Montage virksomhed - Omsatte 7,2 mio kr. i 2017 - Ønsker at sælge 49% til invester/kunde

Hovedbeskæftigelse montere legepladser og anlæg - Der er blevet købt en del materiel ind, som er engangs køb, og nu skal til at tjene penge.

Omsætning 5 - 10 million
Flytbarhed Flytbar
Ansatte 6-10
Grundlagt 2015

Ønsker at sælge 49% til invester/kunde
Mandskab & Montage ApS er et lille opkommende firma der som oprindelig hovedbeskæftigelse montere legepladser og anlæg ved samme, samt Helstøbte gummibelægninger som faldsikring. I 2015 begyndte vi at arbejde lidt i Mandskabs udlejning, da vores arbejde er meget sæson betonet, og vi ønskede at holde vores folk i gang også i vinter sæsonen.

Mandskabsudlejnings delen har fået vokseværk, da det skulle vise sig at vi er rigtig gode til at finde dygtige og stabile folk. Som en naturlig følge heraf, har vi sat fokus på denne del af vores forretning, der allerede har overhalet legepladsmontagen, som vi trods alt holder fast i.

Mandskabsudlejning af kvalificeret mandskab
Vi tilbyder professionel mandskabsudlejning til kunder i blandt andet Esbjerg, Kolding, Middelfart og omegn.

Produktet

Montage
Mandskab & Montage ApS har mange års erfaring i montage af legepladser, og arbejder efter alle gældende sikkerheds regler på området, således at en legeplads monteret af os med sikkerhed klare et legeplads eftersyn uden anmærkninger. Vi er ligeledes eksperter i helstøbte gummibelægninger som faldsikring eller komfort belægning.

Let anlægs arbejde i forbindelse med legepladsen klares også.
Vi har gennem årene lavet en del forskellige montage opgaver, der ikke har med legepladser at gøre, dette vil vi forsætte med, og er altid åbne for nye udfordringer.
Vi råder over alt alm. Håndværktøj, samt 1700kg minigraver, minidumper, etc.


Mandskabsudlejning af kvalificeret mandskab
Vi tilbyder professionel mandskabsudlejning til kunder i blandt andet Esbjerg, Kolding, Middelfart og omegn.

​Vi stiller krav til vores mandskab
Vi sætter krav til vores mandskab. De skal være mødestabile, tale og skrive dansk på modersmål-niveau, være logisk tænkende og snusfornuftige.

​Til gengæld giver vi dem en god løn, som en god mand jo skal have. Dette betyder også, at vi ikke nødvendigvis er de billigste at leje mandskab hos, men heldigvis også langtfra de dyreste. Hos os får du mandskabsudlejning til en pris, der matcher kvalifikationerne. Vi sætter en ære i den personlige kontakt med vores kunder.

​Vores blæksprutte, Henrik Hansen, er både personalechef og kundeansvarlig.​ Dette giver kunden tryghed hos os, da vi ikke er et kæmpe firma, der kaster dem rundt til forskellige afdelinger med forskellige ansvarsområder.

Du indgår en aftale med Henrik om udlejning af mandskab, som selv finder og ansætter de folk, du skal bruge, og han følger løbende op med dig.

Vi tilbyder udlejning af mandskab til længere projekter
Vi tilbyder kun udlejning af mandskab til længerevarende projekter, da dette giver vores mandskab tryghed, og samtidig giver det os mulighed for at holde på de gode folk.


Markedsføringskanaler

Økonomiske nøgletal

Omsatte 7,2 mill i 2017 desværre uden det store overskud. Der er blevet købt en del materiel ind, som er engangs køb, og nu skal til at tjene penge.

Omkostninger

lønninger + alm vedligehold af maskinpark

Aktiver

5 biler
maskintrailer
minigraver
minidumper

Værdi af inventar 500.000 DKK

Ideel køber

Den ideelle køber kunne være en kunde der vil udvide eksisterende mandskab.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
433

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
30626

Årsag til salg:
Andet

Annonce oprettet den:
14-11-2018
Udbudspris 3.000.000 DKK