Therese gik fra at være stress-sygemeldt SOSU til at være glad iværksætter

i

Therese har, som mange andre ansatte i sundhedssektoren, været så stresset at hun blev sygemeldt. For hende var terapien hækling, og nu er det også hendes levevej – hun har købt en garn webshop, og har sagt farvel til den stressede hverdag som SOSU.

Kan du fortælle lidt om dig selv?

“Jeg hedder Therese, er 37 år gammel og kommer fra Randers. Jeg arbejdede tidligere som sosu assistent, men gik ned med stress og vidste, at jeg ikke skulle tilbage til faget til trods for at jeg elskede mit job og mine kollegaer, men valgte at tænke på mig selv og mit helbred.

Under min stress sygemelding begyndte jeg at hækle, og det blev min mindfulness, og så vidste jeg, at jeg skulle lave noget der var min passion. Lige pludselig kom det en garnwebshop op på Saxis, og så vidste jeg, at det var det jeg skulle.

Derfor købte jeg kukuk.dk.”

Hvorfor valgte du at købe en virksomhed, i stedet for at fx komme i job igen?

“For at forene min passion og mit arbejdsliv. Og for at prøve noget helt andet og nyt end hvad jeg kom fra.”

Hvordan har det været at overtage virksomheden, og hvad betyder det for dig, at du nu er blevet virksomhedsejer?

“Det har været lidt surrealistisk, lige pludselig at stå med en shop, havde aldrig tænkt at det kom til at ske. Det betyder i første omgang, at jeg er langt mere motiveret for at give den en ekstra skalle. Mere flexibilitet og udleve en drøm om at være min egen chef.

Det er hårdt, min mand sagde til mig – nu bestemmer du selv, hvordan du ligger de 80 timer om ugen – jeg grinte og tænkte, det passer ikke. Ganske rigtigt, det er ikke et 8-16 job, mange aftener går med arbejde, og tankevirksomheden arbejder også konstant med ideer osv.

Alt i alt er det fedt, og når der kommer mere hverdag og struktur over det, så bliver det også færre timer – men alt tager jo længere tid i begyndelsen.”

Hvorfor skete investeringer gennem Saxis?

“Havde hørt om Saxis igennem min mand, og havde kigget derpå i 1 måneds tid.”

Hvilke ting var de første du gjorde, da du gik igang med driften af virksomheden?

“Der blev trukket salgsstatistikker ud så jeg kunne finde ud af, hvilke varer der skulle beholdes og hvilke der bestemt ikke skulle.

Der blev brugt mange timer ift. Adwords osv.”

Hvad er fremtidsplanerne for din virksomhed?

“Planerne er at vækste og med tiden få nogle ansatte til at aflaste mig. Jeg vil gerne på sigt udvide sortimentet med flere hobbyartikler og ikke mindst eget garn brand.”

Jeg håber, at Thereses historie har inspireret dig, og hvis den ydermere har sat nogle overvejelser igang kan du se om der er noget for dig.

Vi har i skrivende stund over 600 virksomheder til salg – hvis du også leger med tanken om at blive iværksætter, eller opkøbe konkurrenter, kan du se dem her: 600 virksomheder til salg

Købercases | Artikler

Artikler som også interessere dig

Købte virksomhed og skabte 300% vækst på 8 måneder Philip Roager 2019-11-07
Facebook nørder køber sig til passiv indkomst Philip Roager 2019-01-16
Når eleverne bliver lærererne – rejsen til et iværk... Philip Roager 2018-11-08
“Velbekomme” sådan siger Christian og hans kæ... Philip Roager 2018-10-10
Gode købmandsbrødre slog hurtigt til på god webshop Philip Roager 2018-10-03