fbpx

Sådan får du succes med at

drive en webshop og

tjener den første 1.000.000 kr.

Kom igang med at opsætte en webshop og lær alt fra A-Z samt
hvordan du finder det rette produkt og får dit første salg.

Få adgang til online kursus Kursisternes statistik 2021

Efter 3 dage med marketing sker første salg.

Gennemsnitlige omsætning 75.000 DKK/måneden
med 15.000 DKK i månedlig profit.

Passer til alle niveauer

Både nybegyndere samt personer der vil tage deres virksomheder til næste niveau kan få stor gavn af kurset.

12 modulers videocoaching

16 timers video indhold, hvor vi lærer dig hvordan du bygger og skalerer et brand! Derudover ser du mig starte min egen webshop fra A-Z

Ubegrænset support

Vi hjælper dig med hjemmesidenavn, branche, vinderprodukter, indkøb i østen og strategi.

Alt hvad du skal bruge for at få succes

Lær at opsætte shopify webshop

Lær at opsætte en moderne webshop

Lær at opsætte en webshop i et af verdens bedste webshop systemer. Vi viser dig alle trin i selve oprettelsesprocessen og du kan altid spørge om hjælp hvis du har brug for det.

Shopify webshop

Opretter produkter

Sådan finder du produkter

Teknikken til at finde et produkt

Vi har en ansat i østen som kan hjælpe med at finde gode leverandører og vi lærer dig hvordan du finder det helt rigtige produkt som har nok avance til at lave en million forretning.

Produkt med avance

Dropshipping produkter

Sådan finder du produkter

Alt du skal vide om markedsføring

Du får et all-in-one kursus i hvordan du markedsfører din webshop og dine produkter for at skabe salg på din webshop. Lær alt fra Facebook ads, Google ads samt TikTok, Pinterest og Snapchatskole.

Få afkast på markedsføring

Lær de nyeste teknikker

Sådan finder du produkter

Sparring og adgang til kursus 24/7

Du får personlig hjælp undervejs i processen så du kommer sikkert i mål med at skabe en succesfuld forretning. Du bliver samtidig en del af en eksklusiv FB gruppe, hvor du altid kan opsøge svar eller deltage i ugentlige strategisamtaler.

Lær det hjemmefra

Få mentor sparring

Eksklusive fordele via Saxis.dk

Lær at opsætte shopify webshop

Gratis adgang til investorer

Vi har 347 investorer som du kan søge kapital hos.
Der lige nu 1.180.130.102 kr. til rådighed.

Når du køber kurset få du gratis adgang til vores investor portal Capino.dk i 3 måneder hvor du kan søge en investering på alt fra 10.000 kr. til 1.000.000 kr. så du kan få pengene til at vækste, markedsføringsbudget eller til varelager.

Få kapital til vækst

Find en partner

Sådan finder du produkter

Gratis hjælp med at sælge din webshop

Når du er færdig med kurset kan du få hjælp til at vurdere og sælge din webshop hvis du ønsker det.

En nyopstartet webshop kan i gennemsnit sælges for 10.000 kr. og du kan derved få pengene tilbage som du har betalt for kurset. På Saxis.dk hjælper vi dig i mål med salget.

Få dine penge tilbage

Sælg med profit

Anmeldelser

Vores elever skaber resultater

Se de første 2 videoer helt gratis

Video moduler kurset indeholder

Du lærer fra disse mentorer

Hvem har lavet dette kursus

Morten Gravesen mentor på kurses for webshop

Morten Graversen

“Jeg har været I branchen i 5 år, og haft egne webshops de seneste 3 år. Jeg har senest solgt en webshop d. 8/3-21 for 500.000 DKK, som jeg tjente 1.000.000 DKK på. Det er mig du kommer til at lytte på i 90% af videoerne. Derudover ejer jeg en Beauty webshop, og er med (ikke som primus motor) på en multistore der omsætter ca. 2.000.000 DKK om måneden. Har sideløbende arbejdet som FB marketingkonsulent, men har fundet større indtjeningsværdi og skaleringsmuligheder ved at være webshopejer.”

Morten Gravesen mentor på kurses for webshop

Frederik Reenberg

“Jeg har to forskellige selskaber. I mit ene selskab har jeg drevet et succesfuldt Google Bureau de seneste 4 år, hvor jeg gerne vil lære dig ALT jeg ved, så du enten kan blive Google konsulent for andre virksomheder eller vækste din egen webshop via Google. I det andet selskab driver jeg 3 webshops i DK, 2 i Sverige samt en online abonnementsforretning.”

Morten Gravesen mentor på kurses for webshop

Jeppe Zoffmann

“Jeg driver to velsmurte fysiske forretninger i henholdsvis Århus og København indenfor oplevelsesøkonomi. Derudover er jeg partner med Frederik, som jeg driver de 5 webshops og online abonnementsforretningen med. Jeg er god til at planlægge, budgettere og lave skarpe strategier for vækst, både på kort- og lang sigt. Jeg ved hvordan man omsætter meget, men lige så vigtigt hvordan man tjener penge på bunden. Jeg har sørget for at tilføje alt du alt du skal vide om disse essentielle dele af at drive forretning I kurset.”

