Denne annonce er inaktiv.

Grunden til dette vil ofte være, at den ikke er blevet godkendt af en Saxis-medarbejder endnu.
Dette sker typisk indenfor 24 timer.

Få besked hvis annoncen bliver aktiv igen

Trendy og gennemført brunchcafé / restaurant

Omsætning 1 - 5 million
Flytbarhed Ikke flytbar
Ansatte 6 - 10
Grundlagt 2016

Super trendy og gennemført brunchcafé / restaurant ved Amager Strandpark leder muligvis efter nye ejere. Er du selv en gennemført feinschmecker, og leder du efter en rigtig lækker perle, så kig lige nærmere her.

Stedet er forholdsvist nyt, men har på kort tid bevist sit meget store potentiale. Vi er stadig på starten af en rejse, men alt det tunge arbejde er allerede overstået, og nu kommer kunderne. Vi har på kort tid formået at skabe noget ekstraordinært og noget ud over det sædvanlige.

Med et kompromisløst fokus på kvalitet, formår vi at overraske kunderne med en oplevelse for alle sanserne.

Stedet er bygget op fra 0% og alt interiør samt byggearbejde er udført med kærlighed og øje for hver enkelt lille detalje.

Produktet

Stedet startede som en eksklusiv salatbar, men blev for 4 måneder siden omlagt til en eksklusiv brunchcafé / restaurant. Vores 25 retters store menukort, giver kunderne mulighed for at sammensætte deres egen favoritbrunch. Vores øvrige produkter dækker over byens lækreste kaffe, økologiske gourmetsandwich, friskpresset juice, hjemmelavede raw cakes mv.

Stedet har også erhvervet sig en alkoholbevilling, og der arbejdes i øjeblikket på en tapas/vinbar som version 2.0 på toppen af vores nuværende brunch.

Markedsføringskanaler

Vi har på kort tid formået at skabe en ret stærk digital profil, og i skrivende stund har stedet mere end 1400 følgere på Facebook. Dette er skabt på blot 16 måneder.

Stedet har også en ekstrem høj brugertilfredshed, og er på Facebook rated 4.9 ud af 5 mulige.

Stedets kunder er ofte henvist af andre kunder, og "Word of Mouth" er et effektivt værktøj, så længe man leverer produkter samt service af høj kvalitet.

Fra 1. juli vil stedet være at finde i ny City Guide, som kan findes på mange hoteller rundt omkring i byen. Vi er blevet anbefalet og er den eneste forretning ved Amager Strandpark som er med i denne guide.

Økonomiske nøgletal

De økonomiske nøgletal afspejler selvfølgelig en virksomhed, der fortsat er i sin spæde start, og hvor der fortsat investeres i dens fremtidige udvikling. Kort fortalt kan nøgletallene opsummeres til følgende;

Omsætning pr. uge er i skrivende stund ca. 35.000,-
Den månedlige vækst i omsætningen er ca. 10-15%
(dette er baseret på 6 åbningsdage om ugen, da stedet pt. holder lukket om mandagen)

Derfor kan omsætningen reelt være højere.

Den årlige omsætning er i skrivende stund estimeret til 1.700.000 til 2.500.000 baseret på nuværende brunchforretning.

Når version 2.0 (tapas/vinbar) iværksættes estimeres dette at påvirke omsætningen med yderligere 1.500.000 årligt + en forventet vækst måned til måned.

Den gennemsnitlige omsætning pr. kunde er ca. 150,- til 200,- med en avance på ca. 300 til 400%

Omkostninger

Husleje er ca. 12.500,- pr. måned for ca. 100 m2 (inde + ude)
Fællesomkostninger ca. 2.000,- pr. måned
Lønninger er samlet set ca. 20.000,- + 25.000,- inkl. skat. Lønninger er baseret på timeansatte samt én fuldtidskok.
Hertil kommer forsikring, Internet, mv.

Aktiver

Alt inventar er købt og betalt kontant, herunder espressomaskine, køl, frost, ovne, køkkenudstyr, køledisk, flaskeskab og meget mere. Alt er købt og rekvireret som nyt.

Varelager værdi 25.000 DKK
Værdi af inventar 650.000 DKK

Virksomhedens historie

Ejerne bag denne café/restaurant kommer fra mere traditionel business, og har pålagt stedet en stærk identitet, med fokus på rigtig god kundeservice, personlig og imødekommende. Stedet bærer stærkt præg af, at det er drevet af en lille familie, som har lyst til dialog med kunderne.

Vi er ret opmærksomme på, at alle kunder skal have en fantastisk oplevelse, fra det øjeblik de træder ind af døren. Derfor har vi helt bevist brugt meget tid, og mange penge på at stimulere alle sanserne. Der er tænkt over det generelle interiør, møblerne, håndværket, musikken, akustikken, madoplevelserne, præsentationen og kundeservicen. Der er egentlig ikke de helt store tilfældigheder, og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Markedet

Området er i rivende udvikling, og her er ikke mange attraktive lejemål. Områdets beboere er købestærke, og størstedelen prioriterer og værdsætter kvalitet frem for kvantitet.

Potentialet er enormt - både med hensyn til eksisterende brunchforretning - men absolut også med den kommende tapas/vinbar som ligger på tegnebrættet.

Svagheder/udfordringer

Virksomheden er som skrevet tidligere stadig forholdsvis nyetableret, og derfor opleves der visse mindre udsving. Dette er dog helt forventet, da stedet ikke har etableret en stabil og fast kundekreds. Hver eneste dag byder dog på flere nye kunder, som kommer fra hele byen. Så noget gør man altså rigtigt, og det bliver man bekræftet i hver eneste dag via kundernes reaktioner og tilbagemeldinger.

Stærke sider

Man er virkelig stærke på den samlede kundeoplevelse. Fra det øjeblik kunderne træder ind over døren, der starter en uventet men meget positiv oplevelse. Man leverer ganske enkelt varen hver eneste gang, og det bekræftes af de mange 5 stjerners reviews som kan læses på Facebook.

Vision

At skabe en café / restaurant, som leverer personlige og fantastiske kundeoplevelser hver gang. Ved at give noget af os selv, får man tifold tilbage, og man skaber stærke alliancer til nye stamkunder.

Ideel køber

Den perfekte køber, er personen som virkelig sætter pris på et feinschmecker sted. Som person sætter du pris på, at alt det tunge arbejde allerede er udført, og du har evnerne til at drive stedet videre med den nuværende passion og kærlighed. Der er kastet blod, sved og tårer i stedet fra den oprindelige begyndelse, og vi sender kun vores lille "baby" videre til dig, hvis du har samme entusiasme og øje for de små detaljer som vi selv har.

Dette er ikke bare en almindelig "burger joint". Dette er en lille perle som bestemt ikke hænger på træerne.

Opstartshjælp

Vi står selvfølgelig til rådighed i forbindelse med en overtagelse.

Brug for rådgivning omkring køb eller salg af virksomhed?
Få hjælp af en virksomhedsmægler

Ekstra information

Visninger:
1104

Sælger kontaktet:
1

Følger annoncen:
0

Annonce id-nummer:
30031

Årsag til salg:
Fokus på andre forretninger

Annonce oprettet den:
25-05-2018
Udbudspris 1.700.000 DKK