Marcus Møberg: “Jeg vil råde folk til at gøre det modsatte af os”

Sådan er Marcus’ råd til andre der gerne vil sælge deres webshop, efter han har været igennem en lærerig salgsproces 🤔

Marcus fik solgt Poweraddict.dk gennem Saxis på trods af hans eget manglende engagement i salget og det fortæller han mere om i videoen her.

Generelt bliver mange overrasket over, at der faktisk sidder mennesker bag Saxis.dk som er med til at sætte købere og sælgere sammen og gøre specifikke købere opmærksomme på virksomheder som kunne være interessante for dem. Det var det der skete i tilfældet her og derfor kunne det lade sig gøre at få shoppen solgt.

Hvordan oplevede du salgsprocessen?
– Marcus: “jamen, processen med at sætte Poweraddict til salg gik egentlig rigtig nemt! Vi lagde den op på Saxis’ gratis udgave og der kunne vi allerede se at der begyndte at komme henvendelser, selv uden at have gjort særlig meget ud af annoncen.”

Hvilke råd vil du give til personer der overvejer at sælge?
– Marcus: “…..vi valgte ret hurtigt, fordi vores interesse ikke var der for webshoppen mere, at lukke ned for salget. Det vil sige at da vi solgte havde der ikke været ordrer på webshoppen i et halvt år! Det gør ikke noget godt for værdiansættelsen, vil jeg lige have lov at sige. Så det er faktisk mit bedste råd at indtil den dag der bliver sat en underskrift og projektet er solgt, så bliv ved med at behandle det som om du selv skal fortsætte i det.”

Marcus er en ung iværksætter som har store planer. Han solgte Poweraddict.dk for at få mere tid til sit marketingbureau Asento.dk som i øjeblikket er i stor vækst 📈

Har du også en webshop du gerne vil sælge kan du læse mere om hvordan du kommer igang på Saxis.dk her: https://www.saxis.dk/Advert/Create

Find også Saxis her: Facebook: https://www.facebook.com/virksomhedsbors
Twitter: https://twitter.com/Virksomhedsbors
Instagram: https://www.instagram.com/saxis.dk/
Web: https://www.saxis.dk

Sælgercase | VideoVideo

Artikler som også interessere dig

Derfor solgte Casper Edens Karat24.dk Kasper Hansen 2018-06-12
Patrik Lazzarotto om salget af to webshops gennem Saxis Kasper Hansen 2018-05-03
Sådan solgte Mads Veiby mobilselskabet M1 Kasper Hansen 2018-04-06
Tune Hein om salget af Kjaer & Kjerulf Niels Ryding Olsson 2018-02-01
Video: Alexander, er 23 år gammel og har købt Olufs is Niels Ryding Olsson 2017-11-23