Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Boligstylingsvirksomhed med flot omsætning og stort potentiale (Vækster 75% i 2017) - Inkl. Varelager

Boligstylingsvirksomhed med overskud

 • Oprettet den:04-07-2017
 • Annonce set:4322
 • Følgere:17
 • Kontaktet:17
Udbudspris 1.500.000 DKK Salær ved køb: 48.500 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Meget velfungerende boligstylingsvirksomhed udbydes nu til salg, fordi sælger flytter til udlandet med sin familie. Virksomheden har fokus på indretning af tomme boliger til salg og kunderne er ejendomsinvestorer, ejendomsmæglere og private.

Virksomheden blev grundlagt 2011 og har været i positiv udvikling lige siden. Omsætningen i 2016 var på 1,1 mio. kr. og den forventes i år at vækste med 75 % ift sidste år. For nye kræfter er der et kæmpe potentiale for yderligere vækst.

Virksomheden kører med et flot EBITDA, således at der er mulighed for køber for, fra start, at få udbetalt en løn på kr. 400.000+ pr. år.

Om virksomheden:

Virksomheden indretter tomme boliger for ejendomsudviklere og ejendomsmæglere. Og optimerer indretning af huse for ejendomsmæglere og private i forbindelse med et salg.

Virksomheden leverer en full-service pakke: Vi klarer alt fra aftalen er indgået til huset eller lejligheden står helt klar til salg. Vi benytter underleverandører til ind- og udflytning af møbler, div. håndværker-jobs og fotografering. Vi samarbejder med dygtige fotografer.

Vi har skabt et solidt brand i Storkøbenhavn og Nordsjælland ved hjælp af en pålidelig arbejdsgang, iøjenfaldende stylinger og flotte billeder. Samtidig leverer vi en høj kvalitet og gode resultater.

Siden opstart af virksomheden har kvalitet og god kundeservice været fokuspunkter. Det betyder, at mange af vore kunder kommer igen og at de anbefaler os til andre. Vores telefonnummer er derfor både kendt og eftertragtet. Det samme gælder websitet. Det har en kontinuerlig høj placering på Google.

Det er oplagt at udvide med en webshop, som kan sælge nye og let brugte produkter, som har været anvendt til indretning af boliger. Sælger har på agendaen at starte dette op i 2017, men har pga salget valgt at overlade denne beslutning til køber.

Prisen for virksomheden inkluderer:

✅ Varelager. Værdi kr. 650.000

✅ Bil. Værdi kr. 60-70.000

Derudover skal påregnes:

- En lagerleje til lager på minimum 300 kvm. Lager skal køber selv finde og kan således bestemme, hvor firmaet placeres geografisk. På nuværende tidspunkt lejer virksomheden et renoveret lokale på en gård

Ved overtagelse af virksomheden medfølger desuden:

✅ Komplet og velkørende kundekartotek

✅ Velkendt domænenavn

✅ Eftertragtet telefonnummer

✅ Leverandør aftaler

✅Velkendte brands indenfor boligindretning

✅ God rating på houzz.dk

✅ Facebook profil

✅ Instagram konto

✅ Produkt billeder

Beskrivelse af konkurrencesituationen:

Boligstylingsbranchen er voksende. Der er mange, der har fået øjnene op for værdien af en møbleret bolig før salg. Der er kommet mange nye boligstylister på banen, men det har ikke påvirket vores forretning. De fleste boligstylister er enkeltmandsvirksomheder og det er svært at få kæmpet sig til tops på Google.
Der skal meget fodarbejde til før mæglerne kender dig. Vores USP er en fantastisk placering på Google, et solidt brand og et velkendt telefonnummer. Vores brand er gennemprøvet og testet og vi er top-of-mind hos mange af de store mægler-kæder, der, via anbefalinger, giver os en stadig strøm af nye kunder.

Beskrivelse af den ideelle køber:

- Udadvendt og kreativ

- Kan tale med alle og er opsøgende

- Tror på sig selv og på virksomheden

- Kan have mange bolde i luften på én gang

- Elsker nye udfordringer på daglig basis

Mulighed for indkøringshjælp:

- Den nuværende indehaver tilbyder, mod en nærmere aftalt ydelse, at hjælpe med opstarten af alt fra arbejdsgange, gennemgang af produkter, præsentation overfor kunder og netværk i øvrigt

- Der er tilknyttet Virksomhedsmægler på salget, således at der vil være ressourcer til at bistå køber og sælger med overtagelsen.Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:28238
 • Forretningen opererer i: Sjælland, Øerne og Bornholm
 • Har facebook side:Nej
 • Har instagram profil:Nej
 • Har nyhedsbrev:Nej
 • Har dropshipping:Nej
 • Værdi af ejendomme:Ejendom er ikke inkluderet
 • Værdi af varelager:650.000 DKK
 • Værdi af inventar:Inventar er ikke inkluderet
 • Årsag til salg:Andet
 • Omsætning:1 - 5 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning