Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 75.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Niche webshop med duft til hjemmet mm. Lav konkurrence & høj margin.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Multistore med salg til DK & Sverige. Omsætning 2018: kr. 230.000,-

Vil du sælge eminente nicheprodukter - i både Danmark & Sverige. Det er en særdeles velkørende og velfungerende Prestashop multistore med lang historik og god konstant omsætning - mange genkøb. Engelsk version er sat op, så du kan sende til hele EU.

Shoppen har eksisteret siden 2012 og er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil ind på det svenske marked. Produkterne er relativt nye på det Skandinaviske marked og har ingen/lille konkurrence. Har med stor succes været vist på diverse B-C messer i DK. Bemærk, at de angivede tal KUN gælder shoppen - ikke messedeltagelse. Shoppen har Kongehuset som fast kunde.

Der er varelager på ca. 50.000,- som ikke indgår i indkøbsprisen. Varelager består KUN af kurante varer.

Økonomiske nøgletal

Omsætning 2017: kr. 250.000,- / dækningsbidrag kr. 100.000,-

Produktet

Flere af produkterne er i kategori lugtfjernere/luftrensere og duftprodukter. Det er brands, der slet ikke eksisterer på det svenske marked og har lav konkurrence på det danske. Hovedproduktet henvender sig primært til kvinder, der elsker smukt, lækkert interiør, velduft & skønhed i hjemmet. Produktet bruges også til at rense luften for lugte fx mados, røg og andre uønskede lugte. Der er også tænkt på allergikere i produktsortimentet. Alt er i meget høj, ultralækker kvalitet, med hurtig levering & høj margin. Gode aftaler med leverandører.

Markedsføringskanaler

Analytics sporer naturligvis alt, så alle tal kan dokumenteres via Analytics.
Der er opsat (professionelt) både Google Adwords (siden 2014) og (nyere) Google Shopping med meget høj CTR. God, grundig SEO. Fx kommer 40% af konverteringer via organisk søgning.
Konverteringsrate i 2017 DK: 3,97% - SE/3,57%
Konverteringsrate i 2018: DK/4.34% – SE/3.13%. Gennemsnit ordreværdi dkr. 375,-
SoMe (FB, Insta) + Mailchimp følger med, men har ikke været dyrket (væsentligt), så hér, er der rigtig mange lavthængende frugter at plukke. Produkterne er meget smukke, så der kan nemt laves flotte tiltag.
Der medfølger gratis C. Klitsgaards "Sæt din e-mailmarkedsføring på autopilot" + "Strategisk emailmarkedsføring med storytellingværktøj" som begge er hjælp til at tænke & eksekvere markedsføring & generere mersalg. Værdi kr. 5.300,-

Omkostninger

Prestashop (opensource CRM system) hostes hos C-hosting - med superhurtig support & 99% oppetid. Betalt til april 2020/kr. 1400,- pr. år). Du overtager .dk, .se & .com domæner - betalt til 2020. Der er integreret fragtløsning (GLS) + Nets, PayPal, ViaBill. Billig fragt til til Sverige. Pt. ligger der KUN kurante varer for omkring kr. 45.000,- som skal tilkøbes.

Aktiver

Dit samlede behov for lagerplads vil være max. 25m2.
Hvis du ønsker, medfølger 6 (store) professionelle lagerreoler, al emballage (bobleplast, kasser, kuverter, tape mv) + diverse ting, så du er køreklar fra dag 1. Samlet pris kr. 3500,-.
Hvis du ønsker det, medfølger messegear gratis - alt er klar til nem opsætning. Jeg overleverer al min viden om diverse livsstils-, & julemesser - hvis du ønsker det.

Varelager på 45.000 kr. er ikke inkluderet i prisen Sælger ønsker at sælge sit varelager men det er ikke en del af udbudsprisen.

