Handelsbetingelser for SaxisSaxis ApS
Ved ringen 3, 3. th.  
4000 Roskilde
TLF: +45 33602929
MAIL: [email protected]
CVR: 33353448
 
Ved køb af webshopskolens kursus via Saxis.dk

Når du køber et webshop kursus hos saxis.dk, forpligter du dig til ikke at fremvise materialet til personer, der ikke har købt kurset. Der kan forekomme IP-kontrol, hvor der vil blive opkrævet erstatningskrav, hvis kurset er blevet delt.

Brugs- og ejendomsret

Som køber af kurset får du FULD adgang og brugsret til alt indhold, skabeloner og hjælpeark.

Købes indholdet af en virksomhed, vil brugsretten til ydelsen alene følge den specifikke person, der tilknyttes som kontaktperson for virksomheden. Ved en virksomheds køb af produktet er det derfor ikke tilladt internt i virksomheden at videredistribuere indholdet til ansatte eller medejere, idet dette vil ses som et brud på handelsbetingelserne.

Ønskes produktet at blive benyttet af flere personer i samme virksomhed/juridiske enhed, kan I kontakte os for tilbud på udstedelse af flere licenser.

Som køber af indholdet har du tilladelse til at gøre følgende:

  • Elektronisk lagre det oprindelige indhold/skabelon til eget senere brug.
  • Evt. udskrive det oprindelige dokument/skabelon til eget brug.
  • Tilrette skabelonerne til den givne situation samt udskrive denne/disse version(er).
  • Du må ikke overdrage pågældende indhold/skabelon til andre, videredistribuere det på internettet eller i anden elektronisk form eller i trykte (papir-)udgaver uden forudgående tilladelse. 
  • Du er under ingen omstændigheder berettiget til at videredistribuere dokumenter og/eller skabeloner. 


Indtægtsfraskrivelse

Vi kan ikke garantere dig, at du når samme indtægt som skaberne af kurset har gjort som webshopejere. Derfor fraskriver vi os ansvaret for, at du opnår samme succes, selvom vi giver dig alle værktøjerne.
 Betaling
Vi tager imod: Dankort, Visa, Visa Electron, Verified by Visa, Mastercard
Vi tager ikke kortgebyrer.
Fortrydelsesret 

Som forbruger har du ikke nogen fortrydelsesret hos Saxis.dk da Saxis blot er formidler af kurset.
Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Webshopskolen Aps refunderer alle betalinger modtaget fra dig, og bruger samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.
Hvis du skulle have spørgsmål vedrørende fortrydelsesret, kan du altid kontakte Webshopskolen på tlf.: 28 79 84 34 alle dage fra 08.00-16.00 eller på mail:  [email protected]
, som vi besvarer indenfor 1-3 timer i hverdagen.  

Reklamationsret

Købelovens regler gælder for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret.
Men er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte [email protected].
Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes dem at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr  

Persondatapolitik 

https://www.saxis.dk/blog/betingelser-for-brug-af-saxis/

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Webshopskolen ApS
Krimsvej 1B
2300 København S

MAIL: [email protected]
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________   Bestilt den: _______________________________ Modtaget den: _______________________________   Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________   Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________   Forbrugerens underskrift: _________________________________________  Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)   Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 19.11.2021