Hvad bør du være opmærksom på, når du vælger printer til kontoret?

Det er ikke nødvendigvis let at vælge en printer til kontoret. Hvis man stadig er afhængig af udprintninger i løbet af arbejdsdagen, bør man vælge en printer efter ens behov. Der er unægteligt stor forskel på ens printer-behov i forbindelse med, hvilken branche man er i. I denne artikel vil vi derfor give dig et overblik over de ting, som du bør overveje, når du vælger en ny printer til kontoret.

Dine printer-behov 

Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvilke printer-behov du reelt set har. Der er eksempelvis ingen grund til, at du køber en stor og dyr printer med mange funktioner, hvis I egentlig kun har behov for udprintninger et par gange om ugen på jeres kontor. 

Der findes mange forskellige printere, så der er helt sikkert også én, som matcher jeres behov. Hvis I blot skal printe et par gange om ugen – eventuelt i forbindelse med møder – kan du nemt investere i en billig printer. Hvis I derimod har brug for mange udprint i løbet af dagen, bør du overveje en printer, som kan arbejde hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Driftsikkerhed 

Driftsikkerhed et helt klar et element, som du også bør tænke over, når du skal investere i ny printer til kontoret. Der er ingen grund til at investere i en printer, som ikke holder længe nok. Har du eksempelvis overvejet at gå med en HP printerløsning? HP er kendte for at lave produkter af kvalitet samtidig med, at produkterne holder længe. 

Der er ikke noget værre end at investere i en ny printer, som ikke holder i længere tid end et par år. Når købet alligevel skal laves, kan man lige så godt investere i en printer, som kan fungere i nogle år fremadrettet! Det kan også være med til at minimere omkostningerne i din virksomhed. 

Støj 

Det er bestemt også værd at tænke over, hvor meget støj pågældende printer laver. Hvis I eksempelvis benytter jer af et kontorfællesskab, går det jo ikke, hvis I har en printer, som forstyrrer resten af kontoret. Yderligere kan det hurtigt blive til besvær, hvis I har et åbent kontorlandskab, hvor printeren hurtigt kan forstyrre en del medarbejdere. 

Hvis I derimod har et separat printerrum, er der jo ikke noget galt med en smule støj, da det højest sandsynligt ikke vil forstyrre medarbejderne på kontoret. Det handler i bund og grund om at prioritere, når du skal vælge en ny printer til kontoret!

ArtiklerDrift af virksomhed

Artikler som også interessere dig

Køb og salg af virksomheder udenfor Danmark Niels Ryding Olsson 2022-11-14
Grafikr om fravalget af en investering Niels Ryding Olsson 2021-02-19
6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
36 årig iværksætter: “Tænk at jeg har skabt noget, som an... Niels Ryding Olsson 2021-01-21
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22