Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder


Room for More er en moderne bolig, interiør og design webshop. Vi ønsker at være unikke og skille os ud fra mængden. Vores produktsortiment af interiør, møbler, prints, brugskunst mv. er håndplukket og nøje udvalgt.

 

Malthe og hans partner (Steffan) har vækstet deres indkøbte virksomhed med ca. 300% siden købet! De har nu allerede tjent hele deres investering hjem igen.

 

 

Hvem er i og hvorfor blev det lige Roomformore.dk?

“Vi er henholdsvis en fuldtids iværksætter samt ingeniør med mod på iværksætteri.  Vi fandt Roomformore.dk – som ved første øjekast så rigtig indbydende ud. Efter en fornuftig dialog og flere møder slog vi til. Vi havde længe snakket sammen om at gå ind i et fælles projekt. Vi søgte på Saxis, idet vi ville foretrække at købe noget med proof of concept, samt spare alt den tid det tager at stable en virksomhed/webshop på benene. Desuden fandt vi ikke tilsvarende steder på markedet, der var lige så overskueligt og havde et så bredt udvalg.”

Efterfølgende har vi arbejdet meget intenst med SEO samt udbygget antallet af brands mm. vi er sikre på forretningen kan vækste meget mere i løbet af de næste år.

 

Læs også: Frederik på 20: “Hvis du ville beholde virksomheden, tænkte du ikke på at sælge den”

 


Hvad betød det for dig Malthe at skulle begynde at drive Roomformore.dk?

“Det var en fin tilføjelse, da jeg allerede har flere boligindretnings-webshops i min egen portefølje. Der er en del synergieffekt i at eje flere indenfor samme genre.”

 

Nu hvor i har fundet Roomformore.dk og driver det sammen, hvad er fremtidsplanerne for virksomheden så?

“Som tidligere nævnt har vi haft en rigtig god start, da vi i løbet af de første 8 måneder vækstede virksomheden med ca. 300%, og allerede nu har tjent investeringen hjem. Planen er at fortsætte denne vækst og skabe en af Danmarks største boliginteriør-webshops.”

 

Hvis du vil se mere til webshoppen kan du trykke her:

 

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03
Familie, frihed og fortjeneste – Rikkes historie om... Philip Roager 2018-09-10