Agentur på udvalg af produkter til energibesparelse, stor avance og serviceindtæg

Energibesparende produkter

Omsætning 1/2 - 1 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte Under 5
Grundlagt 2005

Enestående mulighed for at erhverve en nicheforretning med få konkurenter. Der medfølger et pænt varelager.
Eneste energibesparende produkt med certifikat på besparelsen. Produkterne har været solgt i 25 år. Stor avance og serviceindtægt. Intelligent termostat til styring af olie og gasfyr.
Har omsat for mange millioner om året. Handlen indeholder agentur for Danmark og flere andre interessante lande. Der er opstartet et spændende salg til Kina, flere ordre ekspederet.

Produktet

En intelligent termostat, der konstant overvåger kedlens brænd-/køletider, og fleksibelt tilpasser disse efter det aktuelle opvarmningsbehov, hvorved der opnås betydelige besparelser på varmeregningen. Finder Dynamisk den økonomifaktor der passer til kedlens behov. Installeres på vandbårne kedelanlæg. Køletiden forlænges I perioder med nedsat behov, og afkortes I perioder med øget behov eller I tilfælde af et pludseligt opstået ekstra behov.
Med styringen bliver reguleringen foretages udelukkende med henblik på størst mulig besparelse. Produkter er patenteret.

Markedsføringskanaler

I dag bliver produkterne solgt direkte til erhvervsvirksomheder og offentlige kunder i Danmark. I udlandet bliver de udelukkende solgt via importør og distributører. Der er aftale med en dansk virksomhed om montering i Danmark. Virksomheden er også behjælpelig med de første monteringer i udlandet.
Firmaet har en Facebook side som profil, men er også repræsenteret på ejerens twitter profil med over 20.000 følgere.

Økonomiske nøgletal

Forretningens økonomiske nøgletal kan oplyses nærmere ved forespørgsel og møde.
Der har tidligere været omsat for mange millioner, men på grund af helbred og manglende aktivitet er omsætningen i øjeblikket noget lavere, og stort set kun baseret på eksporten.

Omkostninger

Der er ingen omkostninger til lager, da lagerbinding er meget lille, og kan være på et almindeligt kontor.
Indkøbspris er ca. kr. 4,000 og salgsprisen variere om der er tale om direkte salg eller via distributører, med en gangefaktor på 2 til 10. Dertil kommer montering som typisk beløber sig til 1 - 2 tusind kroner, hvilket også betales af kunden.

Virksomhedens historie

Det er svært at undgå at bemærke, at global opvarmning er et kæmpe politisk issue i disse dage, et issue som der skal tages stilling til, hvis ikke kloden skal opleve dramatiske ændringer de næste årtier. Som Al Gore har udtalt: - Kloden har feber. Hvis dit barn har feber, tager du det til lægen. På samme måde har klodens temperatur brug for vores øjeblikkelige opmærksomhed.

Denne opmærksomhed er nu en realitet – næste skridt bliver behandlingen.
Ingen magtpolitikere kan længere ignorere klimadebatten – selv inkarnerede politikere miljømodstandere har foretaget en U-vending på spørgsmålet og indrømmer nu det aktuelle problem. Intet politisk spørgsmål er i dag mere påtrængende, end hvordan CO2 problematikken løses. Miljø er i dag den lagkage, som alle ønsker et stykke af.

På flere topmøder er det blevet vedtaget, at der skal satses yderligere på vedvarende energi. Dette kommer i kølvandet på, at FN’s klimapanel (IPCC) endegyldigt kunne påvise, at CO2 udslippet skyldes menneskets forurening. Der vil i fremtiden være behov for energi-rigtige løsninger. På samme måde vil en global klimaaftale, være med til at styrke det danske miljø-brand kraftigt, hvilket danske virksomheder vil kunne høste frugter ved.

Der er dog stadig vores erfaring, at forbrugerne endnu ikke er overbeviste om fordelene ved at købe energibesparende produkter. Faktum er, at prisen stadig er det altoverskyggende købs-incitament for mange forbrugere. Dette er i endnu højere grad tilfældet for markeder uden for det danske.

Det perfekte afsætningsscenario ville derfor være muligheden for at kunne tilbyde energibesparende produkter på baggrund af et priskoncept, som ikke levner den rationelle forbruger grund til at sige nej!

Virksomheden ønskede at tilbyde forbrugeren en finansiel løsning, hvor betalingen af produktet sker i takt med besparelserne. - et sådan priskoncept der i sig selv er et købs-incitament, er blevet udviklet og brugt i virksomheden.
Desværre er ejeren efter et trafikuheld, ikke længere i stand at drive denne virksomhed derhen hvor den hører hjemme, så derfor er den nu sat til salg.

Markedet

Alene i Danmark er der et marked for mange tusinde enheder og hvis vi ser på Europa taler vi om flere hundrede tusind styringer. Vi har så småt taget hul på det Kinesiske marked, og der er potentialet flere millioner styringer. Der er etableret en aftale med både kunde og importagent, og der er også gennemført flere handler med dem.

Svagheder/udfordringer

Jo flere penge man kan investere i markedet, jo større potentiale. Markedet er der, det er kun et spørgsmål om at besøge nok kunder og dermed øge salget.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2503

Sælger kontaktet:
25

Følger annoncen:
26

Annonce id-nummer:
29433

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
26-01-2018
Udbudspris 195.000 DKK