Virksomheden er solgt
Sidste udbudspris var 2.500.000 DKK

Søg lignende virksomheder

Produktionsvirksomhed med omsætning - Forarbejdning af byggematerialer til bolig og byggeindustrien

Ansatte
Ingen
Flytbarhed
Kan flyttes
Region
Sjælland
Gem annonce
Forarbejdning af byggematerialer til bolig og byggeindustrien

Produktionsvirksomhed med netværk i attraktiv niche branche. Vi har p.t. en pipeline på 18 mio. kr. projekter der er skræddersyet til virksomhedens produktionsapparat. Projekterne er udviklet over en årrække og der kommer nye til hele tiden. Der er tale om bæredygtig produktion. Din egen indsats kommer til at afspejle resultatet. Der er faste kunder der lægger ordre hver måned og her kommer der også nye til løbende. Vi beskæftiger os med forskellige markeder, men fælles er at alle er i vækst. Der er mere potentiale end der p.t. er udnyttet.

Økonomiske nøgletal

1. halv år af regnskabet 2017-18
oms. 758.000,-
Dækningsbidrag 600.000
overskud 0,-
Underskuddet fra tidligere år er altså hentet ind igen.

Overskud før skat: 0 DKK

Produktet

Virksomheden forabejder plader til bolig og byggeindustrien. Vi arbejder i træ og plast. Vores forarbejdning består af CNC fræsning. Vi har en fræser med arbejdsfelt på 210 x 625cm. Den størrelse gør at vi kan udnytte råmaterialet meget bedre end traditionelle fræsere. På vores niche produkt er projekterne skræddersyet denne fræser, hvilket gør at de projekter der kommer i hus stadig skal fræses her.
Vi gør meget i at være en aktiv del af løsningen. Det vil sige at vores kunder kommer til os fordi vi har et 360 graders syn på hele opgaven. Ikke kun del vi producere.

Markedsføringskanaler

Via sociale medier samt fysisk netværk.
Mange henvendelser kommer fra referencer fra andre kunder.
Virksomheden har hjemmeside, facebook profil samt linked inn.
Derudover er vi repræsenteret i flere fysiske netværk

Omkostninger

Leasing af CNC 29.000
Leasing af gaffeltruck 1.700
Leasing af varevogn 3.000
Husleje 14.000
forsikringer 4067,-
el, vand 6000,-

Aktiver

Kundedatabase inkl. pipeline
CNC fræser
Produktionshal på 509 m2
Gaffeltruck
Varevogn
Varelager af plader
Håndværktøj
Palleløfter
Værkstedsborder samt rulle border
Kontor med møbler
IT 2 stk bærbare, printer, skærm m.m.
Programerings software, cad software m.m.

Varelager på 15.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 5.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Jeg startede virksomheden fordi der var et stort potentiale. Den er startet med den indgangsvinkel at vi skulle løse nogle af de udfordringer som byggebranchen har idag. Og vi er lykkedes med rigtig mange af de udfordringer.
vi har måtte udvikle meget undervejs og vi udvikler stadig meget. En af grundene til at pipline er at vi arbejder med et område hvor der er få konkurrenter men relativt mange muligheder. Det næste vi har er et stort know how. jeg har arbejdet med det her felt i 5år. jeg var med fra starten på de allerførste projekter og udgør idag en vigtig spiller i produktion af projekterne. En know how som har kostet på nattesøvn m.m. men det har været det hele værd. Virksomheden fortjenner at der kommer en som vil driften den til nye højder. En som vi forfine processorne endnu mere. det kan være du har noget i forvejen og gerne vil lægge det sammen. Det kan også være du starter fra bunden. Men et er sikkert, jeg vil fortsætte med af fylde projekter ind i firmaet, blot udefra som en kunde.

Markedet

Vi har tre markeder vi opererer på.
1. helt unikt marked hvor vi kun er en håndfuld der levere det vi gør. Vi er de eneste der skræddersyer løsningerne til kunderne.
2. Et markede med mange aktører, men ingen har de løsninger vi har. I det her marked blev der i 2016 solgt 50.000 stk. hvis vi kunne få 1 promille af det så ville vi omsætte for 5.000.000 alene her. Konkurrence her er stor.
3. marked er et helt traditionelt marked. Mange aktører og alligevel har vi en del kunder der kun bruges os fordi vi med vores maskine kan noget andre ikke kan.

Svagheder/udfordringer

Udfordringer er at holde bundsalget. når de store projekter ruller så er der ingen problemmer men tiden imellem hvor maskinen skal fyldes op med "rugbrøds" produktion. Vi er et godt stykke nu i forhold til bundslaget, men der mangler lige lidt endnu.

Stærke sider

Vi slår konkurrenterne på størrelsen på vores maskine. Den betyder at vi kan optimere meget mere og dermed være et mere økonomisk rentabelt setup for vores kunder. Dernæst slår vi vores konkurrenter på know how. Sidst men absolut ikke mindst service. Vores service niveau ligger noget højrer end det generelle niveau.

Strategi

Hele strategi delen er inden i en fase hvor der skal fokuseres på kerneydelser. Strategien er at sælge produktionen fra for at jeg kan fokusere endnu mere på salg. Et salg jeg så fylder tilbage i virksomheden så begge parter får noget ud af det. Fokus med den del der købes her er at optimere den endnu mere. Blive endnu skarpere på at levere det kunderne ønsker. mulighederne her er store. Der kan/skal udvides på maskinsiden samt på personale. Samtidigt skal der udbygges på det netværket af faste kunder der "bare" bestiller på jævnligt basis.

Vision

Vi vil inspirere og hjælpe kunder med at skabe et kreativt rum. Et rum de kan bruge til det de er bedst til.

Ideel køber

Den perfekte køber har interesse i produktion (CNC). Det kan være som teknikker eller anden indgangsvinkel. Det kan også være at du har produktion i forvejen og kan se det her som den brik du mangler for at vækste det potentiale du har.

Opstartshjælp

Jeg vil være behjælpelig med oplæring i programmer m.m. hvis det ønskes. Derudover sørger jeg for introduktion til eksisterende kunder og overdrager kontakter m.m.
Hele it siden af virksomheden overdrages naturligvis og jeg sætter ny ejer ind i de systemmer jeg har anvendt.
Efterfølgende er jeg naturligvis tilrådighed i op til 3 - 6 mdr. Herefter bliver det på konsulent.
Jeg fortsætter med at sælge projekter der kan produceres i virksomheden.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
2092

Sælger kontaktet:
4

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
29762

Omsætnings status:
Har omsætning

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
22-03-2018
Udbudspris 2.500.000 DKK