Webshop med designfigurer og bøger, inspireret af H.C. Andersens eventyr | Høj salgsmargin | Kurant varelager

Esromgade, København N
Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gå til hjemmesiden Shopsystem: Shopify
Gem annonce
Designvirksomheden Aviendo Copenhagen sælges grundet sygdom, med eksisterende varesortiment, forhandlernetværk, international webshop, stort potentiale indenfor turisme- og gavesegmentet

Aviendo - "To Enrich and Inspire" - sælger traditionelt dansk design, kombineret med tidløse historiefortællinger af H.C. Andersen. Vores kollektion forbinder børn og forældre, børnebørn og bedsteforældre - "Connecting Generations" - gennem dansk design i kvalitetsmaterialer og trykte sider.

Populært i Danmark og udlandet, og webshoppen er klar til internationalt salg.

Der medfølger tilstrækkeligt lager af alle produkter, så det er nemt at fortsætte forretningen omgående.

DNA, kvalitet og valg af materialer lever op til bæredygtighed og miljø. Bæredygtig emballage, som opfylder FSC-krav.

De høje salgsmarginer gør også dette til en god investering.

Regnskab

Afkastningsgrad
-37%
Soliditetsgrad
29%
Likviditetsgrad
118%

Økonomiske nøgletal

Økonomi:
Omsætning siden start er vekslet mellem 100.000 til 500.000 kr. årligt, lavere i 2022-23 grundet sygdom.

Varelager til en værdi på 420.000 kr. er inkluderet i salget.

Prisen kan forhandles.

Fremtid og potentiale:
Omsætningen vil blive løftet markant med den rette marketing- og salgsindsats, og kontakt til forhandlernetværk bestående af fysiske gave-, turist- og livsstilsbutikker og netbutikker.
Desuden er der yderligere potentiale i vores velfungerende Shopify-webshop, som er designet til internationalt salg.

Produktet

Vi designer og sælger dansk design, inspireret af H.C. Andersens kendte og elskede eventyr, i klassisk nordisk stil - populært til indretning i Danmark og udlandet.

De mest populære varer er vores designfigurer: Den grimme ælling, Nattergalen, og Hundene med øjne så store som Rundetårn (fra eventyret Fyrtøjet).

For hver figur sælges en tilsvarende højtlæsningsbog med H.C. Andersens eventyr, nyskrevet og smukt illustreret, med spørgsmål til hvert kapitel, som kan besvares sammen med barnet. Bøgerne er udgivet på dansk, engelsk, tysk og kinesisk.

Udover de populære designfigurer og bøger har vi yderligere produkter til indretning og gaver.

Nyeste produkter i sortimentet er bordflag i bøg eller valnød, til fødselsdag og fejring - som leveres med dansk flag eller med valg af flag fra andre nationer.

Figurerne er designet i bøgetræ og valnød, med styr på nødvendige certificeringer for produkt og emballage. Bøger og emballage er af FSC-certificeret papir.

Markedsføringskanaler

Vi har 3.500 følgere fordelt på Facebook, Instagram og Pinterest.
Nyhedsbrevslisten har 1.100 B2C modtagere og 100 B2B forhandlerkontakter.

Vores produkter sælges også af andre online sælgere og platforme.

Produkterne sælges i høj grad fysisk i forretninger med gaveartikler og turistgaver. H.C. Andersen tiltrækker stor opmærksomhed ikke mindst fra udenlandske turister, som en attraktiv souvenir.

I forhold til søgemaskineoptimering er der opnået en god domain rating og der er arbejdet med trafik indenfor emner relateret til H.C. Andersens eventyr, bøger og figurer.

Shopsystem

Aktiver

Varelager til kostpris 420.00 kr. samt inventar 10.000 kr. indgår i handlen, p.t. beliggende i kontorfællesskab i København.

Varelager og inventar kan hurtigt flyttes til købers egen adresse.

Varelager på 420.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få varelager med som en del af udbudsprisen.
Inventar på 10.000 kr. inkluderet i prisen Sælger tilbyder at få inventar med som en del af udbudsprisen

Virksomhedens historie

Vi skabte Aviendo (på portugisisk "to live") med et motto ”To Enrich and Inspire”, inspireret af dansk design og tradition, og designet til at tænde små børns, deres forældres og bedsteforældres hjerter og sind overalt. Vi opstod i en verden fuld af skærmmedier, hvor børn hurtigt lærer at tekste og læse bøger på tablets. Vores kollektion har til formål at genskabe forbindelsen mellem mennesker - "Connecting Generations", både børn og voksne - med dansk design i kvalitetsmaterialer, trykte sider og vigtigst af alt, med hinanden. Med dybe rødder i dansk kultur kombineret med traditionelt skandinavisk håndværk og moderne design. Den grimme ælling, Nattergalen og Fyrtøjet er tidløse fortællinger, der har været og vil vedblive med at blive elsket af generationer over hele verden. Til Den grimme ælling hører desuden et udfoldeligt, illustreret kort i krydsfiner, som beskriver Ællingens rejse fra grim ælling til smuk svane.

Opstartshjælp

Hjælp til overtagelse og opstart tilbydes, uden beregning, på telefon, email, eller fysisk. Endvidere hjælp til at kontakte vores nuværende leverandør netværk, med hvem vi har en fortræffelig dialog, og derved sikre fortsat meget attraktive indkøbspriser og høj profitmargin.

Beliggenhed

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
932

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
2

Annonce id-nummer:
37139

Årsag til salg:
Helbred

Annonce oprettet den:
05-03-2024
Udbudspris 400.000 DKK