Virksomheden er solgt

Denne virksomhed er blevet solgt og du kan derfor ikke kontakte den længere.

Sidste udbudspris var 100.000 DKK

Velkørende cateringvirksomhed i Odense med simpelt koncept og stor kundekreds

catering

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2005

Beskrivelse:

Hermed sælges en sund, enkel og yderst veletableret enkeltmandsvirksomhed.
Cateringkoncept, der startede som en cafe, men hvor frokostleveringer til virksomheder tog over og det sidste år har vi fokuseret udelukkende på frokostleveringer i Odense. Vi har mere end 600 virksomhedskunder, hvoraf 2 mellemstore levere vi til hver dag, de resterende bestiller med jævne mellemrum.

Vi laver kvalitetsmad i den lidt dyre ende, økologi og super friske råvarer. Primært sandwich, salater, smørrebrød, wraps og tapas.
Kvalitet og servicen er vigtige parametre, da vi har et tæt samarbejde med vores kunder.

Jeg har pt valgt ikke at have nogen ansatte, det betyder at jeg har travlt om formiddagen især og har fri midt på dagen. Da jeg havde ansatte lavede vi en del opsøgende salg online og via menukort omdelinger til husstande, det skabte meget travlhed. Men grundet fokus på nyt job fokuser jeg kun på eksisterende kunder.

Med i prisen følger ny webshop, alt inventar (køleskabe, frysere, køledisk, skæremaskine osv), kundeliste, koncept, markedsføringsmateriale, et hav af poser og menukort, emballage, FB side og instagram. Konceptet kan i pricippet flyttes til den anden ende af landet hvis man ønsker det, så kræver det blot lidt intensiv markedsføring i nogle uger.

I Odense kører konceptet af sig selv og jeg benyttet pt ingen markedsføring.

Produktet:

Vi levere primært til frokost i hverdagene- til virksomhedskunder. Men det forekommer også at der er aften og weekend bestillinger. Da vi levere til virksomheder er de fleste ordre relativt store dvs fra 10-100 personer, det giver et godt flow og det er hurtigt og effektivt at lave mad til mange på een gang.

Ofte bestiller virksomhederne blandet sandwich og salater, det betyder at der er stor udskiftning i hele salatbaren hver dag, da jeg selv sammensætter så intet bliver for gammel og mængden er spild er næsten lig nul. Indimellem har vi store leveringer til sygehuset og SDU som af flere omgange har bestilt mad til 1200 mennesker.

Menu kortet er enkelt, selvom man som kunde tænker der er stort udvalg, så er mange af ingredienserne gengangere fra sandwich til salater.

Markedsføringskanaler:

Vi sælger via vores webshop, eller kunderne ringer ind. Webshoppen er under 1 år gammel og der er taget professionelle billeder af samtlige produktvarianter.

Økonomi:

Virksomheden har et fint overskud og en omsætning på ca 1,6 million- dette er med begrænset aktivitet og kun 1 ansat til både at varetage madlavning, kørsel af mad samt rengøring og forberedelse. Virksomheden har et meget stort uudnyttet potentiale.


Omkostninger:

Primære omkostninger er lokale og lønomkostninger. Så meget lave omkostninger og ingen svind.

Baggrund:

Virksomheder er drevet og ejet af en ung ildsjæl der især brænder for etableringsfasen. Virksomheden har haft 2 ejere på de 13 år den har eksisteret. Nuværende ejer har haft den i 2 år og formået at skabe et helt anderledes, enklere og mere struktureret koncept, der giver overskud og løn hver måned.

Produktet

Super catering virksomhed der lever frokost til virksomheder. Simpelt koncept med høj omsætning med primært sandwich og salater. Vi har både faste daglige kunder og kunder der ringer når de har behov. Vi har ofte frie tøjler til at sammensætte menuen det betyder næsten ingen spild. Vi kører selv ud med maden hver dag i nærområdet- Odense. Men konceptet kan i princippet flyttes til andre dele af landet. Sælges med alt inventar, markedsføringsmateriale, emballage og sprit ny professionel webshop.

Markedsføringskanaler

Markedsføre os via nyhedsbreve, FB opslag, instagram og har postomdelt menukort.

Økonomiske nøgletal

Typiske fokusområder for KPIér:
Kvalitet
Levering
Omk

Afkastningsgrad 41%
Overskudsgrad 7%
DG: 59%

Omkostninger

Lejemålet: 8000 kr/mdr.
Råvarer: ca 1/3 foodcost
Personaleløn: Min egen- variere efter overskud

Aktiver

Har pt et køkken, men ny ejer skal selv finde et køkkenlokale.

Med i salgsprisen følger:
- Stor salat disk
- 2 køleskabe
- 2 kummefrysere
- Professionelt lavet menukort
- Emballage og poser alt hvad der er tilbage
-

Værdi af ejendomme 0 DKK
Værdi af inventar 30.000 DKK

Virksomhedens historie

Virksomheden har eksisteret i 12 år. Først som en lille cafe, siden som en kombi af både cafe og catering virksomhed. Men i takt med at cateringdelen er vokset betydeligt og virksomheden nu har mere end 600 virksomhedskunder i kartoteket så har vi valgt udelukkende at fokuser på catering delen siden sommeren 2017. Det har været en god beslutning, men ejeren har fået tilbudt fast job i en større virksomhed og har ikke længere mulighed for at varetage alle de opgaver der skal løses i virksomheden, derfor er den nu til salg.

Markedet

Markedet:

Der er meget stor konkurrence på cateringmarkedet generelt. Det vi er stærke på er det langvarige tætte samarbejde med vores mange faste kunder der bestiller igen og igen. Vi siger aldrig nej til en ordre og ingen ordre er for store eller små. Vores kunder kan godt lide at vi er en fleksibel og serviceminded virksomhed der er til for vores kunder skyld.

Ideel køber

Hvem er køber til denne virksomhed:

Enten en eller to personer der brænder for at lave mad, som kan se muligheder og som gerne vil starte op på den nemmeste måde overhovedet- overtag og hav omsætning på dag 1.

Eller virksomhed som allerede er i madbranchen som gerne vil udvide deres koncept med catering/produktions køkken.

Opstartshjælp

Jeg hjælper meget gerne i gang i en tidbegrænset periode:)

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3072

Sælger kontaktet:
22

Følger annoncen:
8

Annonce id-nummer:
29309

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
11-01-2018
Udbudspris 100.000 DKK