Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Ahs.dk - Landsdækkende Hvidevareservice i Nordsjælland - Omsætter pt for 1.2 mio. kr.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Ikke flytbar
Region
Sjælland
Gem annonce
Medlem af franchisekæde med store udviklingsmuligheder i firmaet - Ny køber kan forvente løn fra dag 1.
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Afdeling i landsdækkende firma, der har stort potentiale sælges. Der er en stor og fast kundekreds der kun vokser for hver dag.

Der er store udviklingsmuligheder i firmaet. Der er oprettet hjemmeside, der er landsdækkende reklamer og fælles IT-system, som man benytter.

Fælles hovedkontor der tager imod opgaver og sender regninger ud. Eneste krav er at man dækker kunder i Nordsjælland, stiller med egen firmabil og der er kørsel fra egen bopæl. Kunden skal kontaktes senest kl. 10 den efterfølgende dag, herefter planlægger man selv sin arbejdsdag og arbejdstider.

Ingen fysisk butik eller varelager. Du kan opbygge dit eget varelagre efter eget ønske, men dette er intet krav.Du er derfor kørende fra dag 1 med små opstartsomkostninger og kan derfor leve af det fra dag 1 af.

Økonomiske nøgletal

Omsætter pt for 1.2 mio. kr. Ex moms Har en dækningsgrad på imellem 46 og 52. Efter løn og div. Udgifter til den hidtil eneste ansatte,har der været et lille overskud i firmaet til ejeren på ca 50000 kr årligt.

Overskud før skat: 500.000 DKK

Produktet

Der ydes hvidevareservice på produkter både private og offentlige og ligeledes industriprodukter. Hvis det ønskes kan der også sælges nye hvidevarer,da man er medlem af en landsdækkende indkøbskæde.
Der køres service for flere leverandører.

Markedsføringskanaler

Der betales et lille beløb i hver sag, dette bruges til at dække vores fælles reklameomkostninger. Hvis man vil reklamerer i lokalområdet er dette for egen regning, men der ydes tilskud det første halve år.
Der reklameres fælles på div. elektroniske medier og på Facebook. Der er ligeledes flotte anmeldelser på TrustPilot.

Omkostninger

Du er medlem af en Franchisekæde. Der er et gebyr på hver sag, men derudover ingen faste omkostninger, så man bestemmer selv hvor stor din løn skal være.
Det er ikke noget krav at man har et fysisk lager eller butik.

Aktiver

Der er et fælles hovedkontor der er beliggende i Jylland.Herfra modtages alle kunder telefonisk.Der er et krav om at man har en bil i passende stand der er hvid. Man skal have en pc-er efter eget ønske.Man stiller selv maskiner og værktøj til rådighed, ellers er der ingen yderligere krav. Kæden betaler for logo på bilen samt en opstartspakke med firmatøj.

Virksomhedens historie

Virksomheden er mere end 40 år gammel. Igennem tiden er den vokset til at blive landsdækkende. Den nuværende ejer overtog Sjællandsafdelingen i 2014 og frem til nu med en ansat. Det er den nuværende ejer der sælger afdelingen,men købet skal endeligt godkendes af hovedkontoret.

Markedet

Der er mange der yder service på hvidevarer, men vi er reelt set det eneste firma der er landsdækkende. Vi har aftaler med flere Forsikringsselskaber og derved en stor og stabil indtjening.

Svagheder/udfordringer

Der er til tider meget travlt og der kan være arbejde nok til 2 mand og i andre perioder er der kun lige arbejde til 1 person, er meget sæsonbetonet.

Stærke sider

Vi har fingeren på pulsen og følger markedet hele tiden. Du vil blive medlem af et landsdækkende firma hvor vi hjælper hinanden på alle mulige måder, da vi ved at det er fællesskabet der gør os stærke. Der bliver færre og færre folk til at servicerer hvidevarer. Nordsjælland er et område med et meget købekraftigt kundegrundlagt, der vil have topservice, men også gern evil betale for det.

Ideel køber

Den ideelle køber ville være en der allerede har erfaring på området.

Sælger tilbyder finansering

Finansiering udbetaling:
0 DKK
Finansiering løbetid:
12 måneder
Finansiering renter:
0 %
Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2280

Sælger kontaktet:
7

Følger annoncen:
5

Annonce id-nummer:
30693

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
02-12-2018
Franchise aftale

Franchisetager får retten til at drive
selskab indenfor givet forretningskoncept.

Udbudspris 125.000 DKK