En ide om at være selvstændig startede for to år siden – nu har Karsten købt BestPromotion

Karsten (til højre) har de sidste 2-3 år har haft en drøm om at stå på egne ben, men havde ikke lysten til at starte fra bunden. Derfor købte han en virksomhed igennem Saxis, som han kunne bygge videre på.

Kan du fortælle lidt om dig selv?

Mit navn er Karsten Lieberkind Jørgensen og er 41 år.

Jeg bor privat i Hillerød med min familie. Jeg har over 20 års erfaring fra salg og markedsføring fra b2b. Læs mere

Kenneth og hans kollega kaster sig ud i app eventyr

Kenneth har sammen med sin kollega Nick købt virksomheden mademyday. Mademyday er en app hvor konceptet er, at man som forbruger kan sende gaver til hinanden.

Hvorfor blev det netop denne virksomhed i valgte?

Vi havde gennem længere tid kigget efter en virksomhed på Saxis, men lige denne her tiltalte os begge to.

Den velbeskrevne salgsannonce, og udsigten til et brancheskift var tiltalende. Læs mere

Fra møbelbranchen til it-branchen – Hør Nicolajs historie

Nicolaj på 24 år, som til dagligt studerer webdesign, købte igennem Saxis en platform hvor forbrugerne kan skabe deres egne hjemmesider. Vi tog derfor en snak med Nicolaj om hvilke planer han har med den nye virksomhed.

Kan du fortælle lidt om din baggrund?

‘’Jeg har arbejdet som sælger og leder i møbelbranchen i 6 år for et par forskellige møbelvirksomheder. Jeg har altid elsket, at sælge, at servicere og “styre” kunden mod en bedre oplevelse, i et bedre møbel. At jeg kunne overtale dem til at købe en dyrere vare, men samtidig se smilet og anerkendelsen på kunden er den udfordring og det der har drevet mig igennem de 6 år. Læs mere

Den tidligere stewardesse Britt er netop blevet virksomhedsejer

Britt på 29 år er tidligere stewardesse, uddannet i detailbranchen og bosiddende i Århus. Hun har rygende travlt for tiden. Udover at hun bor på en stor gård sammen med sin kæreste og er ved at færdiggøre sin handelsuddannelse hos DS Smith i Grenå, er hun nemlig blevet virksomhedsejer.

Vi tog en snak med Britt om hvordan og hvorfor hun valgte at købe en virksomhed igennem Saxis. Læs mere

Sølv, guld og platin bliver slået sammen til én pakke

Når du sætter din virksomhed til salg på Saxis har det tidligere været sådan, at du kunne købe en sølv, guld eller platin pakke til din annonce, for at få flere henvendelser. De tre profilpakker bliver nu slået sammen til én pakke, der betales månedligt.

Hvorfor har i gjort det?

Der er en række årsager til at vi har valgt at ændre pakkerne og det skal ikke være nogen hemmelighed at beslutningen i høj grad er taget på baggrund af feedback fra vores brugere. Læs mere

Morten har valgt webshop som studiejob!

Morten er 24 år gammel og læser en kandidat inden for finansiering og regnskab på CBS. I løbet af hans studietid gik han tit og leget med tanken om, at drive sin egen virksomhed.

‘’Det virkede som det oplagte valg, at have sin egen virksomhed sideløbende med studiet, både i forhold til at have tiden, men også for at kunne supplere den teoretiske viden med et praktisk aspekt’’. Læs mere

23-årig studerende køber virksomhed på Saxis: Arbejd hårdt halvdelen af året og rejs verden rundt den anden halvdel

“Min største drøm er at kunne leve af mine sæson virksomheder; Oluf`s is, waterblob.dk og næste år forhåbentlig også kabelpark i Vejen.
Det vil nemlig betyde at jeg kan arbejde fuld gas i 6-7 måneder om året, og rejse verden rundt i det andet ”halvår”, med min kæreste.”

Alexander, er 23 år gammel og er opvokset i en lille by i Jylland. Han studerer til dagligt på Cph Business i København, hvilket han er færdig med til sommer. Før studierne levede Alexander i Canada og Australien i knap 2 år med henholdsvis hans snowboard og surfboard. Læs mere

Saxis-medstiftere sælger aktier i Ageras

Formidlingstjenesten Ageras har vækstet voldsomt hvert år siden opstarten i 2011 og blev stiftet af Martin Hegelund, Rico Andersen, Martin Thorborg og Nicolai Frisch. De to sidstnævnte har solgt deres aktier til Investcorp skriver Ageras i en pressemeddelelse. 

Danmarks 12. hurtigst voksende virksomhed

Ageras modtog sidste år en Gazellepris og lå på 12. pladsen over landets hurtigst voksende virksomheder. I skrivende stund opererer Ageras på 5 forskellige markeder, heriblandt Tyskland. Læs mere

Morten søgte et alternativ til et studiejob, en webshop var løsningen

Morten på 25 år, er ansat som revisorassistent imens han er i gang med sin HDR på CBS. Morten ledte efter en mulighed hvorpå, han kunne øge sin indkomst ved siden af hans normale job som revisorassistent. Vi tog en snak med ham om, hvordan det gik.

”Jeg har taget en HHX, hvorefter jeg startede på finansøkonomuddannelsen, men droppede hurtigt ud, da jeg ikke vidste hvad jeg ville med mit liv på daværende tidspunkt.” forklarer Morten. Læs mere

Benelizer vil gøre det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger i din virksomhed

Vi havde fornøjelsen af, at tage en snak med Heini L. Hansen som er CEO for Benelizer A/S. Som forholdsvis nystartet online virksomhed, ved vi at Heini og co løber ind i mange af de samme problemer som vores læsere gør. Vi tog derfor en snak med Heini om hvordan deres forløb har været indtil nu.
 
Først og fremmest, hvad er Benelizer?
 
-Benelizer er en cloudløsning, som hjælper dig med at udvikle din forretning i den ønskede retning ved løbende at måle sundhedstilstanden for alle dine tiltag, så du til enhver tid bruger kræfterne på det, som bedst understøtter dine udviklingsmål, og som har størst chance for at blive realiseret. Læs mere