Fra fængselsbetjent til FuckCancer non profit organisation – Nu er Claus indehaver af Laceless.dk

39-årige Claus Strawbridge bor i en lille by ved navn Fløng, nær Roskilde og han har for nyligt købt Laceless.dk. Claus tidligere hverv spænder bredt fra butiksindehaver, diskoteksbestyrer, fængselsbetjent, startups, holografisk medievirksomhed, FuckCancer non profit organisation og eCommerce Marketing Director hos Guldsmeden Hotels. Nu er han altså selvstændig igen.

Læs også: 39-årig serieiværksætter køber op i sin niche

Du har købt Laceless.dk, hvad lå til grund for din nye investering i en virksomhed?

“Jeg så en god mulighed for at skabe en god forretning, i et marked som ekspanderer kraftigt og stadig har et okay vækstpotentiale. Alle har behov for et par sko og alle har mere end 3 par gennemsnitligt. De fleste sko har i dag snørebånd, og erstattes de med Hickies, fra Laceless.dk, så er det en god forretning.”

 

Hvad betyder det for dig personligt, at du er blevet virksomhedsejer?

“Det betyder at jeg har kunnet geninvestere en del af mit overskud og etablere et forretningsben mere, så porteføljen udbygges med en indtægtsgivende virksomhed.”

Hvorfor blev det gennem Saxis Virksomhedsbørs, at investeringen skete?

“Har gennem længere tid holdt øje med annoncen og fulgt udviklingen. Da prisen blev nedsat, så jeg det som en naturlig ting af slå til og derved komme ret billigt fra start. Det er altafgørende at det var en fornuftig pris for det aktiv der købes, så den kan få fuld gas fra start af.”

Læs også: Erik solgte som 19 årig sin første webshop igennem Saxis – kapitalen brugte han til at starte sit næste erhverseventyr

Hvad er fremtidsplanerne for din nye virksomhed?

“Der skal findes nye relaterede produkter, så udbuddet ikke er så smalt, for derved at ramme flere interessenter i konkurrence præget marked. Målet er at første år skal ramme et fornuftigt leje og gerne fordoble den tidligere omsætning i virksomheden.”

 

Vi har i skrivende stund over 600 virksomheder til salg – hvis du også leger med tanken om at blive selvstændig, eller opkøbe konkurrenter, kan du se dem her: 600 virksomheder til salg

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03