Denne annonce er inaktiv.
Søg på lignende virksomheder

Få besked hvis annoncen bliver aktiv

Markedsledende sundhedsportal i en kvalitativ opsætning til salg, - ideel for umiddelbar drift og videreudvikling.

Ansatte
Under 5
Flytbarhed
Kan flyttes
Gem annonce
SUNDHED SOM EN VÆSENTLIG DEL AF VIRKSOMHEDENS STRATEGI

Målet er at gøre sundhedsinformation til en naturlig del af virksomhedens strategi. Inspiration til systematisk og strategisk arbejde med sundhedsfremme og trivsel på arbejdspladsen er udtryk for en ansvarlig virksomhedsstrategi, der ud over at forebygge sygdomme kan bidrage til at øge de ansattes trivsel og produktivitet.

Sunde og tilfredse medarbejdere øger produktiviteten og sænker sygefraværet – men trivsel på jobbet kommer ikke af sig selv. Det sunde liv handler ikke kun om evnen til at drage omsorg for sig selv og tage vare på egen sundhed; det handler også om, hvordan virksomhed og medarbejder i fællesskab kan støtte hinanden.

Fremtidens virksomheder er sunde. Vi kan hjælpe med at igangsætte en proces der giver mening for medarbejderne og værdi for virksomheden. Kikker vi i krystalkuglen for fremtidens sundhedsinformation, står det klart at alle virksomheder skal bidrage til sundhedsfremme som en væsentlig del af deres strategi.


INVESTER I MEDARBEJDERNES SUNDHED OG TRIVSEL
Sundhedsfremmende initiativer på arbejdspladsen er udtryk for en ansvarlig virksomhedsstrategi, der giver et solidt grundlag at for at fastholde medarbejdere.

Det er dokumenteret, at medarbejdere oplever et mere positivt arbejdsmiljø og større faglig tilfredshed, når kontakten mellem medarbejder og virksomheden bygger på en tillidsfuld dialog.

VIRKSOMHEDENS GEVINSTER
At gøre sundhed til en del af virksomhedens strategi for derved at minimere sygefraværet og samtidig fastholde medarbejderen.
• Mindre sygefravær
• Tiltrække og fastholde gode medarbejdere
• Øget medarbejdertilfredshed og højere produktivitet
• Positivt bidrag til medarbejderens sundhed
• Øget trivsel og engagement
• Færre går syge på arbejde
• Øget indtjening


MEDARBEJDERNES GEVINSTER
At tilbyde medarbejderen adgang til sundhedsinformation på et kvalitativt højt niveau for derved at optimere trivsel og livskvalitet i hverdagen.
• Mere energi og overskud i hverdagen
• Trivsel og livskvalitet og derved bedre helbred
• Færre sygedage
• Fælleskab med ledelse og kolleger
• Mindre stress
• Større fysisk velvære

Produktet

LÆGENS LEKSIKON indeholder 25 kapitaler, inddelt i faglige specialer med mere end 1000 artikler omhandlende alle væsentlige sygdomsområder, og som er blevet til i et samarbejde med 45 af Danmarks førende lægefaglige specialister indenfor de enkelte behandlingsområder.

Hvert kapitel har sin redaktør med stor erfaring og ekspertise inden for sit speciale. Forfatteren sikrer i samarbejde med redaktionskomitéen en redaktionel tilpasning præget af den entusiasme, der er drivkraften i opslagsværket.

Hvert kapitel indeholder de til specialet udvalgte artikler i alfabetisk orden og vejleder i hensigtsmæssige udredningsstrategier, symptomer og behandlingsforslag.

Lægens Leksikon er dedikeret til at opretholde den redaktionelle proces og opdaterer løbende de enkelte kapitler, så de altid fremstår up-to-date, og vil som sådan sikre dig adgang til unik og troværdig viden.

