Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 3.000.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Entreprenør / Grøn Service Virksomhed

Ansatte
11-25
Flytbarhed
Ikke flytbar
Gem annonce
14 mand stort firma, med faste aftaler

Stærk lokal virksomhed, med faste kunder, og godt navn. Kunderne er tilbagevendende serviceaftaler, og enkeltopgaver, samt er det mest BtB, så der er meget arbejde som bare skal udføres uden prisforespørgsler. Med firmaet opnår man en tillid til navnet og de faste kunder. Derudover er firmaet i en god konkurrencemæssig situation, da konkurrenterne ikke magter samme opgaver. I firmaet er vi heldige med dygtige, flittige folk, som er glade for at være ved firmaet. Der er en kultur af frihed under ansvar som fungere super. Der er også gode samarbejdspartnere, som bidrager til omsætningen. Firmaet er vækstet 20 % de sidste 3 år, og 2018 ser ikke ud til at blive anderledes.

Økonomiske nøgletal

Overskudsgrad:

2018 - OG = Pt 17 %
2017 - OG = - resultat
2016 - OG = 6 %

Regnskaber kan fremvises og gennemgåes efter behov.

Regnskab

  • Omsætning:7.000.000 DKK
  • Ebitda: 600.000 DKK
  • Resultat før skat: 450.000 DKK
  • Balancesum: 931 DKK
  • Afkastningsgrad

  • Overskudsgrad

Produktet

Der er grønne pleje aftaler som dækker over græsklip, ukrudt, snerydning, beskæring og hvad dertil hører. Vi varetager alle ydelser kunderne ønsker, og løser også opgaver med underleverandører. Der ligger godt 150 faste aftaler, både store og små.

Udover pleje aftaler udføres der anlæg, entreprenør, kloak og vognmandskørsel. Virksomheden har fokus på alene at beskæftige sig med BtB kunder, men der er mange private henvendelser hvis det ønskes. Virksomheden er godt etableret, og inviteres jævnligt til udbud, blandt andet af det offentlige.

Virksomheden har en unik mulighed for at udvikle sig støt henover de næste år, da behovet for en virksomhed som denne er stort.

Markedsføringskanaler

Hjemmeside med tilknyttet SEO optimering, som kan ændres, eller opsiges. Der er også tilknyttet SoMe med følgere. Derudover kommer arbejdet fra faste kunder, samt mund til mund.

Omkostninger

Omkostninger består som i alle firmaer hovedsageligt af lønomkostninger. Dertil kommer leasing, mindre husleje, forsikringer og hvad dertil hører. Regnskaber & Økonomi program kan gennemgåes. Alt regnskab udføres af eksternt bogholderfirma som kan stilles til rådighed.

Aktiver

Lejet ind i hal, med plads til mandskab, samt kontor. Der er en blanding af biler, traktorer, klippere og entreprenør maskiner. Enkelte købt og betalt, resten på leasing aftaler. Der betales løbende maskiner fra af leasing aftaler. Skal ses

Virksomhedens historie

Startet af 3 ejere, hvoraf 2 startede fuldtid. Opstarten var et stort projekt som varede 1 helt år for 1 kunde, samt 1 fast plejeaftale. Derfra var det blod sved og tårer fra 2009 hvor det ikke var muligt købe på kredit samt skulle man lede efter arbejdet.

Idag kommer det helt af sig selv, og man kan i princippet selv bestemme hvilken retning man vil. Der er masser af arbejde til sådan en virksomhed. Man kan fokuserer den efter anlæg, gartner, pleje, kloak eller entreprenør alt efter hvad man lyster. Vi beskæftiger os i øjeblikket ed alle grenene, men man kan snildt fokusere virksomheden efter ønske.

Markedet

Markedet er enormt. Det er entreprenør, bygge anlæg og er er mangel på firmaer som vores. Derudover er der uanede mængder arbejde i kloak sektoren med hele omstillingen og forberedelse til vandmængder, udskiftning af kloak, separeringer og LAR løsninger.

Mht. markedet kan man fokuserer/strømline virksomheden i den retning man ønsker.

Svagheder/udfordringer

Jeg ville fokuserer på retning, strømligning. Umiddelbart er der ikke store trusler andet end man selvfølgelig hele tiden skal være opmærksom på omkostninger, og at få arbejde ind. Lønninger er klart største omk, men kan omstilles hurtigt.

Stærke sider

Virkomheden er effektiv, og er gode til at have smarte løsninger til kunderne. De har et godt rygte, blandt andet for ikke at "rode", og sørge for at tider og aftaler bliver overholdt. Selv under travlhed. Derfor tilbagevendende kunder. Markedet for sådan en virksomhed er bare godt lige nu ift konjekturen, og arbejdet er alle steder, man skal bare vælge hvilket arbejde man vil have.

Strategi

Virksomheden arbejder som en selvfølge altid på at optimere. Derfor er der indført projektstyrings system, så man kan overvåge projekter, medarbejdere & økonomi. Strategien har mest været fokusering på at få de "rigtige" kunder, som er BtB i vores erhverv.

Vision

Visionen har været at opbygge en større virksomhed med fokus på entreprenør opgaver, samt plejeaftaler. I branchen kan man vækste i et vidst tempo, da det ofte kræver investeringer i maskiner, biler m.m.

Ideel køber

En person som enten har erfaring fra 1 af brancherne vi beskæftiger os med, som har overblik, og kan adminstere og have mange bolde i luften. Hvis man køber virksomheden er det en fuldtidstilling. Den ideelle køber ville nok være en virksomhed magen til, eller en større spiller som vil "købe sig ind" i et stort lokalt område.

Opstartshjælp

Vi vil stå til rådighed næsten så længe det kræves. Umiddelbart burde virksomheden dog kunne overdrages på 3-6 mdr, og vi er indstillet på at lave en kontrakt på et sådant arbejde. "Oplæringen" bør kunne lønnes, eller aftales i købesummen. Vi har kun interesse i virksomheden består, og udvikler sig. Vi vil også agere ift fastholdelse af alle faste kunder, også hvis der evt skulle skiftes navn.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2331

Sælger kontaktet:
8

Følger annoncen:
3

Annonce id-nummer:
29978

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
15-05-2018
Udbudspris 3.000.000 DKK