Efter 18 år i it-branchen tager Danny springet: “Jeg kan udleve min drøm”

Danny har igennem Saxis fundet præcis den virksomhed han var på udkig efter, på trods af et meget specifikt udgangspunkt.

Læs også: Britta kunne ikke se sig selv i 8-16 job: “Jeg er glad for den frihed og fleksibilitet det giver at eje min egen webshop”

Kan du fortælle lidt om dig selv?

Mit navn er Danny Paulsen.

Jeg er 36 år, gift og har to børn, Ilias på 7 og Josefine på 4. Jeg er bosat i Næstved, ude ved Mogenstrup hvor jeg nyder det stille liv med min familie.

Jeg har over 18 års erfaring med salg og marketing og mine primære kompetencer kommer fra IT og Telebranchen.

Jeg har arbejdet 5 år med landets kommuner, regioner og stats kunder, og de sidste 3 år af mit arbejdsliv har jeg været ansat i Teleselskabet 3, hvor jeg sad som kommerciel salgsansvarlig for et cloudbaseret produkt til erhvervsmarkedet.

Jeg har altid haft en drøm om, ikke bare at være “min egen chef” men også om at kunne gøre en forskel, en mærkbar forskel.

Da jeg via netværk blev prikket til, da jeg tidligere har drøftet mulighederne omkring en digital platform der omhandler deleøkonomi, var det mig naturligt at tage kontakt til de forhenværende ejere, da de delvist havde noget ala det jeg egentlig fandt ret spændende. Gennem flere telefoniske møder, frokostaftaler og personlige møder nåede vi til enighed.

Så jeg hoppede i arbejdstøjet og fik arrangeret møder med flere uafhængige udvikler da denne del var en klar forudsætning for mit køb.

Efter et par måneder med et hav af møder med alverdens udvikler, kunne jeg se en fremtid i præcis det produkt der i skrivende stund er ved at blive udviklet, og idag er jeg så den lykkelige ejer af Sharepeeps ApS.

Hvorfor faldt valget netop på Sharepeeps?

Valget faldt udelukkende på at en del af mit nuværende ønske setup var udviklet, hvis jeg skulle videre med min egen ide, ville det være en del konkurrencevridende med en eventuel køber af Sharepeeps ApS.

Dog tror jeg ikke at en anden køber ville have præcist de samme visioner jeg selv omkring denne deleøkonomiske platform, men chancen ville jeg ikke løbe i denne opstart, så derfor valgte jeg at købe virksomheden.

Hvad betyder det for dig at du nu er virksomhedsejer?

Jeg kan udleve min drøm.

Jeg er ene beslutningstager omkring alt hvad der vedrører virksomheden, og på sigt skal det naturligvis give mig et langt mere fleksibelt arbejdsliv, hvor jeg ikke skal bruge op til 3 timer på kørsel til og fra københavn hver dag, som de sidste 18 år har budt på.

Læs også: En ide om at være selvstændig startede for to år siden – nu har Karsten købt BestPromotion

Hvad er fremtidsplanerne for virksomheden?

Planerne er helt klare.

Appen skal stabiliseres på både drift og hastighed. Derudover kommer der en masse nye funktioner til glæde for både brugerne og miljøet.

Jeg kan ikke komme nærmere ind på hvad der kommer til at ske, men tydelige ændringer kommer der, og dette vil være til gavn for både kommunernes borgere, virksomhedernes ansatte samt alle typer foreninger og dets medlemmer.

Vi har i skrivende stund over 600 virksomheder til salg – hvis du også leger med tanken om at blive selvstændig, eller opkøbe konkurrenter, kan du se dem her: 600 virksomheder til salg

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03