Ofte stillet spørgsmål

Spørgsmål folk spørger om

Forløbet koster 5900 DKK inkl. moms. Der er naturligvis 100 % tilfredshedsgaranti, hvis du har set mindre end 20 % af kurset indenfor 14 dage. Hvis du altså er den mindste smule utilfreds, kan du få alle dine penge tilbage. Som man kan se på anmeldelserne, virker folk dog utroligt glade. Du kan købe kurset med kreditkort, Mobilepay eller Viabill, så du har mulighed for at afbetale et mindre beløb henover en periode. Hvis du vil betale med faktura, kan du sende en email på [email protected], selvom ordrebekræftelsen også vil fungere som en købskvittering, som du kan trække fra.

Nej, det er det ikke. Det er en engangsbetaling, hvor du vil få ubegrænset livstidsadgang til ALT indhold, både video og skabeloner, samt alle fremtidige opdateringer og nyt materiale. Uanset om prisen måtte stige, vil du aldrig skulle betale igen.

Forløbet er lavet, så du kan se det med fuld fleksibilitet når det passer dig bedst. Du har altså adgang til vores videoer, skabeloner og hjælpeark 24/7. Ligeledes har du adgang til vores community alle ugens dage også. Derudover afholdes der også ugentlige Q/A’s, som også bliver optaget, så du kan tilgå dem når du vil.

Ja. Morten vil fungere som en aktiv mentor/sparringspartner for dig. Jeg brænder for at hjælpe, og vil gøre mit for at du får samme succes. Derfor bliver vi også venner på Facebook, så du har mig tæt på ved spørgsmål eller strategiske overvejelser. Desuden kommer der live Q&A’s, hvor du også vil få svar på spørgsmål.

Videoerne har en varighed på 16 timer og udover det har vi vedhæftet utallige skabeloner og hjælpeark, som kan hjælpe dig med at opnå succes. Altsammen viden Frederik, Jeppe og Morten har lært de sidste 5 år og kogt ned til dig. Den ugentlige Q&A har en varighed på ca. en time. Ift. din webshop, kan du bruge helt ned til 1 time på daglig basis. Efter kort tid er der flere som arbejder 2-3 timer dagligt, hvor man på et tidspunkt tjener mere i ens webshop end ens ”rigtige” arbejde, og kan overveje at sige op for at frigive endnu mere tid til mere vækst.

Morten har før drevet webshop ved siden af studie + studiejob. Frederik havde et fuldtidsarbejde, og gjorde det sideløbende. Begge er selvstændige I dag, og Frederik har 4 fuldtidsansatte I sin webshops. Det er altså meget normalt, at du ikke går fuldtid fra første dag. Vi vil anbefale dig, at du starter webshop op som deltid, og venter med at gå fuldtid til du tjener flere penge I din webshop end du gør på dit ”rigtige” arbejde!

Dette kursus henvender sig både til den erfarne såvel som nybegynderen. Vi har vendt hver én sten ift. at drive webshop, og gennemgår alle emner både teoretisk såvel som lavpraktisk, så man selv kan implementere actions løbende og blive webshopejer mens man ser kurset. Frederik er ekspert indenfor Google, og jeg indenfor Facebook, og vi har begge brugt flere millioner i annoncering på disse platforme. Desuden har vi inkluderet ’The Secret Sauce’ metoden fra de største bureauer for at få succes online. Vi serverer alt du skal vide om digital marketing, så du enten kan blive marketing konsulent eller drive en succesfuld webshop. Desuden lærer vi dig alt om produkter, hvordan du går fra et standardiseret et til at udvikle dit eget patenterede unikke produkt. Du lærer alt om email, influencer og affiliate marketing. Du lærer alt om kundeservice, og ikke mindst logistik som lagerhotel, eget lager og hvornår du skal gøre hvad. Du får en stor grundlæggende forståelse af regnskab, virksomhedsformer, erhvervskonti, bogføringsprincipper mm. Desuden hvordan du lærer at sælge din webshop med stor profit og meget, meget mere.

Ja, det kan du tro. Vi serverer ALT som Frederik, Jeppe og Morten har lært de sidste 5 år. Vores primære mål er at vores kursister skal lykkes, og derfor er vi 100 % åbne og transparente omkring alt vores viden. Samtidig vil jeg fungere som 1:1 sparringspartner med dig og følges med dig på din rejse.

Vi mener, at det er den ultimativt bedste måde at drive virksomhed på i 2021. Ifølge Statista, ser E-handel ud til fortsat at vækste helt ustoppeligt. I 2023, forventes det globale e-handelsmarked at overstige 48 billioner DKK. Vi lever I en digital æra, hvor vi aldrig har haft bedre muligheder for at blive iværksættere, end vi har nu. Det er nemlig langt billigere at åbne en webshop end andre typer forretninger (fx. en fysisk butik), og det eneste der forhindrer folk I at hoppe ud I det, er den komplicerede og store mængde viden, man skal bruge. Den viden bliver serveret I dette kursus.

Ikke til os nej. Du betaler KUN 5.900 og får adgang til hele kurset, alt materiale, sparring og facebook gruppen. Men der er selvfølgelig udgifter forbundet med at drive din webshop når du først får den startet op.

I kurset viser vi hvor man kan finde produkter til sin webshop og så har vi ansat en agent i Østen til at kunne fremskaffe og sikre produkternes kvalitet samt levering. Det vigtigste er at man får hjælp med at finde produkter med høj nok fortjeneste til at man kan dække omkostninger og nok avance til at kunne leve af det. Alt det hjælper vi med i forløbet.

i samarbejde med