Træt af januar-vejret? Flyt til Kap Verdes sol og bliv din egen chef

Temperaturer omkring frysepunktet og snestorm er ikke ligefrem noget der giver energi og godt humør. Hvad med 25 grader året rundt, turkisblåt vand og “no stress”-filosofi? Danske Steven sælger nu sin fiskespa og bar på Kap Verde og det har jeg taget en snak med ham om. Hvis du er interesseret i at købe, er der link til at kontakte Steven i bunden af artiklen.

Læs mere

Kan en elektriker drive en webshop?

electrician-1080554_1280

Thomas på 21 år, arbejder til daglig som elektriker, og har i lang tid drømt om at blive selvstændig med sin egen webshop. Han synes dog at det virkede svært og uoverskueligt med et fuldtidsjob, men valgte alligevel at kaste sig ud i det.

Nybagt iværksætter

Thomas fandt en annonce på Saxis, hvor konceptet og prisen faldt i hans smag, og han slog til. Thomas købte www.streetcar.dk. Vi spurgte Thomas om hvordan det var at blive selvstændig:

Læs mere

Det bedste fra bloggen i 2016

craft-1

Endnu et år er gået, og I skal selvfølgelig ikke snydes for en opsamling af de 10 bedste blogindlæg fra 2016. Vi har haft 100.000 inde og læse vores blog og vi vil derfor gerne benytte lejligheden til at sige tak for at støtten og jeg kan love jer, at der kommer meget mere indhold i 2017.

Vi har ansat Kasper, der skal hjælpe med at lave en masse fede interviews, og især video, kommer der til at blive gjort rigtig meget ud af – vi har allerede nogle rigtig spændende videoer i pipelinen.

Læs mere

Maibrit Dessau tiltræder som direktør efter ejerskifte hos Min-Mave.dk

aaeaaqaaaaaaaay6aaaajdkwzwfjnjyxltkyztqtngq1zc1inteyltczmjaxowvjztuzza

Niche kapitalfonden Les Enfants Terrible (LesET) har netop offentliggjort sit opkøb af Min-Mave ApS. Som led i ejerskiftet blev det ligeledes offentliggjort at Maibritt Dessau per 1. december tiltræder som adm. direktør og 25% medejer af ”Mommy-Portalen” der i dag rangerer som Danmarks største indenfor rådgivning af nybagte mødre.

Kapitalfonden LesET er stiftet af investeringsselskabet Oresund Capital i 2016 og har i løbet af kort tid gennemført en række strategiske indkøb indenfor nichen. Marc Jeilman (adm. direktør og ejer af Oresund Capital) udtaler ”vi ser et fantastisk potentiale i at vokse Min-Mave yderligere således at vi kan fortsætte det meningsfyldte arbejde med at bistå yngre mødre. Vi har set frem til at byde Maibritt velkommen og denne transaktion er vores julegave til de øvrige selskaber i porteføljen. Maibritt er en sand ildsjæl”.

Læs mere

32-årig iværksætter: ”Jeg er mest effektiv når andre mennesker sover”

untitled-design-8

Direktøren fra ‘’Det hele’’, Kenni på 32 år, valgte i efteråret at udvide ved køb af 2 fora via Saxis. For halvandet år siden, gik han sammen med sine tre partnere om onlinemediet ‘’Det hele’’, og de har haft fart på lige siden. Tiden var kommet til at udvide.

“Ofte har jeg mulighed for at arbejde på tidspunkter, hvor jeg er mest effektiv, men hvor de fleste andre mennesker sover”

Kenni valgte derfor at udvide med Hunde-forum.dk og Katteforum.dk, da han mente der var gode muligheder for udvikling, og for at prøve kræfter med nye markeder. Kenni har efterhånden været selvstændig i nogle år og vi spurgte ham derfor ind til, hvad han godt kan lide, ved at være selvstændig.

‘’Jeg har været selvstændig igennem en del år. Det jeg sætter pris på ved at være selvstændig, er fleksibiliteten som det giver. Ofte har jeg mulighed for at arbejde på tidspunkter, hvor jeg er mest effektiv, men hvor de fleste andre mennesker sover.’’ – Et svar vi tit hører og som der går igen hos mange iværksættere.

Læs mere

Kom i praktik i din egen virksomhed

Kom i praktik i din egen virksomhed - Saxis

I sommers skrev vi om de to markedsføringsøkonomstuderende Sebastian og Daniel fra Odense. Drengene drømte om at starte deres egen virksomhed, og blev enige om at praktikken var den perfekte mulighed.

Billigere end at starte fra bunden

Da Sebastian og Daniel stod og skulle i praktik, kom de på den smarte idé, at købe en virksomhed, for selv at gå i praktik i den. De vidste nemlig, at det ville blive rigtig dyrt at betale en programmør for at kode en hjemmeside helt fra bunden.

Læs mere

Henrik købte only4kids.dk for et år siden – Hvordan er det gået siden?

kan-du-huske-henrik

Måske kan du huske Henrik. Han er en af de første købere vi interviewede umiddelbart efter han købte virksomheden Only4kids.dk. Der er sket meget siden han købte virksomheden, for lidt over et år siden; han har blandt andet fordoblet omsætningen. Hør her, hvordan det har været for Henrik at købe en virksomhed.

Hvordan er det gået, siden du i august 2015, købte Only4kids.dk?

“Der er altid mere arbejde i det end man lige forventer og der er blevet lagt rigtig mange timer i det, men det har været utroligt spændende og lærerigt. Det er desuden ekstra motiverende, når man begynder at se resultaterne af indsatsen. Omsætningen er fordoblet i forhold til før jeg overtog shoppen og pilen peger stadig op og der er mange ting, som endnu ikke er implementeret.”

Læs mere

Guide: Dette holder køberne fra at tage kontakt til dig

Får du ikke så mange henvendelser fra købere som du havde håbet?

Eller er de henvendelser du får ikke seriøse nok?

Så kan du tage det helt roligt!

I Saxis hviler vi nemlig ikke på laurbærerne, vi knokler altid for at skabe de bedst mulige resultater for dig.

Derfor har vi valgt at gøre noget ved denne problemstilling.

Det har vi gjort, ved at spørge alle købere der kigger på annoncer på vores portal, hvad der afholder dem fra at kontakte den specifikke annonce de er inde og kigge på.

Læs mere

“Jeg har fuldtidsjob, men jeg så nogle muligheder i denne virksomhed”

Kim foran sin computer

Kim bor i Viborg. Han har tre børn, et fuldtidsjob og to webshops, så man skulle mene at han har nok at se til. Det mener han dog ikke, han har nemlig lige købt en webshop mere, babygaven.dk.

“Jeg har fuldtidsjob, men jeg så nogle muligheder i denne virksomhed, som jeg lige har købt og tænkte, at den ville jeg eje.”

At være iværksætter er noget der kræver, at man kan håndtere at have mange bolde i luften på én gang. Det tror jeg, at de fleste kan give mig ret i. Kim har dog lige taget det til næste niveau, med flere virksomheder, fuldtidsjob og 3 børn. Alligevel kunne han ikke dy sig, da han så babygaven.dk.

Læs mere