Virksomhedens historie

Butikken åbnede i 2012 som distributør med kun ét brand. I 2016 udvidede jeg sortimentet til at indeholde flere produkter i de nu 2 hovedkategorier og fungerede derefter blot som forhandler. I 2016 var jeg i en ulykke, der kostede mig meget "nedetid" og manglende fokus på butikken - det ses tydeligt af tallene. Det fokus er aldrig kommet retur og jeg har nu fået nyt fuldtidsarbejde - jeg har slet ikke tid til butikken. Så butikken er perfekt til dig, der gerne vil overtage en lækker & velfungerende butik, der meget nemt kan skaleres eller udvides med flere produkter. Jeg har forslag til mange flere nye produktmuligheder, hvis det ønskes.

Markedet

Som tidligere beskrevet er produkterne nicheprodukter. Det betyder, at der er enkelte andre, men ganske små og ikke ret aktive, aktører på markedet. Det er især tydeligt, fordi jeg har deltaget på diverse messer og jeg kan se, at kendeskabet til produktet er lavt. Men begejstringen ved demonstration er meget, meget stor, da produktet er ualmindelig smukt og vækker massiv opsigt, når de udstilles. Messer er altså en rigtig god måde at øge kendskabet til produkterne på og samtidig efterfølgende genere trafik, eftersom kunden skal genkøbe opfyldning til produktet. I dag står de nye produkter for en væsentlig del af omsætningen, så strategien virker helt efter hensigten.

Svagheder/udfordringer

Du overtager mange glade kunder. Jeg prioriterer HØJ kundeservice og det betyder, at du overtager meget goodwill & mange genkøb. Ud over private kunder (og Kongehuset!) findes flere virksomheder, der genkøber produkter til deres medarbejderes trivsel. Jeg får (og kan vise) mange mails fra glade kunder. Min udfordring har været, at få folk dele deres begejstring på fx SoMe. Hvis du er god til det, kan du hente store gevinster her. Returvarer er stort set 0.

Stærke sider

Jeg har valgt nogle brands, som få andre har på hylderne og det giver lav konkurrence. SEO er godt lavet, så jeg rankerer flot på flere søgeord. Adwords spiller max og selv Google roser mig stort for shoppens rigtig gode resultater. I DK findes én stor konkurrent og jeg har valgt at være billigst i forhold dem. I Sverige er der stort set ingen konkurrence. Mine leverandører har et større varesortiment, så hvis du ønsker, kan du nemt udvide sortiment betragteligt med fx duftlys og elektriske duftlamper/luftfugtere mv.

Ideel køber

Sortimentet henvender sig til begge køn, men hovedproduktet henvender sig primært til kvinder. Så er du god til at kommunikere - især til kvinder - er det en fordel. SoMe er et backbone i onlinehandel, så det er ligeledes en fordel, hvis du er forberedt på dette. Som nævnt tidligere, kan du udvide forretningen med messedeltagelse, men vælger du KUN shopdelen, kan du forvente 60 minutters arbejde pr. dag. Du kan selv skalere hvor langt og dybt, du ønsker at tage denne forretning - den har rigtig mange muligheder.

Opstartshjælp

Butikken er bygget af en Prestashop ekspert og du får 2 timers gratis assistance til selv overdragelsen. Hun arbejder freelance til et rimeligt salær, hvis du efterfølgende ønsker at benytte hendes hjælp. Jeg kan hjælpe dig med al kontakt til leverandører, produktkendskab og anden opstartshjælp i rimeligt omfang. Skal du deltage i messer, har jeg hele "pakken" klar. Det er nærmest "plug&play" og jeg skal nok hjælpe dig godt igang. Er du en svensk køber og mangler du DK assistance, tilbyder jeg oversættelse/tekster/SEO afregnet på timebasis. Har selv skrevet alle shoppens tekster.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
5116

Sælger kontaktet:
18

Følger annoncen:
16

Annonce id-nummer:
30442

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-09-2018
Udbudspris 75.000 DKK