.
Medarbejderne arbejder selvstændigt med skarp opdeling af kundegrupper og ansvarsområder. Hvilket gør ekspertise og specialiseringen stor.
Virksomheden sælges, da nuværende ejer har ejet virksomheden over 20 år og derfor, søger nye og andre udfordringer.

Økonomiske nøgletal

Afkastningsgrad på 6 procent
Likviditetsgrad på 146 procent
Nærmere oplysninger kan give på forspørgelse

Overskud før skat: 2.000.000 DKK

Produktet

Som virksomhed yder vi en letter vi en kaptialtung opgave fra vores kunders skuldre. Samtidig gør vi det med større præcision og fleksibiltet end de selv, og andre, kan gøre. Vi gør det let for vores kunder at fokusere på deres kernekompetencer og salg af deres produkter.
Det er med til at gøre, vi ser mange kunder udvikle og vækste mens de er hos os. Da vi giver dem de bedste muligheder for at fokusere deres energi og kapital de rigtige steder.
Vi klare derved nogle af de opgave som virker ugennemskuelige for vores kunder.

Markedsføringskanaler

Som virksomhed fokusere vi på to markedsføringer, enten via vores hjemmeside, eller som primært, gennen omtale fra kunder eller forhenværende kunder/samarbejdspartner. Derudover får vi leveret en del kunder fra større danske og internationale transport firmaer, der ikke selv kan løfte opgaven.
Derved er markedsføring ikke en nødvendig del, da et meget bredt netværk sørger for kunder. Derudover er der ikke kapacitet til nye kunder.

Omkostninger

Virksomheden har omkostninger, der især tæller bygning og Ansatte som de to største og vigtigste

Aktiver

Virksomhedensaktiver tæller primært bygninger og invetar

Ejendomme inkluderet 13.000.000 kr. Sælger tilbyder at få ejendommen med som en del af udbudsprisen
Inventar på 500.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Virksomheden startede som en enkeltmansvirksomhed tilbage langt før årtusindskiftet. Herfra på efterspørgsel vækstede virksomheden organisk, til at blive over 50 ansatte, udelukkende organisk grundet personlig efterspørgsel. Efter 2010 blev den kapacitetstung del af virksomheden solgt fra, så man kunne forsætte men fokus på det der var interessant og tjent penge på. Som er det vi har tilbage idag. En virksomhed, der holder sig til kernekompetencen og en sund forretning

Markedet

Markedet efterhånden ved at finde et niveau hvor væksten b2b er stabil rolig stigende. Dog er B2C markedet i stor vækst, hvilket også kunne være muligt at udnytte.

Svagheder/udfordringer

Blandt de største svagheder, er sæson udsvingninger, dog er man her dækket godt ind under at man har en bred portefølje af kunder som gør de udsvingninger bliver mindre og mindre. Dertil er en af udfordringerne, at beslutningstagerne hos kunderne engang imellem overser værdien der bliver skabt. Her i blandt har der været kunder på lageret, der har ville klare sig selv, men det ikke har været rentabelt og derfor er kommet tilbage.

Stærke sider

Blandt de stærke sider, er netværk og brand. Både forhenværende og nuværende kunder anbefaler tit, som medfølger nye kunder. Priser er vi også meget konkurrencedygtige på. Derudover med en placering midt på sjælland, er vi centralt placeret. Sidst men ikke mindst er fejlmarginen imponerende lille, på grænsen til ikke eksisterende.

Ideel køber

Den ideelle køber;
Er ikke bange for at tage fat
Kan lide en blanding af kontor arbejde og en smule tid "på gulvet"
Gerne med en del kapital og en hensigt om at starte afdelinger i udlandet.

Opstartshjælp

Ejerens ønske er at træde ud af virksomheden, dog kan der blive tale om en løsning med op til 18 måneder fuldtids-indlæring/hjælp.
Derefter vil ejeren gerne tråde helt ud, hvilket burde være mulig da, virksomheden ikke er super kompliceret.
Herefter burde den kunne drives selvstændigt, der sidder også leddende medarbejder med absolutte kompetencer til at kører forretningen fremad, selv under en overtagelse.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
1.500.000 DKK
Finansiering løbetid:
18 måneder
Finansiering renter:
1 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1768

Sælger kontaktet:
5

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29665

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
06-03-2018
Udbudspris 15.000.000 DKK