Denne virksomhed er ikke længere til salg. Søg på lignende virksomheder

Attraktiv bygge- og entreprenør virksomhed - Omsætning 50 mio+ DKK

Ansatte
26-50
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Midtjylland
Gem annonce
Offentlig byggeri uden problemer - Mangeårige relation med offentlige udbudsgivere

Attraktiv bygge- og entreprenør virksomhed beliggende i region Midtjylland udbydes til salg. Med et godt image og en solid økonomi betjener virksomheden en bred vifte af bygherrer, som primært består af offentlige og halv-offentlige institutioner. Der er en langvarig og tæt relation til disse og deres rådgivere.
Dette udgangspunkt giver et betydeligt potentiale for en ny ejer, som kan bygge videre på dette solide fundament og nyde godt at det vækstpotentiale virksomheden har.
Virksomheden har 2 afdelinger, begge strategisk velplacerede i forhold til både private og offentlige byggerier.

Økonomiske nøgletal

De økonomiske nøgletal og samt detaljerede oplysninger om virksomheden fremsendes efter underskrift af fortrolighedserklæring.

Overskud før skat: 1.000.000 DKK

Produktet

Virksomheden udfører både fag- , hoved- og totalentrepriser indenfor de fleste bygge- og anlægsopgaver. Primære fagområder er murer- , beton- og jord og kloakarbejder. Størstedelen af projekterne stammer fra offentligt byggeri, men omhandler også erhvervs- og industrikunder.

Virksomheden er beliggende i region Midtjylland, og har en stor del af kundeporteføljen i Århus området.

Virksomheden er serviceminded og anerkendt for sin gode kvalitet og godt samarbejde. Kunder og rådgivere opfordrer ofte virksomheden til at deltage i prækvalifikationer, og den nuværende ordrebeholdning er interessant for en fremtidig køber.
Virksomheden ønsker at bevare anonymitet. Efter underskrift af fortrolighedserklæring, kan fremsendes en dybdegående virksomhedspræsentation inkl. regnskaber og vurdering af materiel m.v.

Den noterede udbudspris afhænger af overdragelsesbetingelser og medgået materiel. Prisforslaget vil ligge mellem kr. kr. 9-12.500.000 og forhandles efter aftale.
Der kan hjælpes med fremskaffelse af finansiering.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har efter mange år i branchen opbygget et godt omdømme blandt både private og offentlige kunder samt øvrige samarbejdspartnere. Dette medvirker, at virksomheden ofte bliver invitereret til at indgå direkte i prækvalifikationer eller inviteret med som samarbejdspartner. Der foregår derfor på nuværende tidspunkt ikke konkret markedsføring udover hjemmesiden.

Aktiver

Virksomheden er beliggende i lejede lokaler, som indbefatter kontorbygning, lager og værksted.

Virksomhedens historie

Af hensyn til anonymiteten, oplyses virksomhedens historie ikke her på siden. Efter underskrift af fortrolighedserklæring, fremsendes detaljerede oplysninger om virksomheden.

Markedet

Markedet er præget af en lang række entreprenører i mange forskellige størrelser.
De største virksomheder i branchen har en omsætning på flere mia. kr. og tilsvarende høj indtjening. Der er således et stort marked og stort potentiale med gode muligheder for en interessant indtjening.
Branchens virksomheder opdeles i størrelse efter antal ansatte, og virksomheden befinder sig i gruppen af virksomheder i størrelsen 26-50 ansatte. Det vurderes, at der er i omegnen af 300 virksomheder i Danmark i denne gruppe.

Stærke sider

De nuværende ejere har været centrale for skabelse af virksomheden, som virksomheden fremstår i dag.

De seneste år har der været fokus på konsolidering i takt med at risikoprofilen har tilsigtet sikkerhed frem for risiko.

De nuværende ejere har gjort at virksomheden i løbet af en 6 måneders periode kan gøres uafhængig af dem og alt overdrages til en ny ejer. Virksomheden har et stærkt potentiale, som kan udnyttes bedre end i dag med en ny ledelse med mere langsigtet fokus. Dette skal ske ved f.eks. at virksomheden indgår, som en del af en anden virksomhed eller ved at virksomheden drives videre af en eller flere yngre ejere.

Virksomhed har en stabil og lønsom drift. Den er solid og har en god likviditet.
Der er gode muligheder for vækst via udvikling af nuværende kundesamarbejder, udvikling af nye samarbejder eller nye kundesegmenter og geografisk udvikling
Lokalerne og materiel er funktionsdygtigt og godt tilpasset virksomhedens opgaver.

Strategi

Fremtiden vil afhænge af de nye ejere, og vi har udarbejdet 3 ideer til vækstscenarier. Disse tilbydes de nye ejere som inspiration og ideer til fremtiden - efter nærmere dialog.
Vækstscenarie 1: Stabil udvikling. Virksomheden drives videre med en indsats som på nuværende
Vækstscenarie 2: Øget vækst. Virksomheden drives videre af ny(e) ejer(e), som ønsker en mere progressiv udvikling
Vækstscenarie 3: Opkøbt at anden leverandør til markedet, som sandsynligvis vil være af samme størrelse eller større end virksomheden.

Den nuværende adm. direktør kan efter aftale fortsætte i en aftalt overdragelsesperiode.

Ideel køber

Den nye ejer kan være en virksomhed, som ønsker at få et stærkt udgangspunkt for det offentlige marked i Aarhus og andre interessante markeder.
En ny ejer kan også være motiveret af at udvikle sig indenfor de fagområder, som denne virksomhed er specialiseret i, eller blot have et ønske at udvide forretningen og få fordel af forskellige synergier i denne forbindelse.

Alternativt kan den nye ejer være en eller flere ledere, som har erfaring indenfor byggeri og interesse for at blive selvstændige. Evt. kan et samarbejde med en investor være attraktivt

Opstartshjælp

Ejergruppen er villige til at blive i virksomheden i en given overdragelsesperiode efter overtagelse. Der kan efter nærmere aftale også blive tale om fortsættelse i virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
3791

Sælger kontaktet:
11

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
29892

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
25-04-2018
Udbudspris 12.500.000 DKK