Nyt design på Saxis-bloggen – og hvad så?

Amino virksomhedsbørs? Saxis.dk? Saxis virksomhedsbørs? Vi ved godt, at det ikke har været helt let at finde rundt i. Nu vil vi rigtig gerne forklare jer, hvad der kommer til at ske i fremtiden, og hvad meningen med galskaben har været.

I begyndelsen af 2016, blev Saxis Aps stiftet. Det vil sige, at virksomhedsbørsen fra Marts 2016 ikke længere hørte under Amino. Vores website har dog ligget på Amino.dk/virksomhedsbors siden og det har skabt en del forvirring.

Hvorfor ikke bare flytte hele aktiviteten fra Amino.dk/virksomhedsbørs til Saxis.dk med det samme? Det er der en række tekniske årsager til, men det er planen, at al aktiviteten bliver flyttet til Saxis.dk i løbet af 2017 og vi arbejder i øjeblikket hårdt på dette.

Læs også: Arveafgift ved generationsskifte i 2017

Helt konkret bliver sitet lavet fuldstændig om. Der kommer nye funktioner, nyt design og ikke mindst bliver det meget mere brugervenligt. Hvis du vil have en idé om, hvordan designet bliver, kan du besøge Saxis.se. Det er samme design, men funktionaliteten på sitet bliver dog lidt anderledes.

Måske har nogle af jer lagt mærke til, at farverne på bloggen er skiftet fra hvidt tema, til mørkt tema. Det er selvfølgelig ikke tilfældigt, at vi har lavet denne ændring. Det er for, stille og roligt, at præsentere jer, for det nye design, der kommer til at repræsentere Saxis i fremtiden.

Hvornår vi flytter til Saxis.dk er ikke helt sikkert endnu, men vi skal nok informere i rigtig god tid omkring hvad det konkret kommer til at betyde for dig og dine annoncer.

Generelt kommer skiftet til at betyde:

  1. At Saxis bliver meget mere brugervenlig og overskuelig at finde rundt på.
  2. At Saxis bliver mere sikker (HTTPS)
  3. At det bliver lettere at lave en god salgsannonce med uddybende beskrivelse og relevant information
  4. At det bliver lettere at finde købere i køberkartoteket og matche din virksomhed op mod deres ønsker
  5. At kommunikationen mellem købere og sælgere bliver mere glidende og med mulighed for at bruge mobilen mere

Hvis der er noget du er i tvivl om omkring domæne skiftet og hvad det vil betyde for dig så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os på [email protected] eller 33 60 29 29

Læs også: 39-årig serieiværksætter køber op i sin niche

Købercases | ArtiklerNyheder fra Saxis

Artikler som også interessere dig

Betingelser ved salg af aktiver via Saxis Philip Roager 2020-06-23
Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Bedre annoncer, mindre besvær Niels Ryding Olsson 2019-10-02
2 nye funktioner til din salgsannonce Niels Ryding Olsson 2019-03-06
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16