Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 400.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Økologisk Cafeteria centralt beliggende i Svendborg - Omsætning pr. 2018 kr. 2.370.000

Møllergade, Svendborg
Ansatte
6-10
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
Spisested med guldmærke og godt besøgt med mange glade og tilfredse gæster.

Lille moderne cafeteria med fortovs-servering på gågaden og stor solterrasse, i læ for vesten-vind og med udsigt over Havnetrappen og Svendborg Havn.

Godt besøgt med mange glade og tilfredse gæster.

Vi har Take away, frokostordninger, musikarrangementer om sommeren, nomineret til Best of Svendborg og et rigtig godt ry, både blandt turister og lokale. Cafeteriet er stadig i udvikling og markise på terrassen, vil kunne forlænge ude sæsonen med et par måneder.

Vægt på økologi og ærlig mad lavet fra bunden, med slogan Viking, Vegetar eller Veganer, da vi forsøger at tilgodese vores gæsters forskellige mad-ønsker.

En lille perle med billig husleje og fantastisk beliggenhed

Økonomiske nøgletal

El, vand og gas perioden d. 01-01-18 til og med d. 30-09-2018 kr. 58.000,-
Husleje perioden d. 01-01-18 til og med d. 30-09-2018 kr. 115.000,-
Lønninger d. 01-01-18 til og med d. 30-09-2018 kr. 864.000,-

Omsætning pr d. 01-01-18 til og med d. 30-09-2018 kr. 2.370.000 (Hele februar var ferielukket)
Dækningsbidrag samme periode kr. 1.237.000
Aktiver ialt samme periode kr. 290.000,-
Omsætningen kunne være en hel del højere, da vi har sat vores priser for lavt og vores kalkulationer ikke har været optimale

Produktet

Vi har solgt, fish`n chips, philly cheese steak sandwich, salater, simregryder, snacktallerkener, kager og meget andet

Markedsføringskanaler

Aktiver

Stort industrikøkken, hvor vi selv har lagt for kr. 80.000 erhvervsstrøm ind i hele lejemålet, (stedet var ikke gearet til cafe før vi overtog, vi forelskede os i beliggenheden)

Selve cafeen med plads til 35 spisende , disk, kaffescene, kælder med plads til lager, fadøls anlæg x 2 med servering på terrassen her plads til 80 spisende, fortovsservering med plads til ca. 12 spisende, seperat opvaskerum, lille personalerum, jukebox, ny markise til gågaden, ny-anlagt trappe og gelænder i hårdt træ rundt om terrassen.

4 store parasoller og udemøbler.

Alle godkendelser på plads inklusiv flaskegas godkendelse, udsugning, stort gaskomfur, dobbeltfriture og meget mere.

Skriftlig tilkendegivelse/betaling fra udlejer på nyt stort vindues parti til gågaden, med 2 x 4 sprosset vinduer i hårdt træ (bliver virkelig flot)

Varelager på 9.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 150.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Cafeteriet åbnede dørene i maj 2017. Før vi startede lå der en lille bagel forretning.
Vi etablerede helt nyt køkken, opvaskescene, gelænder og trappetrin, byggede disk og front op og i det hele taget optimerede hele vejen rundt.
Der blev lagt strøm ind i bygningen og vi sørgede for alle godkendelser, hvilket ikke var helt nemt da vi befinder os i en bygnings-bevarings-zone 1, hvilket kræver særlige tilladelser til alt lige fra skiltning, til farven på markisen.
Vi faldt for beliggenheden som er helt unik, både rent æstetisk men også ifht. bybilledet. Cafeteriet ligger centralt i gågade med direkte adgang for de folk som kommer op i byen fra parkeringshus, lystbådehavn og selve havnefronten med busser og banegård, disse ligger lige nedenfor Havnetrappen. Der er et godt samarbejde med de andre erhvervsdrivende i gågaden og vi er stolte af mange små unika butikker, dette tiltrækker mange handlende hele året rundt.
Vi har allerede opbygget et godt brand og udover meget travle somre, har vi også en fast kundekreds og cafeteriet har et yderst godt ry i byen.

Markedet

Bydelen er i rivende udvikling, der er flere boliger på vej og flere offentlige institutioner i området, hvilket gør det attraktivt at satse på frokostordninger, ligeledes ville et overdække på den øverste terrasse forlænge ude-sæsonen med et par måneder. Selvom økologien har været en økonomisk udfordring ligesom vi har valgt at lave både kød, vegetar og veganer mad er det også vores force. Vi har mange gæster som kommer hos os af netop disse grunde.

Svagheder/udfordringer

Svagheden er helt klart det næsten 100 % økologiske køkken, hvor vi fra start ikke har været skarpe nok med kalkulationen, vi har sat priserne for lavt.

Opstartshjælp

Jeg tilbyder gerne at gå ind i en opstarts fase, så overtagelsen glider så let som muligt, ligesom jeg gerne står til rådighed med råd og vejledning ang de nye tiltag som vi selv har overvejet for den kommende sæson

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1675

Sælger kontaktet:
2

Følger annoncen:
4

Annonce id-nummer:
30896

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
21-01-2019
Udbudspris 400.000 DKK