01. Akupunktur
02. Akutte livstruende situationer
03. Alderens sygdomme
04. Blodsygdomme
05. Børnesygdomme
06. Hjemmeplejen
07. Hjerne og nerver
08. Hjerte og blodkar
09. Hormoner og stofskifte
10. Hud- og kønssygdomme
11. Idrætsskader
12. Knogler, muskler og led
13. Kræft
14. Kvindesygdomme – gynækologi
15. Lunge og luftveje
16. Mave og tarmsygdomme
17. Misbrug
18. Nyre og urinveje
19. Palliation
20. Plastikkirurgi
21. Psykiske sygdomme
22. Smertebehandling
23. Tand - mund og kæbesygdomme
24. Øjensygdomme
25. Øre- næse- og halssygdomme

Indholdet på Lægens leksikon kan på ingen måde erstatte professionel rådgivning eller behandling af en autoriseret læge/behandler.

SYMPTOMGUIDEN
- hjælper med at indkredse en søgning på en mulig sygdom. Ved at vælge det område på figuren, hvor brugeren kan mærke eller se et symptom, søger Symptomguiden blandt de mere end 1000 artikler i Lægens Leksikon.

SYGDOMSREGISTER
- ønsker brugeren at søge på en specifik sygdom, kan man hurtigt finde artiklen via den alfabetiske oversigt.

KROP & SUNDHED
- for at undgå livsstilssygdomme som hjerte- karsygdomme, diabetes, fedme, KOL, og muskel- skelet-sygdomme, kan man selv gøre en forskel hvad angår livstil, kost og motion. Arkiv d.d. med 99 artikler.

UGENS ARTIKEL
- aktuelle hverdagsproblemer, hvor brugeren kan få viden og gode råd til forbedring af livsstil og helbred. Denne uges artikel ”12 måder hvormed sukker påvirker din krop” skal bidrage til at nedsætte sukkerindtaget.

NYHEDER
- tema med nyheder hvor brugeren kan få aktuel information og viden om hverdagsproblemer. Denne uges artikel omhandler ”Sådan påvirker alkohol din krop”. Arkiv d.d. med 36 artikler.

NYHEDER FRA VIDENSKABEN
- indeholder aktuelle artikler fra videnskaben, hvor brugeren kan få viden om den seneste forskning om krop og sundhed. Alle artikler ligger i en visuel opsætning, som gør det nemt at navigere i.

MEDICINENS HISTORIE
- spændende indblik i de mest epokegørende medicinske fremskridt gennem tiderne. Brugeren kan gå på opdagelse blandt 67 beretninger fra lægevidenskabens landvindinger.

ANDRE SERVICES:

PATIENTRETTIGHEDER
- Her finder brugeren genvej til de patientrettigheder man har som patient i sit sygdomsforløb.

FIND BEHANDLER
- find læge, speciallæge, fysioterapeut, tandlæge eller anden behandler. Du kan også finde akut hjælp, sygehuse, skadestuer, døgnapoteker, apoteker, Psykiatriske akutmodtagelser, Alarm 112, Akuttelefon 1813, Giftlinjen eller Center for Seksuelle overgreb.

DATABASE
- indeholder mere end 16.000 behandlere indenfor de enkelte behandlingsområder med navn og adresse, telefon nr. mv. bredt i det danske sundhedsvæsen.

Markedsføringskanaler

Virksomhedens historie

InfoMD Media har en særlig ekspertise inden for kommunikationsstrategier på sundhedsområdet i trykt og elektronisk form, og har de seneste 15 år arbejdet med sundhedsformidling indenfor sundhedssektoren i samarbejde med landets absolut førende lægefaglige specialister.

Medicinalindustrien annoncerede deres medicin på de enkelte terapiområder og brugte samtidig bogen som besøgsgave til lægen. Med nye regler fra sundhedsstyrelsen bortfaldt denne service.

Ideel køber

Som led i et generationsskifte ønsker vi at undersøge mulighederne for salg af vores site.

Opstartshjælp

Vi er til rådighed for uforpligtigende drøftelser af muligheder i et samarbejde i forbindelse med overdragelsen af sitet til ny ejer.

OVERDRAGELSE:

Sælger tilbyder finansering

Sælger har ikke valgt at oplyse vilkår for finansering, dette aftales ved nærmere henvendelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1024

Sælger kontaktet:
0

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
33027

Årsag til salg:
Generationsskifte

Annonce oprettet den:
06-10-2020
Udbudspris 1.200.000 DKK