“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæreste nu efter køb af deres nye cateringvirksomhed

Christian købte Velbekomme.nu for at prøve noget nyt og få lov at arbejde tæt med sin kæreste. Nu driver de deres fælles cateringvirksomhed sammen og får lov at dele ud af deres skønne mad, lavet med kærlighed.

Kan du forklare lidt om dig/jer?

Jeg hedder Christian Nedergaard og kommer fra Odense, hvor jeg er opvokset og har boet stort set hele mit liv. Jeg er oprindeligt uddannet IT supporter, som jeg har arbejdet som i en del år.

De sidste 5 år har jeg arbejdet som teamleder i en IT afdeling i en stor Offentlig organisation. Jeg har altid drømt om at være selvstændig og har længe ledt efter en virksomhed som kunne være interessant.

Min kæreste har lidt erfaring fra en fødevarevirksomhed og ville prøve noget nyt. Da vi faldt over salgs annoncen virkede det derfor som en oplagt mulighed for at starte noget selv, hvor vi kunne sikre en omsætning fra dag 1.

 

 

Hvorfor købte du virksomheden?

Årsagen var at min kæreste ville prøve noget nyt og jeg har altid drømt om at starte noget selv og det var derfor en oplagt mulighed, da vi kan supplere hinanden. Min kæreste står for den daglige produktion og drift og jeg selv står for markedsføring og webshop.

Hvad betyder det for dig personligt at du er blevet virksomhedsejer?

Det betyder at jeg har muligheden for at opbygge en allerede eksisterende forretning og kan se at de timer jeg bruger giver endnu mere igen. Jeg har ikke fået mere fritid, men det at arbejde for sig selv, giver rigtig meget igen og lysten til at udvikle forretningen er enorm.

Jeg er som ejer stadig ansat, og arbejder i vores nye virksomhed ved siden af. Selvom der arbejdes mange timer hver dag, er det en fornøjelse at arbejde på sig selv og tiden går alt for hurtigt. Min kæreste arbejder på fuld tid i virksomheden og synes det er dejligt selv at bestemme hvad der skal ske og selv styre sin hverdag.

Konklusionen er: det er fedt at være selvstændig

 

 

Hvorfor blev det gennem Saxis Virksomhedsbørs, at investeringen skete?

Jeg fandt Saxis igennem Amino, hvor jeg igennem lang tid har fulgt med i, hvilke virksomheder som kunne være interessant at købe.

Jeg har egentlig altid gerne ville være selvstændig og har også forsøgt med flere ting igennem årene. Denne gang startede det også som en spontan ide sammen med min kæreste, hvor vi syntes det kunne være fedt at være selvstændige sammen og inden vi så os om, var vi sprunget ud i det.

 

 

Hvordan er det at arbejde så tæt sammen med din kæreste?

Det er fedt at arbejde sammen med min kæreste, for det gør at vi kan lave nogle fælles mål for forretningen og hvad vi har af planer for fremtiden. Og på den private side, lærer man bare hinanden rigtig godt at kende når man også arbejder sammen.

 

Alt i alt er det fantastisk at kunne starte en forretning sammen med sin kæreste, det er jo et eventyr vi skal ud på, og det er da lækkert at kunne tage afsted sammen.

 

Hvad er fremtidsplanerne for din nye virksomhed?

Planerne er at bygge videre på virksomheden, så vi i fremtiden kan udvide og ansætte mere personale så vi kan levere frokost til endnu flere kunder. Ideerne til hvordan dette kan lykkes er mange.

Hvordan har din oplevelse været af processen med at finde en sælger, tage kontakt og lave en aftale gennem Saxis Virksomhedsbørs?

Det har været en meget nem process. Der gik ikke længe fra kontakt til køb. Saxis gjorde det nemt og overskueligt at finde den virksomhed som passer lige til os.

I forhold til brugen af Saxis, var det meget nemt at finde en spændende virksomhed. Man kan nemt søge på den branche som man er interesseret i.

Jeg skrev til sælger og blev derefter kontaktet hvor vi aftalte et møde. Det hele gik rigtig hurtigt og inden vi så os om, havde vi købt Velbekomme.

 

Se flere lækre sandwiches, salater og wraps m.m. her:

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03
Familie, frihed og fortjeneste – Rikkes historie om... Philip Roager 2018-09-10