Eksperterne

ekspertern2

På denne side finder du alle de indlæg og artikler der er skrevet af iværksættere og eksperter på deres områder. Vi har snakket med forskellige fremtrædende personer fra det danske iværksætter miljø, som ønsker at hjælpe andre iværksættere.


Købere på Saxis – Denne kategori indeholder blogindlæg fra folk, der har købt en virksomhed på Saxis, som vil dele ud af deres erfaringer.


Agera er en service der hjælper med at finde den bedste pris på revisor, bogholderi og advokatbistand. De har i samarbejde med deres partnere udarbejdet nogle artikler som du finder herunder.


RET&RÅD er et advokat firma, som vi har indgået partnerskab med, for at kunne spare jer nogle penge på advokathjælp. Der vil løbende komme guides og artikler med juridisk hjælp.


Washa er et startup der har tilbyder at hente, vaske og aflevere dit sure vasketøj til dig inden for 48 timer. Her deler de ud af råd og erfaringer.


Andreas Von der Heide er medstifter af tøjfirmaet Les Deux og klart en af de mest spændende unge danske iværksættere. En mand man skal holde øje med i fremtiden.


Brian Brandt er ekspert i online markedføring og driver til dagligt selskabet Clickstarter.dk. Ydermere har han erfaring med virksomhedssalg, da han har solgt en virksomhed via Saxis.


Casper Blom er kendt for sin webshop BilligeGolfbolde.dk, som han startede da han var 12. Den er nu solgt, og Casper er involveret i en masse andre projekter, blandt andet Dominos Pizza. Læs hans blogindlæg:


Christian Møller arbejder til dagligt med supply chain management i en stor dansk virksomhed.
Han har solgt sin webshop med fokus på optimeret supply chain, på Saxis:


Dennis Drejer er specialist i at sælge produkter, som han ikke har noget særligt kendskab til. Han er fantastisk dygtig til online markedsføring og kundeservice.


Jeff Beekhuis er sales & marketingmanager hos hostingselskabet og startup Meebox.net. Ydermere har han selv en historie som iværksætter og har kompetencer inden for sociale medier og markedsføring.


Jelena Durovic er stifter af flere forskellige selskaber i børnetøjsbranchen, blandt andre sejedrenge.dk. Herudover er hun mor med stort M!


Jesper Buch er kendt for blandt andet Just-Eat, som han er stifter af. Det er idag solgt, og Jesper arbejder med en masse andre projekter.


Jonas Elming er manden bag Nordic Race og tidligere jægersoldat. Han blogger om hvordan opstarten for Nordic Race og uddeler gode råd.


Jonas Gyalokay er CEO og Co-Founder af det danske tech-startup Airtame. Han blogger om udfordinger, sejrer, inspiration og gode råd fra hans rejse med Airtame.


Jonathan Lindahl er efterhånden blevet kendt i online marketing miljøet. Jonathan er lidt af en alt-mulig-mand og har forstand på alt fra SEO til affiliate marketing.


Kenneth Luciani er iværksætteren bag kaffesuccessen Baresso, som han i 2015 solgte.  Vi har mødt Kenneth til en snak om opstart, successer og udfordringer.


Kristian Matthes er stifter af boligsitet FindRoommate.dk, der hjælper udlejer og boligsøgende med at finde hinanden.

Partnerskaber – en ofte overset vækstmotor


Kristoffer Hjerrild har både ejet og solgt flere webshops, og er i dag indehaver af Magentoxperten, som hjælper iværksætter med at sætte deres webshop korrekt op.

En webudviklers ærlige svar om webshops og hvorfor nogle bliver en succes, andre ikke

Kristoffer smider underbukserne og kaster sig over sexlegetøj!


Kim Bloch Grouleff er det man kan kalde serieiværksætter. Han har i mange år levet af at starte virksomheder op og sælge dem. Idag arbejder han som selvstændig erhvervskonsulent. Læs hans historier her:

Serieiværksætter: Kim Bloch Grouleffs imponerende historie

Serieiværksætter: Kim Bloch Grouleffs 5 råd om exit strategi

Sådan 16 dobler du dit overskud ved hjælp af online-salgsoptimering

Sådan øger du værdien af din virksomhed med den rette styring


Lars Skjoldby er en af de mest passionerede SEO-eksperter i landet. Han driver til daglig Skjoldby&Co, som er et SEO og AdWords konsulentfirma.

Kom igang med SEO


Matias Møl Dalsgaard er medstifter af samkørselsappen GoMore. Han er også Ph.D i filosofi og tidligere McKinsey konsulent.

GoMore-medstifter: “Det var jo i en vis forstand, en failure i første omgang”


Mikkel Lomholt er idémanden bag den danske succesvirksomhed og tredobbelte Gazelle, Planday.

Planday-stifter: Fis nu af med det der ‘det kan vi jo ikke, vi er fra Danmark’


Morten Kristensen er serieiværksætter og står bag en række startups og blogger om hans erfaringer som iværksætter.

10 måder du kan minimere dine omkostninger

Køb af virksomhed – hvad med ophavsret?


Simon Willer er ekspert i sociale medier og arbejder til dagligt med virksomheders digitale tilstedeværelse og blogger om selv samme emne.

Facebook for lokale forretninger


Thomas Bigum er Danmarks ukronede konge af sociale medier. Vi har et godt samarbejde med Thomas, se hans bidrag herunder.

Bigum svarer: Kan man sælge sin Facebook gruppe?


Too Good To Go er et dansk startup, der har en mission om at udrydde madspild. Det gør de ved at tilbyde forbrugere at købe billigt mad fra restauranter lige inden lukketid

Fra idé til 15 medarbejdere på 2 måneder: Dansk startup vil bekæmpe madspild


Trygve Aabye Dam er medstifter af virksomheden Volt, som er verdens største leverandør af mobile batterier til opladning af eksempelvis smartphones på festivaler.

Medstifter af Volt: “Min mor spørger stadig hvornår jeg skal have et rigtigt job”


Tue Lindblad er ekspert i passiv indkomst, og særligt affiliate marketing. Her på bloggen vil han dele ud af sine bedste tips og tricks.

3 tips til at tjene KASSEN på affiliate marketing

 

←Tilbage til artikler

%%Sidebar-1%%

Faglige ArtiklerInterviews Og GæsteblogsVærktøjskassen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Artikler som også interessere dig

6 Råd: Sådan kommer du i gang med influencer marketing Niels Ryding Olsson 2021-02-09
Køb af ny hjemmeside? Pas på den her slags ulovlige SEO Niels Ryding Olsson 2020-09-22
Skattemæssige faldgruber ved aktie- & aktivoverdrage... Lars Aamann 2020-07-14
Hvordan prissætter man sin virksomhed? Niels Ryding Olsson 2019-08-08
Opbevaring af regnskabsmateriale og bogføring af aktiver Niels Ryding Olsson 2019-07-10