Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Affiliate hjemmeside indenfor lån - Passiv Indkomst månedligt

Godt og nemt Domæne navn + Gode muligheder!

 • Flytbarhed:Flytbar
 • Type:Website
 • Ansatte:5 eller derunder
 • Grundlagt:2017
 • Oprettet den:10-01-2018
 • Annonce set:614
 • Følgere:7
 • Kontaktet:11
Udbudspris 30.000 DKK Honorar ved køb: 4.400 DKK + moms
Tilføj til favoritter

Del annoncen

Beskrivelse

Hjemmeside med fokus på at sammenligning af lån i Danmark. Bliv betalt pr. henvist kunde fra låneudbyderne.
Låne markedet i Danmark er steget og steget de sidste par år, så der er gode muligheder for at kunne drive netop denne type hjemmeside.

Det kræver ikke den store erfaring at kunne drive hjemmesiden og kan fungere som en fin passiv indkomst, hvis man bare ønsker det. Har man lidt erfaring med Facebook og Google Adwords kan man markedsføre yderligere, så der skabes mere trafik og mere omsætning selvfølgelig.

Produktet

Hjemmesiden er sat op til at kunne hjælpe personer i Danmark, som ønsker eller overvejer at tage et lån. Hjemmesiden stiller en oversigt op over de forskellige lån, hvor der er mulighed for at søge efter en bestemt størrelse lån.

Søger man efter bestemt størrelse eller ej, vil der være en oversigt som brugeren kan gennemgå og se de vigtigste ting vedr. hvert enkelt lån på markedet. Finder brugeren et lån som vedkommende ønsker at tage, så kan brugeren klikke direkte videre til låneselsskabet gennem dit Affiliate link. Det er her du tjener penge, da låneselsskabet betaler dig pr henvist kunde.

Alle rettigheder og alt vedrørende hjemmesiden, vil blive overdraget til kommende køber.

Markedsføringskanaler

Virksomheden markedsfører sig primært gennem PPC, i form af Google Adwords og Facebook Annoncering.
Kunderne kommer primært gennem Adwords, men flere og flere gennem Facebook.

Virksomheden har på hjemmesiden en kontaktformular, samt Facebook side.

Økonomiske nøgletal

Der er endnu ikke udarbejdet nogle nøgle tal, da virksomheden er i den størrelse hvor det er nødvendigt endnu.

Der vil være mulighed for at kunne se statestikker fra diverse ting, omkostinger osv.

Omkostninger

Webhotel: 230,- Årligt
Facebook Annoncering: Sættes efter eget ønske
Google Adwords: Sættes efter eget ønske

Aktiver

Webhotel som hoster hjemmesiden.
Hjemmesiden selv.

Virksomhedens historie

Hjemmesiden startede tilbage i Juli 2017, hvor den blev lanceret og kørte lidt inden jeg opkøbte virksomheden. Da jeg selv kunne se udviklingen på det danske lånemarked og hvor svært det er for den enkelte person, at finde rundt i alle de forskellige lån. Så jeg så med det samme potentialet og har ikke fortrudt det. Men grundet ændret livsituation og nyt fokus vil jeg overlade virksomheden til en, som vil føre virksomheden videre og bruge mere tid end jeg har selv. Så hjemmesiden kan opnå sit fulde poteniale.

Markedet

Som sagt, så er lånemarkedet i Danmark kun vokset hen over årene. Hvilket også betyder mere konkurrence, ligesom i alle brancher. Der findes en del af denne typer sider, men mange af dem er der ikke arbejdet nok på eller står urørt siden opstart. Lånemarkedet i Danmark fik fra 2010-2014 over en femdobling i låntagere og syvdobling i antal optagede lån. Dette var med kun 5 låneudbydere på det danske marked i 2015. Siden da er der kommet mange lånevirksomheder til i takt med efterspørgsmålen. Så der er massere af kunder at hente!

Svagheder/udfordringer

En del lignende sider - Men der er mange, rigtig mange, som søger efter lån. Så selv med kun lidt markedsføring, så kan der hentes kunder.
Der skal stadig laves noget SEO. (Men det er noget ingen bliver man bliver færdig med nogensinde)

Stærke sider

Nemt og godt domæne og side navn.
Super nem at redigere og ændre på hjemmesiden via Admin Panel.
Nem brugerflade for kunderne.
Får kunder med lavt markedsførings budget.

Strategi

Hele tiden optimere markedsføring på Google Adwords og Facebook, for at skaffe så mange kunder som muligt. Samt udarbejde opdateringer til siden, for at sikre den bedste bruger oplevelse.

Vision

At kunne tilbyde kunderne et hurtigt og konkrekt overblik over de forskellige låneudbydere i Danmark, så kunden kan vælge det lån som passer bedst til den bedste pris.

Ideel køber

Den ideele køber er en som ønsker at tjene en sum penge ved siden af sit job og samtiddig bruge tid og kræfter på at føre siden videre. Køber behøver ikke kunne noget bestemt, men skal gerne have en basis forståelse for IT og evt for Google Adwords og Facebook Annoncering. Men ikke en nødvendighed, da dette hurtigt kan læres.
Der er minimalt arbejde udover at markedsføre hjemmesiden, samt siden kan styres og opdateres nemt uden besvær af alle.

Opstartshjælp

Jeg vil sørge for at hjælpe køber så godt igang, som overhovedet muligt med hjemmesiden. Så alting spiller og er klar på kort tid.
Hvis nødvendigt, vil jeg være behjælpelig med at opsætte hjemmesiden på egen webhosting konto(Ligger pt på Unoeuro, så det foretrækkes). Samt ændre til købers Facebook pixel og sætte en Adwords op, men annoncer som allerede giver kliks osv. Så der er trafik til hjemmesiden allerede samme dag, som købet er gjort.

Derudover vil du skulle registreres hos et Affiliate netværk, hvor jeg også hjælper køber med at blive sat ind i deres platform og hvordan det skal sættes op derinde. Dette vil også være her du vil få din betaling fra og kan se Klik-Statestikker osv. Jeg kan også hjælpe med at sætte nogle redskaber op, som vil hjælpe Google Adwords og Facebook med at finde de bedste søgeord mm. Så man løbende får automatiske optimerings anbefalinger, for at kunne øge indtjeningen.

Derudover vil jeg være til rådighed pr. mail efterfølgende også, hvis der skulle være yderligere spørgsmål eller hjælp til noget. :-)

Ekstra informationer

 • Annonce id-nummer:29302
 • Forretningen opererer i: Hele landet
 • Værdi af ejendomme:0 DKK
 • Værdi af varelager:0 DKK
 • Værdi af inventar:0 DKK
 • Årsag til salg:Fokus på andre forretninger
 • Omsætning:0 - 1/2 million
 • Omsætningsstatus:Har omsætning