Salg af varelager - Økologiske T-shirts

Borgmestervangen 31, 3,1, 2200 København N 300 stk

// Pris for varelager: 29.430 kr. (Jeg er villig til, at forhandle om prisen) // Retail værdi: 95.760 eks. moms // 300 stk 1. Kort beskrivelse af produktet og virksomheden Tøjbrandet Asgaard, som blev stiftet i primo 2018 er et univers af nordisk mytologi, bæredygtige fashion tekstiler, livsstil og en vision om, at ændre forbrugerens tanker, når de køber tøj. Fundamentet for dette brand er en dansk designet crew-neck T-shirt, som er lavet af 100% økologisk bomuld. Produktet kommer i en re-cycled æske. Salgsprisen har historisk altid været 399 kr. Hjemmesiden er lukket ned – men billeder kan findes på Facebook siden: https://www.facebook.com/AsgaardDK 2. Potentialet for disse 300 T-shirts Potentialet for salg af disse T-shirts vurderer jeg, som værende stort. Der er i alt blevet solgt +600 T-shirts det første – og eneste operative år. Dette resulterede i en profitabel virksomhed med høj avance på produktet. At en hvid T-shirt med en god historie om nordisk mytologi kan sælges for 399, så betyder det ifølge mig, at der er en efterspørgsel. Prisen kan altid sættes ned, hvis ønskes. Fra 2019 primo har virksomheden været inaktiv grundet andre prioriteter. Hvis produktet sælges til 399 kr., vil den totale retail værdi blive for dig blive 95.760 kr. eksklusiv moms. Prisen for varelageret er vurderet ud fra indkøbspris. 3. Ideer til salg (den kommende køber) Julegaver: Dette produkt velegner sig perfekt til julegaver. Især grundet den medfølgende præsentable boks. Hvis man derfor har adgang til salgskanaler vedrørende dette formål – så kan jeg kun anbefale det. E-commerce: Hvis man driver en webshop med fokus på fashion, så vil dette produkt højest sandsynligt kunne afsættes hurtigt. Vær kreativ: En T-shirt kan sælges på mange måder og dette brand ligger op til, at kunne sælges på kreative måder. 4. Årsag til salg af varelager Som grundlægger af virksomheden, har jeg valgt at gå andre veje karriere mæssigt – og af den grund, vælger jeg at sælge hele mit varelager. Ønsket om, at være i fashion industrien er ikke længere den højeste prioritet. Jeg ved, at en anden person kan få glæde af at sælge disse produkter. Hvis ønskes, så kan vi altid tage et telefonopkald. I forhold til øvrig information, så lad os tage en snak!

Varens stand

Produkterne er blevet opbevaret sikkert hos et lagerhotel under samme temperatur siden anskaffelsen. Hertil har ingen af disse produkter været åbnet. Alle 300 T-shirts står som nye.

Forsendelse og afhentning

Jeg vil gerne være behjælpelig, som meget som muligt. Alle produkterne står på syd-Sjælland. Jeg tilbyder jeg følgende: 1. Afhentning af varelagret fra købers side 2. Jeg kan levere varelagret personligt, hvis det er i nærområdet 3. Jeg kan afsende varelagret (lad os snakke om omkostningerne)

Produkt liste

Antal
Produkt navn
Samlet værdi ex moms
29
T-shirt - Small
2845 kr.
133
T-shirt - Medium
13047 kr.
99
T-shirt - Large
9712 kr.
39
T-shirt - Ekstra Large
3826 kr.
Udbudspris
Kontakt sælger
Telefon
41826646