Iværksætter gange to

 

Rasmus_Jungersen

Rasmus Jungersen kommer fra Søborg, lige ud for København. Han arbejder til dagligt som ecommerce manager hos Playground Distribution. Ved siden af sit fuldtidsjob har han en webshop ved navn DreamsforKids.dk, som er en webshop der sælger produkter og tilbehør til børn fra 0-6 år.

Rasmus har netop investeret i endnu en forretning og skal nu til at sælge plakater sammen med sin kammerat. Læs her hvorfor og hvordan Rasmus endte med at lave en god handel og overtage sit nye iværksætter eventyr.

Læs også: Kenneth og hans kollega kaster sig ud i app eventyr

Kombineret lønmodtager og iværksætter

“Grunden til at jeg endte med at købe en virksomhed mere, var at jeg ville have ”noget for mig selv”, ment på den måde, at DreamsforKids.dk driver jeg med min kæreste, hvor man ikke altid kan udføre de idéer og tanker man har, og altid skal være enig med en anden før man gør noget.

Jeg har gået med en lignende idé for 6 år siden sammen med min kammerat Nicki Frandsen, men vi kom desværre ikke videre, da vi nok ikke var ”modne nok” på det givne tidspunkt. Men så faldt jeg over SnopArt.dk, som sælger plakater, som ejeren selv havde designet og jeg så straks muligheden for at kunne starte en gammel flamme op igen.

Jeg har ikke fået mere frihed ift. mit arbejdsliv, da jeg stadig har mit fuldtids hos Playground, hvilket jeg er meget glad for, fordi jeg kan udvikle mig, uden at være begrænset pga. færre midler som man ofte er i nystartede og små virksomheder.

Men jeg føler klart at jeg har mere frihed ifht. at udfolde mine egne idéer i snopart.dk da der ikke er en anden jeg skal vende dette med, som der f.eks. er hos Playground og I DreamsforKids.dk.”

Store fremtidsplaner

Med alt denne snak om udfoldelse af idéer er der et spørgsmål der trænger sig på: Hvordan ser fremtiden ud for Snopart.dk?

“Fremtidsplanerne er store. I samarbejde med min kammerat Nicki Frandsen udvikler vi shoppen over i vores eget shopsystem, som derefter kan blive et site a la istockphoto.com men bare for plakater.

Dette betyder altså at vi vil give designere mulighed for at sælge deres plakat design via SnopArt.dk, og de får derefter en kommission hver gang deres plakat bliver solgt. Vi står for alt printning og forsendelse af plakaten til kunden, så de ikke skal tænke på andet end at lave fede og flotte plakater.

Alle plakater vil blive solgt i max 200 eksemplarer (dette er i hvert antallet lige nu, kan være vi ændre det før launch), andre i færre. Nogle af plakaterne vil også blive solgt som “Exclusive”, altså er personen som køber plakaten den eneste – det er lidt a la templatemonster.”

Læs også: Jesper Buch: Just-Eat startede med at jeg var sulten

Nem overdragelse

Rasmus har længe haft drømmen om at starte en ny forretning hvor han netop kunne udfolde sine egne idéer uden den store indflydelse fra andre. Muligheden bød sig en dag han surfede rundt på Amino:

“Jeg har kendt Saxis igennem de sidste 3-4 år (tror jeg), og har jævnligt kigget om der var noget som havde interesse. Jeg havde besluttet mig for at jeg indenfor det næste års tid skulle have min egen webshop, så det var ikke så svært at finde ud af hvor jeg skulle kigge.

Processen gennem Saxis har været rigtig fin. Sælger var flink og vi fik hurtig telefonisk kontakt, hvor vi fik snakket alle de praktiske ting igennem. Selve det med at lave ”aftalen” i form af en kontrakt, det var lidt svært, da jeg ikke lige har haft adgang til en rådgiver og ikke har ville ofre pengene når beløbet ikke var større.”

Hvem bruger Saxis?Købercases | Artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03