Privatlivspolitik og databeskyttelsesforordningen

Hvorfor indsamler Saxis data om dig?

Det er forskelligt, hvilket formål vi har med indsamling af dine data. Herunder kan du se en række mulige eksempler på formålet:

  • Udvikling Saxis website
  • Forbedring af Saxis website
  • Tilpasning af Saxis kommunikation til dig
  • Tilpasning af Saxis markedsføring til dig
  • Re-marketing
  • Lette administration på Saxis
  • Opfylde lovkrav

Hvilken informationer indsamler Saxis om dig? 

På Saxis indsamler vi blandt andet følgende personoplysninger:

  • Dit Navn
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mailadresse
  • Din fødselsdato
  • Dine demografiske oplysninger
  • Din brugshistorik af sitet
  • Dine browserinformationer

Når du ved oprettelse af en profil på Saxis eller ved brug af Saxis-services oplyser (blandt andet) ovenstående personoplysninger, så giver du samtidig dit samtykke til, at vi må behandle disse personoplysninger.

Hvordan indsamler Saxis dine personoplysninger?

Saxis indsamler blandt andet dine personoplysninger via:

  • Oprettelsen af din profil
  • Tilmelding af vores nyhedsbrev 
  • Besøgsregistrering ved din brug af sitet 

Hvor længe er dine personoplysninger i Saxis besiddelse? 

Hvor længe, Saxis gemmer dine data, afhænger af hvilken type data, der er tale om – samt hvilket lovhjemmel vi på Saxis har ift. den pågældende data. 

Overordnet set kan du regne med, at vi sletter alle typer af data, i det øjeblik vi ikke har lovlig grund til at behandle dem længere. 

Hvem deler Saxis dine personoplysninger med?

Noget af den indsamlede data kan blive delt med en tredjepart, hvis der er et formål. Det kan eksempelvis være med: 

  • Vores bogholder 
  • Eksterne udviklere
  • Anden konsulent

Saxis vil have fuld kontrol over delingen af dine data, jf. den databehandleraftale, der laves med den enkelte.

Hvordan får du fjernet dine data fra Saxis?

Jf. Databeskyttelsesloven og Persondataforordningen, har du som registreret bruger af Saxis følgende rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Saxis behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Saxis har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, Saxis har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Saxis alle oplysninger om dig, som Saxis ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Endvidere kræver sletningen af dine personoplysninger, at der ikke foreligger en igangværende aftale, der omhandler honorar mellem dig og Saxis.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, så har du ret til at trække samtykket tilbage. Det betyder, at behandling herefter ophører, medmindre du har en igangværende aftale med Saxis, der vedrører betaling via honorar, eller at Saxis efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få slettet dine persondata på [email protected]

Saxis bestræber sig på, at ville besvare alle sådanne henvendelser inden for 30 dage efter modtagelse

Ikke kategoriseret

Artikler som også interessere dig

Martin Thorborg, køb & salg af virksomheder Alexander Skieller 2020-03-11
At drive virksomhed som hobby Alexander Skieller 2020-03-04
Køb en virksomhed, som mangler det DU kan Alexander Skieller 2020-02-26
At sælge sin virksomhed Alexander Skieller 2020-02-19
Hvorfor skulle man købe en virksomhed? Alexander Skieller 2020-02-12