Unikt, stort parti smykker med ægte Swarovski krystaller

2070 stk

Et stort og unikt parti af ca. 800 elegante og eksklusive smykker i skandinavisk inspireret design – ringe, armbånd, øreringe, halskæder. Alle smykkerne er forgyldt med henholdsvis 18K hvidguld eller 18K rosaguld og dekoreret med fineste, funklende, ægte krystaller fra Swarovski® / Zirconia fra Swarovski®. Smykkerne er 100% nikkelfrie. Sammen med de unikke smykker medfølger 1.270 elegante smykkebokse i eksklusivt hvidt læderlook, med sort velour indlæg. Boksene kommer i forskellige former og er specielt fremstillet til hhv. halskæder, ringe, øreringe eller armbånd. De elegante smykker er udført i den højeste standard og kvalitet, og hovedparten er besat med ægte, strålende Swarovski® krystaller. Smykkerne er udført i et elegant og tidløst design. De fremstår luksuriøse og moderne, det er smykker man ikke kan overse. Smykkerne i deres elegante bokse udgør den perfekte gave til konfirmation, fødselsdag, jul, Valentines dag… De eksklusive smykker har stor ”Woaw-effekt” og er særdeles eftertragtede og moderne, som fx de store statement-ringe eller de friske, funklende øreringe. Salgsværdi af smykker og bokse udgør mindst 440.000,-.

Varens stand

Smykkerne er nye og kommer i originalemballage fra leverandøren med dennes mærkning. Boksene er nye og kommer i store kasser.

Forsendelse og afhentning

Smykkerne og boksene skal afhentes på Sydfyn. Køber skal selv arrangere og betale for transporten, hvis varerne skal sendes. Forsendelsen sker for købers regning og risiko.

Produkt liste

Antal
Produkt navn
Samlet værdi ex moms
800
Smykker med ægte Swarovski krystaller
430000 kr.
1270
Smykkebokse med sort velour indtræk
10000 kr.
Udbudspris 75.000,00 kr.