Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 349.000 DKK

Søg lignende virksomheder

VVS og EL webshop med dropshipping +2 mio. omsætning

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Veldrevet og veletableret VVS webshop - automatiserede processer

Kendt dansk VVS webshop baseret på dropshipping salg af alt indenfor VVS, el, klima, værktøj, hus og have m.m. Fordelagtige aftaler er lavet med de største grossister på markedet, hvilket giver et produktsortiment på +200.000 varer.

Alle processer omkring import af priser, indlæsning af varer med billeder og produktbeskrivelser, udregning af avancer samt kørsel af ordrer er fuldstændigt automatiserede og kræver derfor et minimum af vedligeholdelse.

Webshoppen åbnede efter 2 års intensivt arbejde i august 2013. Backenden og designet er udviklet helt fra bunden I Drupal Commerce. Der er således tale om en fantastisk mulighed, for at erhverve sig en unik og specialiseret shop til netop VVS og elmarkedet.

Omsætning i 2017 på +2 mill.

Denne virksomhed har en dropshipping aftale Det betyder at man ikke selv har varer på lager men de bliver afsendt direkte fra leverandøren når man modtager en ordre.

Økonomiske nøgletal

Tallene for resultaterne nedenfor skal tages med forbehold for investeringer og afskrivninger.

2018
Omsætning: +2 mill.
Resultat: Kendes ikke endnu

2017
Omsætning: 2 mill
Resultat: 50.000 kr.

Overskud før skat: 50.000 DKK

Produktet

Vi har individuelle aftaler med alle de store grossister på det danske marked og kan derfor sælge alt indenfor VVS og el. Efter flere år på markedet med en veldrevet webshop er det lykkedes os at opnå prisaftaler med grossisterne, der gør os i stand til at sælge vores varer til særdeles konkurrencedygtige priser.

Webshoppen er opdateret og kører 100% uden fejl. De nuværende ejere er indstillede på at stå til rådighed i en overgangsperiode, så opstarten for den nye ejer bliver så gnidningsfri som overhovedet muligt. Det Drupal bureau og de personer, der har udviklet shoppen, samarbejdes der stadig med, så der er rig mulighed for at få hjælp til både support og udvikling fra IT kyndige personer, der kender shoppen fra bunden.

Markedsføringskanaler

Shoppen er tilmeldt Pricerunner og Velka.dk.
Der er en velfungerende Facebook side med mere end 550 følgere.

Omkostninger

Faste omkostninger på ca. 2.500 kr. pr. måned til hosting, tlf., regskabsprogram m.v.

Aktiver

Da der er tale om dropshipping, er der ikke et fysisk lager.

Svagheder/udfordringer

Pt. bruges der ikke ressourcer på AdWords, nyhedsbreve eller anden SEO optimering, hvorfor der må forventes at ligge et stærkt potentiale i en videreudvikling på disse områder.

Stærke sider

Webshoppen er udviklet og optimeret gennem 5 år og fremstår derfor særdeles velkørende. Alle processer er automatiserede og det er derfor muligt at drive shoppen med et minimalt tidsforbrug.

Da shoppen har været veldrevet fra start er der et godt og stærkt samarbejde med leverandørerne, hvorfor indkøbspriserne er særdeles attraktive.

Shoppens resultater er opnået uden nævneværdige investeringer i markedsføring, hvorfor der må forventes at kunne skabes en stor merværdi, ved at lægge tid og ressourcer i dette område.

Ideel køber

VVS virksomhed som ønsker at udvide med salg på nettet.
VVS montør der ønsker at drive en VVS webshop.
Det er ikke altafgørende med et indgående kendskab til VVS branchen for at køre shoppen. Personer med lyst til at prøve kræfter med en webshop generelt kan også overtage webshoppen.

Opstartshjælp

De nuværende ejere står naturligvis til rådighed i en overgangsperiode med hjælp til drift og indkøring i shoppen.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
6578

Sælger kontaktet:
24

Følger annoncen:
12

Annonce id-nummer:
30535

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
21-10-2018
Udbudspris 349.000 DKK