Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Spændende virksomhed i El branchen

Ansatte
6-10
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Nordjylland
Gem annonce
Projektering og installation af El tavler

Virksomheden leverer færdigproducerede eltavler til den danske el-branche. Der er tale om kundetilpassede løsninger, hvor man ud fra kundernes specifikke ønsker, designer og monterer eltavler, som leveres klar til opsætning og tilslutning.

Som led i et kommende generationsskifte søger vi en dygtig og ambitiøs køber der har lyst til at gøre en forskel, og som ønsker at blive ejer af en velbeliggende og etableret virksomhed. Virksomheden har en stabil omsætning og indtjening, en loyal kundekreds samt et spændende produktprogram. Den nye ejer overtager dermed et solidt fundament for videreudvikling af virksomheden med perspektiver og gode muligheder for udnyttelse af virksomhedens vækstpotentiale.
Køber får et godt udgangspunkt for at blive ejer af en veletableret virksomhed i et fuldt indrettet domicil, med gode muligheder for at udvikle virksomhedens omsætning og indtjening. Den nuværende ejer står, efter aftale, til rådighed i en periode i virksomheden.

Økonomiske nøgletal

Virksomheden har de sidste 3 år givet et solidt overskud og der er plads til en driftsherre løn til køber.

Overskud før skat: 700.000 DKK

Produktet

Virksomheden leverer færdigproducerede eltavler til den danske el-branche. Der er tale om kundetilpassede løsninger, hvor man ud fra kundernes specifikke ønsker, designer og monterer eltavler, som leveres klar til opsætning og tilslutning. Virksomheden har desuden en række gode leverandøraftaler på både tavler og komponenter. Virksomheden rådgiver også kunderne om valg af de rigtige løsninger og udarbejder tegninger og beskrivelser af de tilbudte løsninger. Efter aftale monterer og installere virksomheden også de færdige løsninger og gennemfører test for idriftsættelse.

Markedsføringskanaler

Virksomheden har et godt kundenetværk og er en del af en koncern med mere end 30 års brancheerfaring. Der er stort omsætnings potentiale ved en mere aktiv markedsbearbejdning.

Ideel køber

Den nye ejer

Den nye ejer kan være en person, der ønsker at blive selvstændig og måske er uddannet el-installatør, el-ingeniør eller maskinmester evt. med erfaring fra en stilling som afdelingsleder, tavlemontør eller projektleder i el-branchen eller anden relevant industri. Det er vigtigt, at den nye ejer har økonomisk indsigt, har erfaring med tegningsarbejde i AutoCAD og har lyst til at vedligeholde og udbygge langvarige kunderelationer. Den nye ejer skal kunne videreføre virksomhedens evne til at levere kvalitet og høj faglighed i alle arbejdsprocesser. Den nye ejer kan også være en strategisk køber, udvikler eller en anden virksomhed, der ønsker at udvide sin forretning og sit markedsområde. Der kræves en økonomi, der muliggør investering til køb af egen virksomhed.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1996

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
6

Annonce id-nummer:
29452

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
30-01-2018
Udbudspris 3.500.000 DKK